Boomer Space


Diskuse ke článku : VINCE NEIL - Exposed
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

seventh
20.03.2021 10:55

Já teda nevím, co se tady v diskusích přesně událo, nejspíš proběhla nějaká nevybíravější výměna názorů, možná nějaká ostřejší reakce šéfredaktora, ale jen tak bez znalosti kontextu bych si dovolil jednu krátkou poznámku, možná úplně mimo koncept.
Co mě vždycky nejvíc vytáčelo na Metalopoli bylo to, jakým povýšeneckým a shazovačným způsobem členové redakce reagovali na jakýkoliv nesouhlasný nebo opačný názor. Teď nemluvím o reakci na nadávky nebo agresivní příspěvky, volovi můžeš odpovědět jenom zabučením, ale o normálních názorech v rámci běžných standardů slušného vystupování. Postupem času tohle naduté vystupování, plus samozřejmě jen opravdu těžko uchopitelný a pochopitelný koncept vytváření obsahu webu, od nich odehnalo většinu věrných čtenářů.
Tak ať se to třeba nestane i tady, nepřál bych vám to.

 

Voly
20.03.2021 09:20

Velice originálně pojatá recenze. Bravo hoši, jen tak dál. Adekvátní hodnocení výborné desky. Díky pisateli za jeho historické ohlédnutí.

 

Žurnalista
20.03.2021 01:34

Jasně, že je super. Nebo jsi to sem snad dal jako odstrašující případ? To by přece Stray neudělal, nebo snad jo??? Nene, to by Stray neudělal.

A nezapomeň zase zabrečet něco o tom jak je to všechno děsně těžký a pracný a jak děsně jsi nepochopenej.

Sbohem.

 

Stray
19.03.2021 21:05

Jó? Vážně je super? Tak to budeš mít do budoucna na tomhle webu docela smůlu.

 

Žurnalista
19.03.2021 19:46

Super recenze na super desku, žádný slohový cvičení, ale příjemná jednohubka.
BTW, zablokovat přístup do diskuze chtěl DarthArt, ne já... :(

 

spajk
19.03.2021 19:14

Ale že nám tady Vincek zažehnul vášnivou debatu :-)
Podle fotek z poslední doby se zdá, že se dal fyzicky i visuálně slušně do kupy a už nemá takovýho Milana.
Před 14 dny pochoval svého 83 letého otce.
Jako s penězma asi nemá v životě problémy, ale život se s ním moc nemazlil viz Razzle a Skylar.
Mám ho rád borce a i když to není žádný hlasový ekvilibrista, jeho barva i projev se k hudbě MC perfektně hodí.

 

Michal
19.03.2021 14:34

Stray : v pohodě, neznám kontext. Jen jsem se vyjádřil, jak to na mě zapůsobilo.
Třeba to k něčemu bylo :).

 

Stray
19.03.2021 14:00

Jedinej komu bych měl směřovat omluvu jsou čtenáři, kteří když to tu někdy vidí, tak se cítí zmateně, nerozumí tomu, protože jsou to vždy nějaký zážehy, jejichž kontext má širší, někdy i letitý jádro. Asi by se leckdo divil kolik protivenstvími se musí člověk protáhnout, aby realizoval svůj sen v podobě dobře fungujícího webu. Proti mě hraje v psané diskusní formě i prvek nadšení, protože je velmi často zaměnitelný za suverenitu, aroganci a hrotičství.

 

Stray
19.03.2021 13:36

ANO, držíme tu při sobě velmi. Teď však mluvím o nás čtyřech (já, Darth, Pekárek, Hivris), kteří jsou odhodlaní pro web tvrdě makat a zdokonalovat práci nejen na té článkové úrovni, myslím, že jsme si jako tým sedli. zatím mě to vychází tak, že čím dokonalejší a méně lidový psavec, tím i lepší člověk, prakticky kámoš.

 

Michal
19.03.2021 13:19

Tak vzhledem k tomu, že je smazáno, těžko vysvětlovat komu se omlouvat a proč. Ale pokud si pamatuju, byl tu nějakej rumcajs, kterej byl za názor nějakým "vtipným" způsobem spojen s jakousi pepsi-řití, což mi připadalo hluboko pod zdejší očekávanou úroveň.
Jinak je fajn, že držíte pospolu :). Čus

 

DarthArt
19.03.2021 13:18

Tedy myslím PRO MNĚ zakázat přístup do diskusí .... ;)

Abych prostě směl jen do článků a měl klid v duši :)

 

DarthArt
19.03.2021 13:12

Za mě poučení - nebudu strkat nos, kam nemám, protože se může stát, že chci pomoct, ale bez kilometrového vysvětlení to vyzní přesně opačně. Teď to nemyslím nijak ironicky, prostě konstatuju fakt, který jsem za poslední dobu vypozoroval.

Nedal by se v počítači nějak zakázat přístup do diskusí, aby mě to pořád nelákalo? :):)

 

Stray
19.03.2021 13:04

Já taky vím, co jsem napsal. Asi to vidím moc insidersky, protože mě vůbec nenapadlo, že mě někdo bude považovat za hulváta. Prakticky, kdyby mne nevolal DarthArt, tak by mne ani nenapadlo příspěvek mazat. Čtenář může připustit, že něco jako mnohaleté osobní zkušenosti vytříbí názor přesvědčivěji, než když objekt hateu "prostě jenom přiblble píše". V tom to opravdu není, za tou kontroverzí je zhruba čtvrtstoletí trvající příběh, který však nemám potřebu rozpitvávat.
Existujou věci, které čtenář se mnou neprožívá a o kterých neví, na tož pak detailně, a tyhle věci dejme tomu ovlivňují vznik příspěvků, po kterých člověk vypadá, řekněme poněkud nestandartně. Když čtu o omluvě, vůbec tak netuším komu?

Co se týče Imothepa, bral jsem ho vždy za stěžejního čtenáře, jenže potom co mě napsal a odhalil perspektivu svého vidění věcí, tak jsem shledal jeho pohled prakticky nepřátelským, devalvujícím naši činnost a v podstatě urážejícím celou tu práci. A s darthArtem jsme se po dvou týdnech od události shodli, že nám tu nechybí.

 

DarthArt
19.03.2021 12:58

TAHLE REAKCE JE JEN ZA MNĚ, NEMLUVÍM ZA NIKOHO JINÉHO !!!

Že jsem si já blbec zase takhle naběhl. Když jsem ráno viděl, že se tady zase rozjíždí konflikt, chtěl jsem to zklidnit, než se tady zase začneme hádat jako psi. Vymazání největších dynamitů mi připadalo nejrozumnější, protože by to tak většinu čtenářů ani nemuselo zasáhnout. S vymazáním protireakce je to samozřejmě problém, jenže si zkuste představit, že třeba napíšu něco, co pak nechci, aby to tam visel navždy. Jenže protože už mezitím přijde protireakce, nemůžu s tím nic dělat, aby tam nezůstala jen ta protireakce, která pokud by tam zůstala osamocená bez původního příspěvku, dehonestovala by naopak jejího autora. Tak se mě snažte pochopit, proč jsem to celé inicioval. Chtěl jsem mimochodem taky to, aby se právě všem na stránkách víc líbilo a zbytečně to tu nevařilo. Někdy prostě člověk věci dělá v obecném zájmu, nikoli kvůli vlastnímu egu. Ale uznávám, že si člověk může blbě naběhnout, jak se to teď stalo mě. Už tu chybu neudělám.

OPAKUJI, ŽE TOTO JE POUZE MŮJ NÁZOR, NIKOHO JINÉHO ZDE NEZASTUPUJI.

Z jiného soudku - dneska jsem se koukal na Metal Forever, jak tam čtenáři peskujou recenzenta, že má "špatnej" názor na album "Coverdale/Page". Podávaj si ho tam z jedněch rukou do druhejch. Sakra, to si musíme jako nadšenci do psaní nechat úplně všechno líbit? To je nějaká spravedlnost, aby jeden psal články a tvořil, zatímco druhej ho bude tahat na skřipec, samozřejmě pod anonymní přezdívkou? Než tohle, to je lepší celý psaní zabalit. Což dělat nechci, ale občas to chce přemáhání.

 

Pekárek
19.03.2021 12:54

Juras: A šlo opravdu jen o názor?:) Nechal bych ho plavat každopádně. Stray se holt zas chytil.:-) Na vaše názory jste dostali věčnou reakci, s kterou nesouzníte, ok. Myslím, že tady jsou i nesouhlasné názory.:-) a bereme je v pohodě. Imothep to tenkrát vyhrotil zbytečně. Bylo by dobré se věnovat zas hudbě.

 

Juras
19.03.2021 12:30

To DarthArt. Já to viděl trošku jinak, ale věc názoru. :)
Dnes mi právě přišlo, že nastalo přesně to, co popisoval. Napíše se názor, který není v souladu s něčím myšlením a hned je totálně setřen. Což si myslím, že je škoda. Tyhle stránky jsou super, ale takovéto nevhodné stírání jim dle mne škodí. Je zbytečné.
Jinak souhlas s Michalem i downem.

 

down
19.03.2021 12:21

Jak konkrétně pomůže sklidnění situace cenzůra? Já si třeba pamatuju co jsem napsal a proč jsem to napsal. Asi by to chtělo spíš trochu sebereflexe a nepsat příspěvek hned ve chvíli, kdy mi tepe žilka. A taky jsem fanda CD!

 

Michal
19.03.2021 12:18

Jsem velkej fanda Crazy Diamond, ale musím napsat, že tady byla spíš na místě omluva a ne mazání. Pro zklidnění situace. Jen můj názor.

 

DarthArt
19.03.2021 11:49

Juras:

Ta "cenzůra" byla na mou prosbu a šlo pouze o zklidnění situace, o nic jiného.

A "nepřímé vyhoštění Imothepa" směřuje ke mně, tak se k tomu musím vyjádřit: vyhoštěn nebyl, jen se do nás do všech - tedy i do mne - naprosto zbytečně a nevybíravě obul. I když jsem mu předtím vůbec nic neudělal. Když jsem mu pak vrátil stejnou mincí, ohlásil odchod. Tak jakýpak vyhoštění.

 

Prowler80
19.03.2021 11:47

https://youtu.be/8GDxGm6rPgE

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist