Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

prasezlesa
05.07.2017 15:55

V Německu jsou i lepší platy a životní úroveň. Tam je ta lidskost celkově jinde než tady.

 

Stray
05.07.2017 15:18

Tohle vychcánkovství prodejců je přesně ten důvod, proč jsem přestal mít po roce 2000 rád masivní akce. Horší je zjištění, že tohle třeba v Německu není, tak extrémní rozdíl mezi cenami občerstvení na akci a normálně ve městě. jsem dokonce přesvědčen, že kdybych měl pouze platební kartu, udělalo se mi tam třeba špatně a nějak bych se doplazil k prvnímu stánku s čistou vodou, a oni by třeba neměli ten terminál na přijímání karet, tak by mě tam ten kelímek s vodou zadarmo nenalili ("Vždyť to tady hraje na nás") a chcípnul bych, normálně jsem si tím jistej. :-) Prostě jestli tady něco chybí zřízencům na podobných akcích, tak lidskost.

 

prasezlesa
05.07.2017 14:50

To mi přijde dost sprostý. Člověk přijde na muziku, už tak zaplatí dost drahej lístek, a ještě má platit za pití dvojnásobek, než kolik by za to dal jinde. Přijde mi to jako takovej ten typickej českej přístup "budou mít žízeň, tak si to koupí, když budou prodeje dobrý, příště to dáme za 70".

 

spajk
05.07.2017 14:38

Před areálem prodávali tocenou Plzen půllitr za 60,-. Ve skutečnosti jste dostali max 0,4 a zbytek pěna. A doklad z eet? O tom tam snad ani neslyšeli. A přesně kvůli takovým vychčijónům to bylo zavedeno...uvnitř jsem kupoval led čaj za pade a doklad jsem dostal.

 

Stray
05.07.2017 10:56

Já jsem děsně rád, že jsem se na poslední chvíli rozhodl jít, prakticky jsem si v posledních 24 hodinách sehnal náhradu za sebe na noční šichtu, vyhledal na FB někoho kdo prodává lístek a domluvil předávku, sbalil Valičova céda co mi poslal, abych je prodal v Praze v bazaru (s velmi nízkou úspěšností), a vyrazil. Cesta tam vlak, cesta zpět se známými v autě, byl jsem zpátky doma v půl jedný. Koncert velmi dobrej, jeho kvalita narůstala s časem, tedy posledních deset skladeb byla nejlepší třetina (nejhorší byla ta první). S těma Axlovýma oblečkama máš pravdu, to je fakt hrozné, to červené tričko s obrázkem kočičky, co to jako má být? Máš pravdu i ohledně emotivně chladného, pohybově líného českého publika, ale takový už asi jsme...haha:-) Nejhorší aspekt celé akce bylo jednoznačně zjištění, že pořadatel z vysoka sral na lidi, co si koupili normál lístek na stání (sektor B), protože ohrazení sektoru u pódia bylo hrozně rozsáhlý a daleko od scény, jakoby si pořadatel řekl: "Ti co nedali tři tácy za lístek, nám můžou být u prdele", boční tribuny na sezení hrozně daleko, to také asi zrovna nestálo za to si koupit lístek přes tři tácy a být prakticky nejdál od scény, předkapely - obě nevhodné, ta první se zpěvačkou moc mírná/ nudná, ne-rock´n ´rollová hudba, Biffy Clyro - takovej ten matematickej emo-rock pro intošský smrady, nasazení dobré, stylově však také nevhodné, ta hudba vyjadřuje úplně něco opačného než nabízí bourácký styl Guns. Taky nenalézám jedinou kapelu, kvůli které bych ještě jel do Letňan (Metallicu jsem viděl osmkrát, Slayer šestkrát, Maideny pětkrát a Kiss čtyřikrát a to ještě v časech mnohem větší formy než jakou ty kapely mají nyní):-) Už se budu věnovat jen klubovým věcem do tisícovky, tak jak jsem si zadal.:-) P.S. Ti AEROSMITH jsou údajně letos docela slabý, bavil jsem se o tom s někým na The Cult (report z obou pražských akcí brzy).

 

spajk
05.07.2017 10:21

Prvni 3-4 songy tragický zvuk. Pak se to zlepšilo nebo jsem si zvyknul. Asi to nebude prdel zvučit venku. V hale mi prijde daleko lepší zvuk. Treba Rush nebo Eagles nebo Slash. A bylo to malo nahlas! Navic mě bolely zada v kříži od dlouheho postavání a na štěrku se moc příjemně nestojí. Tím negativa končí. Vše ostatní, pominu li fronty na vše, bylo super. Kapela hrála famozně, Slash neslezl ani na sekundu z podia a rekl bych, že trochu zhubl. Duff vybornej, ani nezpival moc falešně a body za triko Lemmyho. Fortus je bourák. Skvelej kytarista s vizáží Rona Wooda. A Axl...proti zpěvu snad nic nemám, zazpíval to celkem s prehledem, ale kdo toho chlapa obléká? Ten zamrznul v osmdesátých letech. Jak pronesl trefně kámoš, ten vypadá jak Sagvan Tofi. A já mu na to kontroval, toho obléká asi Jirka Krampol. Nejstrašnější outfit s prehledem bere kožená bunda krivák s bílým psem přes celá záda při November Rain. Tři hodiny byla neskutecna nálož a zazněly songy, které se za zlate ery nazivo nehrály jako Coma a I Used To Love Her. Tradičně tiché české publikum, kde byli nejzivejsi a nejhlasitejsi cizinci, nepomoohly vzbudit ani Axlovy průpovidky a nejvíc ožilo, když prinesli Axlovi na piano pivo Budvar. S pribyvajici tmou dostal koncert tu spravnou podobu a je velka skoda, ze se zacina za denniho svetla. Docela me prekvapilo, ze za cely koncert neproběhla zadna komunikace mezi Slashem a Axlem. Chodili kolem sebe, ale ze by Axl polozil na kolegu ruku nebo se o něj opřel a zpival, to nikoliv. Predkapely. Ta první docela cool, zpěvačka zněla jak Sheryl Crow, ale bylo to utahane, lehce psychedelicke. Do klubu ideal. Biffy Clyro. Hrůza. Moderní gay mrdka pro mlade hipstery. Nevhodné. Original merchandise za lidové ceny, triko od 800,-. Nic jsem si nekoupil. Odchod z areálu oproti Acdc bezproblémový a rychlý. Je videt, ze se pořadatelé poučili. Tim jsem s Letnany skoncil. Nevidim kapelu, která by mě donutila tam jit. Aerosmith. Ale ti jezdi letos rozluckove turne po halach a naši zem bůhví proč vynechali. Celkově bych koncert zhodnotil 90%.

 

Stray
05.07.2017 01:09

Tak dneska to byla akce roku, 40tisíc lidí na letišti v Letňanech dle mého shlédlo nejlepší koncert GUNS, jaký se kdy uskutečnil na území naší Republiky, po zvukové, muzikantské i dramaturgické stránce tomu nešlo nic vytknout, prostě oslava skvělé rockové hudby se vším všudy. 3 hodiny/ 28 skladeb ze všech etap existence/ Axl Rose směšnej i geniální, Slash borec/ Duff borec/ Richard Fortus borec... je jen ohromná škoda těch let, co díky svým egům promarnili, protože každej dílek téhle skládačky je potřebnej pro něco, co se nerodí zrovna každou dekádu. V podstatě mne přesvědčili o tom, že kdyby neblbli, mohli být pořád nejlepší kapelou světa, čas ukáže, ale v umoudřelou budoucnost plnou nových skladeb nevěřím. Nejsilnější moment: skladba "Sorry", překvapivě.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist