Boomer Space


Diskuse ke článku : METALLICA - 72 Seasons
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5

 

sanntrik
24.04.2023 08:59

Áno aj mne sa album na začiatku zlieval do jedného celku kde som mal problém rozoznávať jednotlive songy, ale po týždni intenzívneho počúvania sa to krásne vykrištalizovalo, a začalo to byť silné návykové stále mam potrebu si to pustiť zase a zase.V podstate nemam problém zo žiadnou skladbou album baví ako celok až na posledný song ktorý pre mňa nemá dostatok nápadov aby udržal moju pozornst,ináč obrovská spokojnosť.8.5-9/10

 

afro
24.04.2023 08:44

Je to skvělá deska, když si chcete schrupnout nebo provést sebevraždu unuděním se k smrti. Dávám 5/10 hnusnejch obalů, a to jsem hodnej.

Kill Em All - 7
Ride The Lightning - 8
Master Of Puppets - 10
...And Justice For All - 10
Metallica - 9
Load - 7
Re-Load - 5
St. Anger - 4
Death Magnetic - 8
Hardwired... To Self-Destruct - 6
72 Seasons - 5

 

Kuklač
24.04.2023 07:18

Tak a mame to tu. Ako dlhorocny fanusik heavy metalu oslavujem kazde vydanie velkej kapely /Maiden, Priest, Saxon, Hells, Leppard, Queens.. a pod/ 7 rokov od vydania Harwired...je dlha doba a matematicky mi to vychadza /aj po poslednom vyjadreni Ulricha ze kapele dava este dekadu/ ze vyslo zrejme predposledne album Metly /dufam ze sa mylim/. A ake je album?........pre mna nepocuvatelna nuda. Sam sa tomu divim ale ako je fantasticky nahodena latka titulnou 72 seasons album postupne upata do neskutocnej nudy az mam dojem ze stale pocuvam tu istu skladbu. a to nehovorim o poslednej 11 minutovke ktora mi pripada ako nekonecna piesen....neviem co sa stalo ale za mna najslabsi a najnudnesi album, ktory este neskutocne vykrada predosli album Hardwired......ale tesim sa ze kapela vydala novy album a cd samozrejme kupene!!!! Za mna pri vsetkej ucte ku kapele ktoru si mesmierne vazim prizmurim oci a dam 6/10.

 

Mnody
24.04.2023 07:10

Ja som do toho este neprenikol a tak ako s novinkou Depeche Mode, celkovo mam zatial problem absorbovat nahravku. Hradwired... bola naopak skvela a chytlava hned od zaciatku. Skor sa obavam, ze novy album navzdory fajn zvuku, bude iba formou bez obsahu.Neviem ako ostatni, ale mne ten zlty cover albumu pride jednoducho ohavny. Som presvedceny, ze to cele bol napad Larsa Ulricha...🙈 Alebo?

 

rublik05
24.04.2023 07:06

Jednoznačně souhlasím s tím, že album 72 Seasons je na poslech trochu složitější a ne každému sedne hned napoprvé. Mně samotnému deska zpočátku splývala v jeden monotónní celek, nicméně každým dalším poslechem mě baví čím dál tím víc. Přestože mi předchozí album Hardwired… to Self-Destruct přišlo malinko posluchačsky přístupnější, tak jsem toho názoru, že 72 Seasons z kvalitativních mezí posledních dvou alb nikterak nevybočuje, naopak sází především na jistotu, místy se dostaví i určitý závan nostalgie, žádné experimenty se tedy (díky bohu?) nekonají. Mezi top momenty desky řadím hned titulní pecku „72 Seasons“, energickou „Sleepwalk My Life Away“, těžkotonážní „You Must Burn!“, chytlavou „Crown A Barbed Wire“ a sympatickou „If Darkness Had a Son“, která je mým osobním favoritem na největší hit celého alba. Problém však nemám ani s ostatními skladbami, i ty jsou rovněž moc povedené, vyjma předposlední „Room of Mirrors“ a závěrečné jedenáctiminutové „Inamorata“, ty mně jako jediné doteď nijak zvlášť nezaujaly. Celkově jsem ale moc spokojený, výsledný počin příjemně předčil mé očekávání. 8/10.

 

lukáš
24.04.2023 00:04

První místo v britském žebříčku ještě neznamená kvalitní album ...
Poslední píseň absolutně vykrádá Planet caravan od Black Sabbath. Nejlépe na desce obstojí Lux eterna. Krátká svižná píseň, jede dopředu a nevrací se jako některé jiné. Právě to opakování motivů a rifů ve více písních, je srašně nudné. Kdyby se písně zkrátily o dvě tři minuty, tak by to mnoha písním prospělo. 7 písní ve středním tempu. Uff. To by mi vadilo i na písních Blind Guardin, či Avantasia. Greg Fildemann asi nesměl ve studiu stříhat. Nebo ho Ulrich s Hetfieldem nepustili k pásu. Za mě velké zklamání. Aspoň jsou ty ale i dva hity - 72 seasons , Lux Eterna.
35 % / 100 %

 

1 2 3 4 5

 

 

 

 

TOPlist