Boomer Space


Diskuse ke článku : BAD RELIGION - Age Of Unreason
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

DarthArt
16.04.2020 21:45

Stray: S Amerikou jsi to trefil naprosto přesně. S tím dalším .... radši ne, řekneme si to u piva, tady jsem se zařekl.

 

Stray
16.04.2020 21:20

To nebyla Česká pošta, ale nějaká zasilkovka Kurýr něco. Já si to uvědomil až když už bylo předáno, že nemá nic na ksichte.

Jinak ta Pekarova je samo sympatická mladá paní, o to víc ale vidím, v jaký to jede špíně, když papouškuje názory podnikatelské lobby a klidně by nasadila benevolentnejsi metr vzhledem k situaci. Sám Darthe víš, jak se mé prognózy plní, těmto stranám odzvonilo. I ten kníže ospalej by se měl probrat, nechápu, co to mele. To jde úplně proti rozumu.

 

Alda
16.04.2020 21:19

Tuším, že pošťáci a "balíkáři" (PPL, GEIS, DPD) mají přímo nařízeno nosit roušky a gumové rukavice... s rouškami není problém, ale rukavice... no jak kdo...

 

DarthArt
16.04.2020 20:59

Tak to by ten pošťák měl dostat hodinovou výpověď. Tohle bych já zavolal na poštu - a pseudohumanisti ať se třeba poserou. Kolik tenhle debil může nakazit lidí, z toho jde až hrůza.

 

Stray
16.04.2020 20:51

Dneska pošťák, takovej mladej jouda rozlítanej (prej dvěstě balíků za den v dodávce) při předávce zásilky sedmi cd vůbec neměl roušku, až mě z toho začalo pálit v jícnu a na plicích, kdyby něco, tak chci, aby web pokračoval. Já roušku měl, ale to si myslím, že by proti tsunami ultra-silného viru nepomohlo.

Dovedu si představit, že Osbournea teď schovávaj v Beverly Hills po sklepeních. Mezi námi i ten King Diamond ve svém texaském příbytku po náročné operaci bypassu patří mezi ohrožené.

 

DarthArt
16.04.2020 20:36

Aha, a kdo na ní bude hrát? Vždyť jsou mrtví nebo v důchodu...

 

Alda
16.04.2020 20:24

a musí vyjít i KING DIAMOND!!!
Nedávno jsi tu napsal něco, co se tu prý napsat nesmí... tak nějak to bylo... a to že AC/DC hrají pořád jedno a to samé... souhlas... snad prý bude nová deska...snad..

 

DarthArt
16.04.2020 20:11

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE, ABY VYŠLO DALŠÍ ALBUM S-V-A-T-É-H-O V-I-N-C-E-N-T-A !!!!

A kdo by si to dovolil zpochybňovat, stane se obětí zemětřesení !!!!

 

Alda
16.04.2020 19:16

DarthArt: ANO, je důležité, aby vycházela... aby vyšlo další album MEGADETH i C.C., i I.M., naproti tomu Arakain a ani Testament již vycházet nemusí... zatímco Anthrax by ještě vyjít mohl! :-)

 

DarthArt
16.04.2020 17:40

S tou "Dystopií" máš možná i pravdu - je to dobrá věc, ale asi přeceňovaná, hlavně proto, že před ní MEGADETH vypustili tolik vaty, že už nikdo nevěřil, že by mohli natočit dobrou desku. "Dystopie" aspoň oživila naději.

MAD SEASON - není to náhodou tím, kdy se objevila? Vím, že nemáš rád "Tripoda" a Mad Season jsou stejná doba i trochu stejná nálada... taková ta beznaděj a odevzdanost, kdežto TEMPLE i MOTHER jsou naopak z prvotní éry grunge, kdy se to celý rodilo a rozjíždělo.

Jinak se asi shodneme, ale stejně ... kolik je takovejch kapel jako BLACK SABBATH, DAVID BOWIE nebo PINK FLOYD? "Deset" dohromady - a právě proto jsou to legendy nejlegendárnější. Protože dokázali i po třiceti letech udělat skvělou hudbu ... to umí málokdo.

 

Stray
16.04.2020 15:44

To cos napsal je samozřejmě pravda, ale platí většinou u metalu, u některých rockových kapel působících na scéně i čtyřicet let jsem méně skeptický, je plno interpretů a kapel, kteří maj dlouhou diskografii zajímavou David Bowie, The Rolling Stones, Genesis, Rush...BLACK SABBATH! Nedokážu si představit, že by mě někdo zadal, abych měl jenom 5 alb BLACK SABBATH, to bych se zbláznil, tak málo!?:-) Na druhou stranu já fakt moc nemám rád jednoalbové projekty, asi v roce 2006 jsem si koupil MAD SEASON, protože jsem měl od těch velkej kapel grunge všechno a pak mě to na polici přišlo jako taková nikam nepatřící špínka, tak jsem se toho zbavil, nelákalo mě to poslouchat. I když TEMPLE OF THE DOG i MOTHER LOVE BONE hodnotím dobře, nevím proč to tak nemám s MAD SEASON, ale i tak platí jednoalbový kapely, to je záležitost spíš metalového UG, tuhle cestu nerazím, já chci mít komplet ZZ TOP!:-) Čím víc alb od čím menšího počtu kapel, tím líp! PS: Tu Dystopii bych zas až tak nepřeceňoval, fakt žádná sláva, kór ne ve srovnání s TESTAMENT!

 

DarthArt
16.04.2020 14:38

OK, s těma MEGADETH se se mnou asi bude leckdo hádat ... ale já fakt mezi "Cryptic Writings" a "Dystopií" slyším jen nudu a šeď...

 

DarthArt
16.04.2020 14:33

Stray: No ale vždyť psal "u velmi malého procenta kapel má nějaký větší smysl vydat více než 5 desek" - když sečteš všechny kapely, které máš zkompletované a maj třeba patnáct dobrých desek, je to miniaturní množství z celé té šířky skupin, které má smysl poslouchat.

Jeden příklad - má smysl, aby třeba ARAKAIN měl dvacet alb? Podle mě ne... a byla to vlivná kapela, to nikdo nepopře, i když je třeba nemá rád.

Nebo - je nějak zásadně důležité, aby vycházela další a další alba CANNIBAL CORPSE? Nebo MEGADETH? OK, "Dystopia" byla výborná, ale těch X alb předtím? Dobrý, ale kdyby nevyšly, skoro nic by se nestalo.

 

Stray
16.04.2020 14:09

1. To já vím že seš. Těch pět stovek nicků, co se tam objevovaly si ještě pamatuju. 2. Přízeň k oběma stránkám se nijak netluče. 3. Vidíš, u KISS, AC/DC, RUSH apod. neexistuje řadovka, kterou bych na polici neměl, mě prostě baví kompletovat rozsáhlé celky, naopak nerad sbírám kapely, které maj na svém kontě jednu desku.

 

afro
16.04.2020 14:03

Stray: Ad Metalopolis) To taky jsem, ale tady to mám taky rád. :-) Já si tam nechal trochu zadní vrátka, tak se zase hezky uklidníme, i když zrovna AC/DC nebo KISS bych tam klidně šoupnul, ale neznám celou diskografii, tak jen pocitově.

 

Stray
16.04.2020 12:46

K tomu nemusíš okolí pobízet dlouho. Vzhledem k tomu, že mám ve sbírce většinou kapely s rozsáhlou diskografií, je jedno jestli se budeme bavit o RUSH, KISS, AC/DC, U2 nebo DEEP PURPLE, tak můžu říct, že takováhle hovadina je hodna pouze čtenáře Metalopolis.:-) Jako místa kde se uznávají spíše titěrní hudební nimrodi, neschopní dotáhnout vlastní portfolio k čtvrté desce. Cítíš tu rovnováhu? Jasně, že u řady kapel je ten počet alb vlastně zbytečnej (OVERKILL, RUNNING WILD, MANOWAR...) a opakují se, ale jsou i věci, co to maj jinak.

 

afro
16.04.2020 12:26

DarthArt: Děkuju, jde o výsledek dlouhodobého sledování a aplikace pravděpodobnosti a matematické statistiky. Teď už jen, aby mi to někdo omlátil o hlavu a svět bude v rovnováze. :-)

 

DarthArt
16.04.2020 11:18

afro: Myslím, žes to vystihl úplně dokonale.

 

afro
16.04.2020 10:59

IMO si myslím, že jen u velmi malého procenta kapel má nějaký větší smysl vydat více než 5 desek. Pak už je to většinou jen podklad pro variabilitu koncertních setů.

 

DarthArt
14.04.2020 11:54

Zajímavé postřehy. Mě u toho čtení napadly dvě kapely - BAD RELIGION a WALTARI. A na nich bych chtěl demonstrovat ten zásadní rozdíl. Obě sedí v tom svým smrádku, to je jasný, po čtvrtstoletí. Jenomže výsledek jejich práce je zásadně jiný:

WALTARI - ti už se dříve rozmáchli tak do široka, že už najít něco novýho snad ani nejde. Čili - jejich další a další alba nejsou překvapivý, ale pořád jsou plný zajímavýho materiálu - originální melodie, který člověku uvíznou v hlavě, nálada skladeb, aranže ... prostě na novým albu WALTARI člověk dostane X zcela nových skladeb, který se mu můžou-nemusí líbit, ale každá z nich je úplně jiná a člověk si je neplete. To vše samozřejmě za předpokladu, že tu kapelu znám a asi ji mám rád.

BAD RELIGION - ti jenom donekonečna přepisujou starý nápady. Přesně tytéž melodie nebo aranže jsou na minulém albu, na předminulém, na dvacet let starém --- jakoby truhlář vyráběl pořád jen tu jednu židli. A já vůbec nemám důvod, pouštět si ty nový písničky, protože už je mám na pěti starších cédéčkách. Ty samý. Akorát se to jinak jmenuje a to ááááá je poskládaný v jinejch sekundovejch intervalech. OK, řekne se - řízek si taky dám dvacetkrát za rok, i když je to pořád stejný jídlo --- jenže převedeno na hudbu, to si radši dvacetkrát pustím "Stranger Than Fiction" a není jediný důvod pouštět si to nové. Když ta kapela pořád jen krade nápady. Ve finále - ty desky jsou pro mě prostě zbytečný.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist