Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - Ballistic Sadistic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Alda
13.02.2020 18:01

Pustil jsem si S.A. a ANNIHILATOR, pro srovnání, a i když mám S.A. docela rád, tak... ANNIHILATOR je o třídu výš...

 

Honza H.
13.02.2020 14:42

Meres: Waters vykrádá hlavně sám sebe, Suicidal Angels kradou u cizích (ostatně jejich kapelník se k adoraci Slayer a dalších hrdě hlásí).
Tolik k tzv. nápadům na poslední fošně Suicidal :) (čímž samozřejmě neříkám, že jsou špatnou kapelou).

 

Meres
13.02.2020 14:01

Ale Suicidal Angels sú v súčasnosti naozaj lepší ako Watersova one man show, energia a nápady na ich poslednom albume hravo strčia súčasný Annihilator do vrecka. Či sa to niekomu páči, alebo nie 🙂

 

Pekárek
12.02.2020 23:28

Jako, já s retrem problém nemám, ale jejich přidaná hodnota spočívá fakt jen v tom, že mladé ksichty hrají slušně starou muziku:) Sám jsem se rochnil tak 5-10 let:). Prostě jimi nemohu poměřovat Waterse. To je jako poměřovat zdánlivě starý originál zásadního obrazu více či méně zdařilou kopií, už tohle je prostě nesmysl. Jako níže Demonick, kritizovat Waterse a chválit přitom Suicidal Angels, WTF?;) Můžu psát, že Watersův thrash stojí z nějakých důvodů za starou belu (což Demonick níže alespoň letmo uvádí). Že nerozvíjí svůj jedinečný styl, že jeho dalším “obrazům” chybí téma nebo jiskra apod.
Každopádně je dobře, že jedeš v thrashi:), být tebou tak bych si ten Annihilator ale ještě poslechl.

 

Widl
12.02.2020 20:41

Však to píšu, riffy má Annihilator dobrý. Tím to u mě bohužel končí, něco tomu chybí.

Jo, je toho naštěstí tuny, mám se v čem rochnit, thrash miluju :) Když se člověk přenese přes to, že je to to retro, zjistí, že je to fakt thrash jak řemen a ty mladý kapely to drtí stejně jak ti harcovníci v 80. letech.





 

Pekárek
12.02.2020 17:52

Hazzerd-podle ukázek solidní retro, jakého jsou tuny (namátkou Bio Cancer nebo Ultra Violence). Waters v kytarové práci není jen výš, ale prostě někde jinde.

 

Widl
12.02.2020 13:46

Já to mám s novou deskou trochu jinak. Dravost a síla se tý desce upřít nedají, jen se nemůžu zbavit pocitu, že je to taková "velká domů" a pořád mi tam něco chybí. Přijde mi to divně rozháraný. V mých uších to nedrží moc pohromadě jako celek. Dobrý riffy a tím to vlastně končí. A nebaví mě moc ani ten zahuhlaný zvuk. Hodně to těží ze jména a to už pěkných pár desek. Kvalitního thrashe je dnes naštěstí dostatek a kdejaká menší kapela tuhle desku smete z povrchu zemského :)

A abych jen nekecal, doporučím z relativních novinek nové Hazzerd (mrk, mrk, z Kanady), a prvotiny německých Surgical Strike a Bonded, ač jsou to ostřílení muzikanti.

Thrash or Die m/

 

Stray
12.02.2020 13:35

J.Rose: Ono je pravda, že zrovna tohle v nadsázce bylo, ale na druhou stranu už jsem tu měl pár výstupů navážno, takže jak se v tom má čtenář vyznat. Louža by sice mohl, protože se známe dlouho, byť jsme se asi šest let neviděli, ale na druhou stranu vím, že ho dokáže rozesmát či nasrat krapátko něco jiného než mě.

Louža: Hele, chápu, tak holt sorry. Musím říct, že jsem se asi nevědomky v té diskusní komunikaci za pár posledních let posunul. Je to ale přirozený a velmi pomalý proces, protože oni mě ty čtenáři vlastně taky někdy serou a v kombinaci s mou vlastní přepsaností je to depresivní koktejl.

 

J.Rose
12.02.2020 13:25

Louža: A nebylo to spíš myšleno v nadsázce? Viz, ten smajlík na konci věty. Včera jsem tu utrousil, že v běžném životě pracuji jako drogový dealer a hned mě Stray hodil mezi lidský odpad a spodinu. Přesto že jsem to nemyslel vážně a na konec věty dal pro odlehčení smajlíka...
Musím se naučit psát toho, co jedním očkem mrká aby to bylo hned jasné... :-)

 

Louža
12.02.2020 11:33

Stray : Dobře tedy. Výjimečně odpovím, abys porozuměl, pokud ti to nedocvakne samo. Hudba se ti líbit nemusí. Ale to ještě neznamená, že je třeba trousit arogantní poznámky na místní čtenáře, kteří dle tebe holdují v metalovosti (jako by metalovost byla špatná) a průměrnosti (to nechť si každý posoudí sám). Zvlášť když je to TVOJE místo a TVOJI čtenáři, které sis vychoval. To mi přijde jako hodně mimo. A jako místního čtenáře se mě to dost dotýká.

 

Alda
11.02.2020 14:37

Cause of Musicrecords! - postupně času se to vyprofilovalo tak, že new CD´s beru v podstatě jen od nich, neb jsou spolehliví, rychlí, a balíčky jsou pěkně zabalené a vevnitř dobře vycpané :-)
Akorát jednou mě pozlobili - ptal jsem se, jestli by mi sehnali CD MASTER OF PUPPETS Made in Japan včetně OBI... žádná odpovědˇ... tak kdyby někdo měl, jsem ten NEJvážnější zájemce!

 

Kropis
11.02.2020 13:28

Ano! Musí!!! :) :) Já stále čekám na originál vinyl, v pátek přichází velká zásilka z musicrecords :)

 

Stray
11.02.2020 11:50

Louža: Jakej pokus. Nějak nechápu? Musí se mi ANNIHILATOR líbit?

 

Louža
11.02.2020 10:22

Stray : Dobrý pokus chlapče, ale po mě to stéká jak po teflonu. Reakce jako obvykle nepřijde.

 

Stray
10.02.2020 12:51

Alda: Na mém vztahu k ANNIHILATOR není nic komplikovaného. Tu kapelu jsem v dobách prvních čtyř alb dost poslouchal a i kupoval ty jejich alba. Od pátého, ať už se pak vyvíjeli jakkoliv, pro mne ztratili větší kouzlo a dneska je to u mne taková normální metalová kapela, z jejíhož koncertu bych neutekl, ale ani by mě nějak nerozsekal, prostě klídek, desky se mi moc nelíbí a nedovedu si představit, že bych do toho dneska investoval, takže něco jako RAGE.:-) Ale chápu, že je to přesně ta metalová forma, která zdejší čtenáře svou průměrností a metalovostí zaujme. :-)

 

Pekárek
10.02.2020 11:58

Alfa: mě taky, ale nedělám si iluze.:)
Louža: Jj, Megadeth tam jsou, nelze neslyšet:)

 

Alda
10.02.2020 11:49

Mně by na Ballistic zajímal názor Straye, neb tuším,že jeho vztah s ANNIHILATOR bude... nejednoznačný... komplikovaný? :-)

 

Louža
10.02.2020 11:18

Pekárek : Musím říct, že jsem si taky při poslechu novinky zpětně poslechl For the Demented a zpětně překvapilo. Není to tak dobrý jako Ballistic, ale už tam jsou vidět některý náznaky, který na následovníkovi Jeff pěkně rozvinul. Celkem by mě zajímalo co na Ballistic říká Mustaine, protože některý pasáže jsou Megadeth a jejich Dystopia tak zřetelný a to včetně vokálů, že by mě nepřekvapilo, kdyby tohle byla jejich nová řadovka. Mimochodem. Slyšel jsem záznamy koncertů co zrzoun odehrál po operaci a je to hlasově překvapivě svěží a silný. Fakt by mě zajímalo, jestli opravdu měl nádor v krku, nebo byl na transplantaci hlasivek. S nadějí hledím do budoucna thrasho dědků. Co slyším dnes se mi velmi pozdává.

 

Pekárek
10.02.2020 10:30

Seventh: Takhle měla recenze po prvním poslechu vyznít. Nakonec to dopadlo trochu jinak:) Nejde o naposlouchání. Prostě jsem odvrhnul zátěž, poslechl si znovu debut, uvědomil pár věcí, a porozhédl se po scéně.:-) Díky za názor!
Alda: For the Demented mě při psaní recky pozitivně překvapilo...

 

seventh
10.02.2020 08:51

Pro mě jsou bohužel noví Annihilator dost velké zklamání. Jsem jejich dlouholetý věrný fanda, vždycky byli moje srdcovka. Až po Metal mám kompletní diskografii na CD. Žral jsem je od Set the World on Fire až po první desky s Paddenem. King of the Kill a Refresh byly super dokonce i všemi nenáviděné Remains bylo za mě fajn, hodně jiné, občas se k němu vrátím. Carnival vynikající deska, Waking pořád nadrpůměrná. Criteria povedeně zahrálo na retro notu a potěšilo, All for You a Schizo taky hodně poslouchatelné. Metal byl slabší, ale budiž.
Akceptoval jsem, že Jeff je hodně komplikovaná osobnost, která kolem sebe střídá spoluhráče jako trenky, protože to přinášelo svoje výsledky. Měl prostě vizi a do té si kecat nenechal. V poslední době mám ale pocit, že nějaký názorový oponent typu Comeaua nebo Paddena v Annihilator strašně chybí. Někdo, kdo by mu řekl: "tak tohle už Jeffe jako fakt ne". Poslední 3 desky jsou hrozný sešup dolů. A není to Jeffovým zpěvem, protože on když chce, tak ten mikrofon celkem obstojně zvládá, viz. třeba King a Refresh. Ballistic je pro mě prostě nuda, monotónní hoblařina. Jedno tempo, jeden rytmus od začátku do konce. Za mě takhle určitě ne.
BTW. fakt doufám, že Lip Service je myšleno jako nějaká Jeffova sranda, protože tohle už není jenom kopírování předešlé tvorby (tady konkrétně Knight Jums the Queen). Tohle je dokonalý odlitek 1:1, jenom s jiným textem.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist