Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - Ballistic Sadistic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

marcel
22.06.2022 15:10

bylo tu zmíněno že lip service je kopírka knight jumps queen. schválně jsem sem šel abych se podival jestli si někdo kromě mě všiml že ten song je kopirka he demon you know. tak asi to kopiruje oboje

 

Kropis
28.02.2020 22:16

Ty ses teď probudil? :-) Pročti si diskuzi. Holt člověk míní, pánbůh mění.

 

spajk
28.02.2020 21:14

Tvl, vždyt si před měsícem v diskuzi psal, jaká to bude bomba...

 

Kropis
28.02.2020 20:22

Čas běží, počty přehrání desky přibývají a bohužel. Jedná z nejslabších věcí Annihilator. Jasně, najsou se zde dobré songy, ale jakmile si začnu vyzobávat, tak vím, že je problém. Novinka kolem mě prosviští a nic.
Ale to je fuk, i kdyby ta deska byla špatná... víte co je nejhorší? Zahraniční weby tomu dávaj horentní sumy v hodnocení, prodejnost je skvělá a já se trochu bojím, aby to Jeffovi nedodalo sebevědomi, že takto ano, protože já říkám, takhle teda určitě ne. Zvolnit, přidat na melodice, změnit produkci a klidně zase angažovat zpěváka, cokoliv, jen abychom konečně vypadli z tohoto kolovrátku.
P.S.: Song The End of Lie mi něco tak připomíná, až mě sere, že to neumím identifikovat, nevím jestli to dělá ten zvuk, nebo ten riff, pomůže někdo? (Narážku směrem na End of the Line od Metallicy prosím nebrat, o tom to není)

 

Zetro
24.02.2020 21:51

Tiez naozaj nechapem Jeffa a je mi ho uprimne luto.Tak skvely muzikant a gitarista so svojim osobitym stylom akoby ani nepocuval kvalitu napadov ,snad len zvuku.
A to ,ze to spevovo neutiahne by mu mal niekto taktne povedat.
60%
Skoda

 

Stray
21.02.2020 11:21

Kropis: Za překrytí mého příspěvku se vůbec neomlouvej, od toho tady ty diskuse jsou, stejně nemám rád, když můj příspěvek leží navrch.

V pondělí bude recenze na desku "Ordinary Man" od Ozzyho Osbournea, o které tvrdím, že jde téměř 100% o nahrávku, jejíž nazpívání a realizaci si Ozzy dost pravděpodobně nejen že nepamatuje, ale ani jí během té tvorby nezaznamenal.:-)

 

Kropis
21.02.2020 09:09

Sice přemáznu Strayův příspěvek, ale musím zareagovat. Nejdříve na reakci, co jsem způsobil... no podle mého jsem způsobil rozjetí diskuze, která je i jak píše Rose úplně v pohodě, máme tu čtyři stránky a nikdo nikomu nenadává, že je omezený debil, konzerva, s mizerným vkusem atd. V dnešní době totální vzácnost. Takže já jsem spokojen, stále mě baví o hudbě disktovat, však to také tvoří velkou část mého volného času.
Já naprosto souhlasím se Strayem v tom, že mi také chybí od Jeffa krok do neznáma. Vždyt je velký fanoušek Ac/dc a Van Halen, úplně v pohodě by měl na to vyplivnout metalovou desku s jazzovými prvky, s bluesovými aranžemi apod. Hlavně by to byla velká šance zbavit se toho recyklovaného balastu. ALE já sám jsem si vědom, že nejsem standardní metalový fanoušek, vlastně se od tohoto žánru každým rokem více vzdaluji a sleduji už jen zavedené veličiny a lidi jako já určitě nazaručí ani tu mizernou prodejnost, jakou Annihilator mají. Jakmile Jeff vydá pod hlavičkou Annihilator něco nemetalového, tak je to konec. Podle mě sám Jeff moc dobře ví, že recykluje, aby na to utáhl ty poslední zbytky nostalgických fanoušků a případně přitáhl další, které jeho tvorbu neznají. Na utáhnutí solové kariéry Jeff nemá, dlouho si ale říkám, že by bylo zajímavé jeho působení v nějakém superstar projektu. Jinak v podstatě neřešitelný problém v dnešní finančně založené době. A mimochodem zazněli tu níže Death Angel a Exodus. Osobně se domnívám, že obě kapely jsou v poslední době mnohem výše než Annihilator. Annihilator sice jezdí rozsáhlá turné, kde jsou headlineři, ale jedná se o klubovky pro 100-200 lidí.

 

Stray
21.02.2020 07:42

Louža: Víš co ti řeknu, kámo? Pro mne jsou poslední tvé dva zdejší příspěvky horor. Jednak netuším, kdy jsem se tu kde vyjadřoval jako zástupce nějakého jádra, ten pocit povýšenosti jsem v podstatě nikdy během psaní v diskusi neměl a za druhé napsat, že pro tentokrát tedy uděláš výjimku a něco do diskuse napíšeš, právě to mě zrovna nepřijde, jako že tu větu vyšle někdo s kým jsem obecně tak nějak na přímce. Vyčerpanost je, ale bude hůře, celej březen a duben budu na školeních a budu se muset učit na zkoušky, momentálně vydávám maximum, víc už to nejde, ty stránky projdou v průběhu tohoto roku obdobím nuceného spánku. Před vánoci jsem byl 5 minut od definitivního vypnutí stránek, ano jsem připraven kdykoliv to hodit do jámy, teď mám ale pocit, že se situace stabilizovala, vše jede jak má a i mě to baví. Odboural jsem to menší procento tvrdé hudby, kterou jsem měl stejně už tak nějak jen ze setrvačnosti a dalo by se říct, že mě aktuální články psát baví. Řekněme že LED ZEPPELIN se stali přemostěním mezi webem, který mne už nebral a současným, ve kterém si pojedu pouze podle chuti bez ohledu na to, jaká nová deska si článek dle někoho zaslouží.

 

Louža
20.02.2020 23:16

Stray, Rose : Ok. Beru. Jen zdejší diskuse už delší dobu nesleduju a sotva jsem se tu objevil, tak ve mně hrklo, že za dobu mé nepřítomnosti jsme se zase dostali do dob tvrdých jader, která ví všechno nejlíp, což jim dává právo vysmívat svým čtenářům jen proto, že nemají ty správné názory. Což by byla škada. Chápu že je Stray přetažený, protože kdo by po té době nebyl... Na druhou stranu, Pekárek píše supr recenze.

 

Alda
20.02.2020 22:28

natias: cituji:
Ale dávat poslední alba Metallicy výš než cokoliv od Annihilator, to kurva ani omylem!
METALLICA je absolutně výše než Annihilator, a to bez vulgarit a omylu!!
J.Rose: diskuze je obsáhlá, názorově různorodá, a takje tov pořádku :-)

 

J.Rose
20.02.2020 21:36

Náhodou pohodová diskuze a navíc bez urážek, ponižování apod... :-)

 

Meres
20.02.2020 21:23

Ach Kropis, vidíš čo si spôsobil? 😔

 

natias
20.02.2020 21:16

Stray: já jsem asi poslední, kterej by chtěl od Annihilator tu metalovou tupotu. Já bych chtěl i tu rozmanitost, latina sóla, klidně najezzlé věci atd. Jeff by na to měl. I když tu přiteplalost zase úplně ne-e.
Jako polický pracovník s tím nemůžu souhlasit. Estráda, pokud bude optimistická, proč ne? Hudba, proč ne? Ale dávat poslední alba Metallicy výš než cokoliv od Annihilator, to kurva ani omylem!

 

sicky
20.02.2020 19:10

Podle mě to zní dost archaicky. Jeff sice umí na kejtru, ale jeho styl je dvacet let za zenitem a nevýrazný zpev a texty tomu taky nepomáhají. Mám z toho stejný pocit, jak když poslouchám Arakain, vše jakože správně, ale prostě se to už nedá :) Jako retro ale dobrý :)

 

J.Rose
20.02.2020 16:19

:-) No třeba

 

Hooya
20.02.2020 16:16

Proste vedle sebe nemá Larse, který by mu riffy naskladal do funkcích skladeb. :)))

 

J.Rose
20.02.2020 16:00

Není, né nezbytně. Ale víš jak to myslím, prostě by mu třeba někdo řekl... né chlape, tohle už je moc.
Podle toho co se tu píše, tak skladá pořád to samé v bledě modrém a buď mu to nedochází, nebo si nenechá poradit, protože to on je Annihilator a kapelu jako takovou vlastně nemá.

 

Pekárek
20.02.2020 15:55

O to to není, taky mohli skládat všichni sračky:)

 

J.Rose
20.02.2020 15:46

Je to ale stejně paradox, když zůstaneme u srovnávání. V pomyslném kytarovém souboji, by si dnes Jeff, Kirka namazal na chleba. Jak je možné, že se Kirk jako kytarista tak zhoršil a vydělává zlatý šišky a Jeff ač brilantní technik, dře bídu s nouzí?

individualismus, podle mě. Jeff má mít stabilní kapelu, kde budou skládat všichni dohromady a navzájem se ovlivňovat.

 

Stray
20.02.2020 15:40

Tak pokud si myslí, že je lepší jezdit do konce života turné s DEATH ANGEL a EXODUS, tak prosím, má co chce.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist