Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

prasezlesa
08.07.2017 23:33

To je normální.

 

Stray
08.07.2017 23:32

Haha... já vím že pro zábavu. Napsal jsem to proto, že mne dneska nic nebavilo.

 

prasezlesa
08.07.2017 23:29

Tak hudba se neposlouchá z nudy, ale pro zábavu. A Redhoty už jsem si nepustil nějakej ten pátek. Ne že by to bylo něco světobornýho, ale už jsem byl unavenej takovým tím poslechem, kdy hledám v hudbě něco víc, takže jsem chtěl prostě jednoduchej rock. Upřímně, plno těch kapel, co se snaží o něco víc, např. Radiohead, jsou stejně ve výsledku nic moc muzikanti, na koncertech zpívají falešně a celá ta jejich póza "elitní" kapely je tudíž ve finále akorát k smíchu.

 

Stray
08.07.2017 23:20

Jo. Tohle já beru jako proflakanej den. Nebyl by, kdybych napsal dva články, ujel 50km na kole, šel grilovat na Hracholusky a pomohl kamosovi s prací na chatě nebo zavolal nějaký expertce. Ale takový to cumeni do compu, sledování filmů nebo poslech hudby z nudy, beru za srackovne vyuzitej čas.:-)

 

prasezlesa
08.07.2017 23:09

To já dnes strávil den akorát tím, že jsem popíjel pivo, poslouchal pohodové RHCP a představoval si, že jsem někde u vody. Plus jsem zajel do obchodu a zastal nějaké domácí práce, ale tak to je taková normálka, co ani není třeba zmiňovat.

 

Stray
08.07.2017 22:22

Tak třeba já jsem dneska úplně letargicky promarnil den. Zkrátka jsem to včera trochu přehnal s pivem, dnes se dostavila vcelku blbá nálada a nějaký plánovaný psaní úplně vyšumělo, prakticky mě nic normálního pro Asylum nenapadlo, i když vlastně ta sekce by normální být neměla, co? :-)Člověk má konečně volnej víkend (ve smyslu nulového programu) a prostě to nejde. :-)

 

prasezlesa
08.07.2017 22:10

Podmínky si tu musíme vybudovat. Zahodit tu odevzdanost a začít konat. Já věřím, že tenhle národ se ještě vzpamatuje.

 

Stray
08.07.2017 21:08

Právě protože morálně zpochybnit lze dnes skoro vše, a je tímto způsobem vychcánkům dosazeným na hybná místa dovoleno zneužívat jakoukoliv situaci ve svůj prospěch, je rovněž dost těžký ještě něčemu věřit a přistupovat k věcem pozitivně, aktivně a bez nihilismu, i tyhle stránky určitě zaberou neskutečně odříkání a lovení a cedění toho nejpoizitivnějšího zájmu, který v sobě člověk najde stran ty ostatní věci, co se kolem něj denně dějí,...tak třeba ty děti, samozřejmě že je to skvělé, ale nemám pocit, že ti odvážní, co se pro ně rozhodnou, tu maj dostatečně dobré podmínky, hele, prostě nemaj. Bluejamie, jak tohle léčíš? Knihou? :-)

 

Bluejamie65
08.07.2017 15:34

To Prase z lesa: a to je jedna z posledních věcí, ve kterou věřím - mezi Slovany je stále ještě dost těch statečných, kteří chtějí vlastním přičiněním čelit depopulaci:-) Věř mi, že zpochybnit lze zpětně vše, takže čím jsi starší, tím víc pochybuješ o tom, co bylo. Jediný, co nepůjde nikdy morálně zpochybnit, je dobro prokazované starším lidem a to, že máš děti.

 

Stray
08.07.2017 15:27

Mě přijde, že čím je na vedoucích pozicích víc mladších lidí než těch starších (v poměru ke mně), tím je ten sešup do prdele strmější, věci potřebné k práci, co se dříve fasovaly běžně, už se dneska nefasujou nebo jsou mnohem levnější a shitovější (méně vydrží), zařízení a nároků na spravování je víc, člověk pomalu dělá věci, co dřív dělal servisák, tuhle na mě chtěli vylézt na třicetimetrový silo, po žebříku, přes jehož dráhu ještě čouhala v osmadvacetimetrovej vejšce lešenářská trubka, kterou bylo třeba nějak oblézt, navíc takovej ten kovovej jistící půlkruh, co máš při lezení na tyto objekty za zády, měl otvory, že kdyby ses pustil, tak prostě normálně po zádech spadneš na zem. Neskutečný věci. :-)

 

prasezlesa
08.07.2017 15:25

Tak, a teď si představte, že byste do toho všeho ještě měli rodinu, jak byste byli v prdeli. Což mě nepochybně čeká. Navíc mě těch let do důchodu čeká ještě podstatně víc. Můžete mě jen politovat.

 

Bluejamie65
08.07.2017 15:15

To Stray: "rozproudí" no v tom může být jeden z důvodů utažení šroubů, i když to je jen myšlenka a ne dokázaná teze. Německo nedokáže vyplácet dávky a hradit zdravotní péči milionům nepracujících. Jedním z řešení je získat prostředky níže popsaným způsobem v koloniích.

 

Bluejamie65
08.07.2017 15:12

To Stray: posrání důchodů si spojuju s Tupolánkem a jeho vládou, i když v tom asi nebyli sami. Prodloužit ženským nástup do důchodu třeba o dvanáct let, je fakt chuťovka. Já osobně předpokládám že to mám taky někdy za 14 let, jenže kdo ví, co do té doby bude. Momentálně mi je jasný, že nelze spát během pracovního týdne jen 3-5 hodin denně a zůstat psychicky normální a vedu to tak už tři roky...

 

Bluejamie65
08.07.2017 15:04

v zemi, kde jsou všechny ženský přirozený blondýny http://kamil-tom.webnode.cz/fotogalerie/#dsc03779-jpg

 

Bluejamie65
08.07.2017 15:02

To Stray: dal jsi příliš mnoho otázek - KDY SE TO POSRALO. Já myslím, že v okamžik plyšáku už to posraný bylo. Jen prozření přichází na každého v jiný okamžik. Já osobně to mám spojený s tím, že jsem se dostal do celoživotně obdivovaných severských zemí a tam mi najednou bytná nebo recepční říkala, že tam a tam se nesmí vůbec a tam a tam se nesmí po setmění. Takže mi najednou bylo jasné, že "svobodný" západ svobodný určitě není... teda aspoň v porovnání s naším dětstvím za totáče, protože tehdy jediný místo, kam se nesmělo byly ruský kasárna...

 

Stray
08.07.2017 14:50

Zdržujte to, vykopávejte balóny co nejdál od brány! :-)

 

Stray
08.07.2017 14:47

Bluejamie: Kolik máš do zlatého hájemství (důchod)? Pokud se půjde v pětašedesáti, tak mne chybí ještě třiadvacet let, a to už čtyřiadvacet chodím do práce, jsem uprostřed moře, člověk už zdržuje jako kdyby hrál fotbal s nejlepším výběrem Bundeswehru. Pokud to půjde, chci jít co nejdřív, ale třeba to uprchlíci zachrání a tu ekonomiku ještě víc rozproudí. :-))))) Ono to vždycky nějak dopadne, všechna voda odteče a Kuba se dostane za ženicha Stázině.

 

Bluejamie65
08.07.2017 14:46

TO Stray: já mám v hlavě už roky naprosto stejnou otázku, říkám tomu paradox negativu: JAK JE MOŽNÝ, ŽE JAKO OKUPOVANÝ STÁT, JSME NEČEKALI, ŽE NÁS BUDOU CHTÍT VŠICHNI ODRBAT? JAK JE MOŽNÝ, ŽE KONTAKT SE SPOJENCI V EU JE JEŠTĚ NIČIVĚJŠÍ, NEŽ TO, CO BYLO DŘÍV?

 

Bluejamie65
08.07.2017 14:39

To Stray: mě na tom minulém čase nejvíc fascinuje to, že rodiče trávili odpoledne, soboty a neděle při společných aktivitách se svými dětmi a děti se proti tomu vymezovaly až podle toho, kdy jim začala puberta... tzn. většinou se naprosto přirozeně předával civilizační model a životní zásady z rodičů na děti..., Dnes ve většině případů děti vyrůstají v bytě nebo čtvrti v podstatě samy s ipodem a bez normálního kontaktu s rodiči... a k materiálním metám mohu říci, že celý život kupuju jen LP, CD A KNIHY, jen jedinkrát v životě jsem utratil větší finanční částku za něco jiného (= byt, když jsem tenkrát otěhotněl svou tehdejší spolužačku). A o karierním růstu přemýšlím v tom smyslu, že vezmu nekvalifikovanou práci prodavače, metaře, či něčeho takového, jen z toho důvodu, abych získal způsob, jak platit sociální, zdravotní.... pojištění

 

Stray
08.07.2017 14:32

Říkám si - kdy se to kurva takhle posralo? Vždyť si ještě oba určitě pamatujete, že i v devadesátých letech to bylo v pohodě, ještě na začátku minulé dekády (zhruba do roku 2005) to bylo cajk, pak se nějak najednou začaly utahovat šrouby, dobrý je mít svůj kutloch za pecí a co nejmíň vylejzat - doba je zlá, nevlídná. :-)

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist