Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - Ballistic Sadistic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Alda
09.02.2020 21:52

Při poslechu nových ANNIHILATOR jsem ve dvou třech písních slyšel... že jsem je už slyšel... resp. motivy z nich...na prvních dvou albech. Což už bude 30 let, co vyšly. Jak bylo zmíněno, Ballistic by se novým fans mohlo líbit, a starým by se to mělo líbit!
Mé oblíbené desky ANNIHILATOR sou samozřejmě první tři, pak All for You + Schizo Deluxe + For the Demented. A noví RAGE jsou taky OK!

 

Pekárek
09.02.2020 13:34

Alda: Set je super album. Novinku teď jedu, když si chci poslechnout pěkný thrash. Že to je zrovna Annihilator,neřeším. Zajímavý postřeh měl i Rose. Metalové kapely jsou prostě trvalky, což s sebou nese nutnou zátěž, na kterou je třeba pamatovat, jinak se člověk okrade o poslech kvalitní muziky.
Vůbec, docela mě překvapilo, jak často se vracím k recenzovaným deskám, kterým jsem dal 80 % a více. Myslel jsem, že už je nebudu moct poslouchat, ale fakt si je užívám.

 

Alda
09.02.2020 11:28

Pěkně napsaná recenze, souhlasím s ní, dobrá hudba!
Ale stejně, když si budu chtít pustit ANNIHILATOR, tak i teď sáhnu po Set the World on Fire.

 

Demonick
06.02.2020 17:16

Pre mňa osobne rovnako obrovská sr*čka (sorry) ako aj ich všetky posledné dosky, teda nič nového pod slnkom. Toľko okatých vykradačiek vlastného repertoáru (azda cover album? Haha) som snáď v živote od nikoho nepočul - občas doslova 1:1! Absolútne žiaden vývoj, progres iba drhnutie 30 rokov starých riffov so slabým vokálom, bezpohlavným zvukom a (asi) automatickým bubeníkom.
Posledný počuvatelný album? Asi Feast. A to je škoda, lebo naživo ma kapela stále celkom baví (Jeff do toho reže ako zamlada!) - štúdiovo žiaľ už tak 10 rokov absolútne zbytočná kapela.
Taky Suicidal Angels ci Warbringer si dnes Annihilator môžu smelo namazať na chleba...
Idem si ihneď zapnuť Carnival Diablos a revať do vankúša...

 

natias
06.02.2020 09:52

Výstižná recenze. Osobně bych uvítal od Jeffa ubrat na rádoby tvrdosti a raději to nasměrovat někam k období King of the kill.

 

J.Rose
06.02.2020 09:46

Mě se nové album, také moc líbí. Je ale pravda, že Annihilator vlastně moc neznám. Ty první 3 alba mi moc neříkají. Osobně mi zkrátka nesedí ty vokály. Když se tam místy podivně neječí, tak se zase na jiném albu, pro změnu šišlá. No a z druhého konce musím říct, že posledních cca 10 - 12 alb, jsem prakticky neslyšel. Dave Padden byl pro mě ale O.K. co se vokálu týče. Hodně jsem zkoušel album Schizo Deluxe, ale 70% desky mi přišla jako vata. Ve výsledku jsem pořád dokola pouštěl skladbu Pride a tím jsem to s Annihilator ukončil :-).
Tohle mě ale opravdu baví. Těžko říct, jestli by se mi to tak líbilo i kdybych měl diskografii Annihilator nadrcenou...

 

Pekárek
06.02.2020 08:16

Mbody: Dík, přesně, trvalo mi ale tři poslechy, než jsem si to uvědomil.:)
Honza: Dík, doufám, že se bude líbit:)

 

Mbody
06.02.2020 06:41

Prekvapujuco dobry a maximalne naspeedovany zarez,kde debut fakt pocut. Ak by sme ostali v Kanade, tak visacka na produkte by mohla zniet " Alice in hell meets Violent restitution" :-) Recka tradicne skvela,nemas konkurenta v celej cz kotline...

 

Honza H.
06.02.2020 00:26

Hezky shrnutý pozitiva současný Jeffovy tvorby! Recenze navnadila,po předchozích dvou vynechaných albech hodlám dát tomu aktuálnímu šanci....

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist