Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - Ballistic Sadistic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Pekárek
20.02.2020 15:37

Stray: nikoho by to nezajímalo. Točil by to jenom do šuplete.

 

Stray
20.02.2020 15:35

Kropis/ Natias: Chlapci, když vy na to furt koukáte perspektivou metalisty a nikoho jiného.

Jeff Waters, na to jakej je super-kytarista, tak se prostě neumí prodat, za tím člověkem jde vůbec nějakej silnej příběh? Pořád si pidliká plus/mínus to samé, pořád je ohraničenej tím metalovým rámcem, jasně vyházel desítky spoluhráčů, furt drží opratě, vždycky když někoho novýho nabere, tak ten člověk zní jako jeho předchůdce, METALLICU neřeším, tam už jde jenom o to se co nejlépe prodat, ne o nějakou lásku k hudbě, spíš si ale kladu otázku, jak to může tak schopnýho muzikanta jako Jeff Waters furt bavit? Proč neudělá jinak znějící metalovou desku, třeba album s lehkou reggae skořicovou polevou a latino sóly nebo tak něco, nahrávku která nebude znít, tupě, úderně a hranatě, ale hezky vyteplaně. Proč ne?:-)

 

J.Rose
20.02.2020 15:24

Kropis: Ten tvůj poslední příspěvek... Annihilator, jak jsem už psal nemůžu objektivně hodnotit. První alba mi moc neříkají a posledních cca 10 alb, jsem neslyšel. Ale ten St.Anger. Obsese určitě né. Já mám rád, když kapely mající svůj osobitý styl, zkoušejí nové cesty, postupy a experimentují. Mám rád AC/DC, ale to že hrají 30 - 40 let to samé, se zpochybnit asi nedá. Takže je osvěžující, když Slayer nahrají Diabolus in Musica, Kreator album Endorama a třeba Mayhem Grand Declaration of War. Problém St.Anger je u mě takový, že mě nebaví ty skladby. Prostě se nudím. Nic víc ani míň. 2 - 3 skladby jsou super, ale ten zbytek? Zvuk, agrese... proč né, ani ty bicí mi nevadí (And Justice for All , mám od nich nejraději), jen mě to nebaví.

 

natias
20.02.2020 14:57

A takové sóla co vytvořil Kirk na posledních dvou albech Metallicy nasere každý trochu lepší kytarista za korunu kornout :-) A on na nich dělá v průměru 5 - 8 let. To je až k pláči.

 

natias
20.02.2020 14:49

Tak já od Annihilator poslouchám taky pouze první čtyři desky. Ty další už mě taky nějak extra nebavily. Ale když slyším cokoliv z posledních dvou alb od Metallicy, tak je mi opravdu vyloženě trapně za ně, což se mi u Annihilator i přes tu jejich sebevykrádačku nestává. A narozdíl od Metallicy se dá na youtube vidět jakýkoliv nahodilý koncertní záznam Annihilator bez duševní újmy na zdraví.

 

Kropis
20.02.2020 13:42

Diskuze se ubírá jiným směrem než jsem zamýšlel, já nesrovnával kapely jako takové. Já mluvil o tom, že i kapela takové velikosti má totálně na hovno zvuk desky a mizerný artwork (magnetka čirá katastrofa, hardwired o fous lepší). Chápu, že mp3 v autě asi zní dobře, ale já jako hifista si prostě nemám šanci tyhle moderně nahrané metaly užít. Jakože problém je to obecně, ale Metallica v tomto fakt kraluje.
Obsesi k poslechu St. Anger nechápu. Jeff Waters/Annihilator jsou do roku 2003/2004 plně ve formě, pak můžeme diskutovat, ale strhat je na první 4 desky mi přijde zbytečně přísné.

 

Meres
20.02.2020 11:52

Presne tak. St. Anger si kedykoľvek s týmito poslednými Jeffovými výtvormi vytrie riť.

 

Stray
20.02.2020 09:53

Hooya: Přesně, kromě prvních čtyř alb bych si ANNIHILATOR nikdy nepustil. A to může být Jeff klidně třeba nejlepším kytaristou na světě. jeho práce působí jedna jako druhá a v marketingové rovině vyloženě tápe.:-) To už radši St.Anger - tam je to jasné - tvrdost, neotesanost, alkoholová závislost a psychologické disputace! :-)

 

Hooya
20.02.2020 09:27

Leda tak ve snu. :)

 

natias
20.02.2020 08:13

Všechny Jeffova alba jsou lepší než ty poslední čtyři od Metallicy :)

 

Hooya
19.02.2020 20:04

No, on ten Jeff za svou kariéru nevydal zrovna moc lepších desek, než je ta poslední od Metallicy. :)

 

Prowler80
19.02.2020 18:15

Instrumentálně z VTČ nyní jednoznačně nejhorší. S výjimkou Indiána během koncertů chyb jak máku.

 

Prowler80
19.02.2020 18:04

Největší rozhodně, viděl jsem i hajzlpapír s jejím logem, což si u jinejch spolků nevybavuju.

 

Meres
19.02.2020 16:47

Posledný album Metallicy je najlepší z Big4 a pozícia najväčšej a najlepšej metalovej kapely na svete bola zachovaná. Tak to je správne 🙂🙂

 

Kropis
19.02.2020 15:31

No uff, tak mám za sebou několik poslechů... Zaprvé vinyl a obal, totální trapárna, proč vydavají otevíratelný obal (čtyři velké plochy), když nemají obsah pro zaplnění, ty laciné obrázky pro kluky ze základní školy snad nemohou nikoho potěšit. No dobře na to kašlu, ale třeba for the demented o hodně lepší a k tomu krvavě červený vinyl :)
Že Jeff přitvrdil a na ploše 45 minut drtí thrash co to jde, mi nevadí, vlastně bych to i ocenil, ale já už, i jako skalní příznivec, přestávám tuto hudbu akceptovat. No dobře, tak strašné to ještě není, ale proč desku otevírají dva nejhorší songy z desky? The Attitude je snad nejhorší song pod hlavičkou Annihilator a že už Jeff několikrát textově ujel:)) Deska napěchovaná momenty, které už jsem slyšel dříve u Jeffa nebo jiných kapel a opravdu už mě nebaví několikátá variace na Knight Jumps Queen. Na předchozí desce to bylo Demon You Know, ted je to Lip Service atd. Oceňuji nápaditá sóla, výrazný progres v hlasovém projevu. Nelíbí se mi stále ten stejný plechový zvuk a spoluautorství bubeníka na každé písní je co za gesto???
Suma sumárum 60 %, aspirace na nejhorší desku Annihilator. Baví mě I Am Warfare, Dressed Up for Evil, Riot a třeba se ještě něco objeví.
Jinak nesouhlasím, že je Jeff 15 let totálně vyčerpaný, po Feast (2013) úplně v pohodě, pak začala výraznější recyklace, ale zase Jeff se postavil za mikrofon a na každé desce jde nalézt několik skvělých písní. Já nevím, co pořád kdo čeká, podívejte se na Metallicu, po novince neštěkne pes, za mě nejhorší deska z Big4 a taky tam lze nalést jeden dva dobré songy. Nejlepší, nejprodávanější kapela všech dob a bla bla bla a přitom zvuk totálně na hovno, amatérský artwork, ále co se budu namáhat.

 

zdenos
15.02.2020 20:18

já jsem tedy rozhodně na straně Andělů :) a to i před jinými starými bardy.

 

Demonick
15.02.2020 12:24

Skutočne vás obdivujem chalani. Za to, že si viete ten nový Annihilator tak nekriticky užiť, aj napriek tomu, že Jeff je umelecky totálne vyčerpaný....už tak... posledných... 15 rokov?
Čitam, že Suicidal Angels vykrádajú - vie mi niekto napísať konkrétny motív, ktorý bol ukradnutý? Lebo táto banda si celého Waterska (pri všetkej úcte - ten chlap je proste svoj originálny štyl!) momentálne natiera na chleba. Stačí si vypočuť napríklad predposlednú dosku Division Of Blood - riffy, energia a nátlak ako z veľkej knihy :-)
Jeff by si mal určite dať chvíľu pokoj so skladaním hudby a hlavne najať šikovného producenta, ktorý mu zatrhne plagiatorské chúťky (ak totálne nevykráda vlastné skladby, tak si požičiava komplet opísané riffy od Rammstein či Metalliky)

 

Alda
14.02.2020 21:14

orre: souhlas! Přesně tak, jako Annihilator v podstatě nehraje nikdo jiný, a jejich (jeho) rukopis je jasně rozpoznatelný!!

 

orre
14.02.2020 20:57

Annihilator jsou hlavně originál!! Poznáš je mezi 100 kapel! To se dnešních kapelách říci nedá! Originalitu pouze nasazením nenahradíš! To jednoduše nestačí. Ty dnešní retro bandy jedním tam, druhým ven. Proč poslouchat kopie, když tu máme pořád slušné originály? Ztráta času a škoda peněz. Ale proti gustu

 

Alda
14.02.2020 20:22

Meres: předpokládám, že znáš, ale kdyby náhodu ne: doporučuji kapelu ANGELUS APATRIDA-Cabaret de la Guillotine, to je thrash jak řemen...na úrovni Annihilator...možná i výše :-)

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist