Boomer Space


Diskuse ke článku : VINCE NEIL - Exposed
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Stray
24.03.2021 15:38

:-))) Jako introvert jsem na pořádání erbovního festivalu asi špatná osoba, rozhodně by mě Ozzyho style (mít po republice tisíce známých) nadšením nenaplňoval. :-) nikdy jsem se necítil ve své kůži na místech, kde se nacházelo větší množství lidí, kteří si myslí, že mě jakože znaj.

 

Louža
24.03.2021 15:08

No jasně. Ale to už je práce. Musíš založit minimálně obal, cd nebo logo kapely. Pro ně to je podle mě ideální tak jak to tam mají. Holt si to kluci už odmakali. Třeba se taky někdy vypíšeme do pozice legend, kdy jedna věta bude víc než celá recenze. Kdy budeš už jen ve stopách Ozzyho přátelsky kynout z pódia v lochotínském amfiteátru v rámci erbovního festivalu pořádného Crazy Diamondem. Festivalu, který konečně nahradí otravnou kotlíkářskou slezinu Porta tím jediným správným hudebně vyladěným rockovým festivalem Strayda.

 

Stray
24.03.2021 13:49

Louža: Dobře, pomiňme něčí lenost a samožerství a zároveň připusťme, že je to efektivní řešení situace, v podstatě nic proti těmto kraťasům pokud člověku fakt překáží ta dlouhá psací tvorba a je si jist, že i odběratel na to není zvědav.

Ale stejně bych měl jeden argument: Ony by ty jednovětný Shoutbox posty byly vlastně cajk, nebýt jedný věci, která to strhává do sféry arogance a přezíravosti. Tou věcí jsou ty detailní fotografie stále se opakujících obličejů redaktorů, mít to takhle v popředí - to je přeci něco příšerného, ne? Dovedeš si představit, že bych cpal kekaždému sebekratšímu vyjádření svůj ksicht?:-) Řekněme, že kdyby u každého postu byla spíš fotečka popisovaného objektu, tak je to přeci jen normálnější.:-)

 

Louža
24.03.2021 13:27

Nu ano. Myslím to vážně. Vezmi si to. I pojmeš zásadní metalovou myšlenku právě dozrajícív v hloubi tvého metalově vyladěného nevědomí. I tasíš mobil. Křikneš naň myšlenku. Do krabičky. Dáš play. A obrodíš své publikum v tu ránu. Žádný úmorný psaní, žádný shánění obrázků, žádný korektury, žádný dolaďování textu. Jen čistokrevné poslelství. To je panečku vynález. Škoda že jsem na to nepřišel dřív. Samozřejmě to předpokládá jistý kultovní status abys byl vyslyšen, což ale kluci z metalopole maji. Podívej se na Rudiho Ruse, jaká je to legenda, ten už poskytuje rozhovory o Slayer i na žižkovské klinice. Všude už byl. I tam.

 

Stray
22.03.2021 16:35

Louža: Super nápad s křičící krabičkou jestli album jo nebo ne? To myslíš vážně? Nemám se tu na to vy...? O jaké atmosféře je v případě toho webu řeč? Žádnou necítím.

 

Louža
22.03.2021 15:46

A koho dneska zajímaj recenze? Stejně redaktory MP všichni známe, víme jaký mají vkus a kde bydlí, takže bohatě stačí jejich super nápad s křičící krabičkou z níž vyřvávaj jestli album jó a nebo né... Co potřebuješ víc? Zbytek stránky je tam podle mě už jen tak pro dotvoření atmosféry.

 

seventh
21.03.2021 14:49

Pekárek: o tom žádná. Pokud to redakci takto vyhovuje a návštěvnost se vyvíjí podle představ, kdo jsem já, abych mohl soudit ? :-) Přeju jim upřímně všechno nej, minimálně za ty staré časy, kdy jsem tam chodil denně a vždycky se našlo něco, co jsem si rád přečetl.
DarthArt: Cobra je fajn záležitost. Silně nostalgická, pro čtyřicátníky takřka povinná. Společná jízda kabrioletem Daniela a Johnnyho za zvuku REO Speedwagon - Take It On the Run je osmdesátková nostalgie jako vyšitá :-)
A Waltari byli fakt super, těším se na další seriály recenzí, třeba na připravované Pink Floyd.

 

Pekárek
21.03.2021 14:11

Pro mě je MP stále v pohodě, na Darthových slovech ovšem něco je. Jde o to, jaké má RIP možnosti, zda tu cílovku zas zajímá méně trendový či méně progresivní metal. Asi mu to nakonec takhle vyhovuje.

 

DarthArt
21.03.2021 13:45

Seventh: Jo a za Waltari díky, myslím, že jsme si ten seriál oba užili.

 

DarthArt
21.03.2021 13:38

seventh: Tak to je sranda, já tam za sáhodlouhou dobu přečetl taky tenhle jediný článek - Cobra Kai. :)

Nechci to z pozice "konkurenta" moc rozpitvávat, ale mě spíš přijde škoda, že člověk, co to tam vede, nemá vlastní projekt, který by šel víc na cílovku. Byl by v tom určitě hodně dobrej, ve svém oboru je u nás určitě špička, ale na zbytkovém MP jeho články zbytečně naráží na hradbu, která prostě byla vybudována před lety a za úplně jiných okolností. Prostě jeho články narazí do prázdna, protože ta cílovka je jinde. Asi jako kdybych psal články o metalu do Květů - taky to má značku, ale tradičních čtenářů se to dotkne maximálně okrajově.

 

seventh
21.03.2021 13:10

Stray: no právě. Jediný článek, který mě na MP za dlouhou dobu zaujal, je recenze na netflixovský seriál Cobra Kai. Hudební recenze a články nula, zero, null, nic. Trochu smutné na server, kam jsem roky chodil čerpat informace a inspiraci.
DarthArt 20.03.2021 20:02: seriál o Waltari byl luxusní. Jedno z nejpovedenějších a nejzajímavějších počtení za dlouhou dobu.

 

Stray
21.03.2021 10:46

Seventh: Jasný, bude to tak. Když vím, kolik energie do toho svého času investoval třeba Dalas, tak je mě při jejich současné náplni jasné, že na to už nemá čas, možná ho svým způsobem zklamal přístup většiny ostatních a vykašlal se jim na to, možná má jen spousty jiných starostí. Každopádně dost těch stěžejních už není aktivních. Stavět web na Ripovi, pro kterého to má pořád jistou prestiž to celé držet (třeba na Brutale se dostane do opáskovaných zón kam já ne a taky mě to když může dává znát):-), je velmi nešťastné - název ve kterém je slovo Metal asi moc nesouzní s články o zfilmovaných komiksových seriálech, kde běhaj genderově vyvážení mulati v přiléhavých kosmických kombinézách. Svým způsobem je ten rozpor mezi názvem webu a jeho obsahem fatálně srandovní, ale proti gustu...:-) Já myslím, že na nás taky kdekdo najde nějakou nedokonalost a podivnost, které dotyčný nerozumí, i když z mého pohledu se mě všechno jeví jasné. Nadšení ze sebe cítím pořád to přiznávám, ale možná že kdybych byl nějakým způsobem zapřaženej do rodinného života, že už bych měl dávno jazyk na vestě (ne, opravdu by ten web nešel dělat, kdybych si nežil sám pro sebe, prostě to není možné). Já jsem si však zvolil z nabízeného právě tuto cestu. 1000 let v observatoři šílenství, poslouchání libozvučné muziky, sdělování názorů, chození od regálu k regálu, pochechtávání se vlastním nápadům a dojmům.:-)))) Koráb C.D.-Nostromo- 2013-666 míří dál mimo naší sluneční soustavu...

 

seventh
21.03.2021 10:03

Stray 20.03.2021 20:35: ono současné MP je pro mě takový smutný příklad toho, jak to dopadne, když stránky jedou dál i přesto, že všechny zainteresované už v podstatě přestalo bavit vytvářet jakýkoliv obsah. Nenadávám, neposmívám se. Chápu to, všichni stárnem. Mě už taky dneska nadchne málo co. Ve dvaceti pro mě byla každá nová deska zjevení, dokázal jsem ji poslouchat do zblbnutí. Dneska, o dvacet let později, mám skoro u každého alba pocit, že "tohle už jednou nahráli, a o dost líp".
Takže ve výsledku 80% náplně dnešní MP vytváří člověk s naprosto okrajovým hudebním záběrem a vkusem. A aspoň se mnou se míjí naprosto zásadně.
Tady na CD pořád cítím to nadšení, na recenzích je poznat, že to psal někdo, koho to bavilo poslouchat. Takže díky a jen tak dál :-)

 

Stray
21.03.2021 07:45

down: A neříkals, že seš odněkud ze středních Čech a dělals u Bosche? Hm, to byl asi někdo jinej. Tomáš? ne...ten je přes grunge a dělá do Smashing Pumpkins, jak z paměti silou doluji. Kelly, magistr Kelly to byl! Toď názorný příklad, kterak znalosti o čtenářstvu nejsou nijak hluboké a názory těžko mohou býti zatvrzelé. Vážně už je to docela problém pár dní v sobě držet kdo kdy co a často si tak nicky pletu, až na těch dvacet základních samosebou. Říkáš Poláci? S těmito lidmi žádné zkušenosti nemám, tady chytáme pouze ARD, ZDF a Bayreuth. A teď nerušte, dávají Dívku v modrém, k snídani ideální.

 

down
20.03.2021 23:40

Joooo šéfe, to by šlo, skorát se obávám, že by jsi tady přežil asi tak zhruba deset minut(to víš, lopaty z východu). Neboj, mrtvoly tady zakopáváme za barákama ....jsme přece Poláci:) Sorry, koukám na díru v zemi a přemýšlím co bych s do ní hodil. Na stupidní seroše tady nemáme čas.

 

DarthArt
20.03.2021 23:37

Stray: Informace Darthovy divize CIA jsou rychlé a spolehlivé!

 

Stray
20.03.2021 23:28

DarthArt 22:49 - Říkal jsem si "To snad né? Co to ten Darth plácá, to by bylo slušný sci-fi", ale je to opravdu tak, IP adresy Noaha a Volyho jsou shodné.

Noah: Čéče, už to neproběhne.

 

Stray
20.03.2021 22:53

down: Tak to prrr, šéfe ...nikdy mi nevadilo, když někdo vyjádřil negativní názor na hudbu, ke které mám vztah a kterou popisuji. Kdyby vyjádřil negativní názor na moje psaní, tak by to mrzelo víc, ale to se mi dosud nestalo.:-)

Takže ani Béčko neplatí. Správně je Cé, kecičky osobního rázu, domněnky, předsudky, překrucování a křivdy, bral bych do ruky Remote Control na přepnutí dotyčného do fyzické podoby, jeho přesun Republikou během vteřiny a přímo na kobereček, jít operativně do střetu, jen tak pro zapamatování si.:-) Vysvětlit si to. Sorry koukám na bratry Kraye (čt2) v podání Toma Hardyho.

 

DarthArt
20.03.2021 22:49

Noah: Že ty sem píšeš pod deseti různejma jménama? Nebylo by lepší dělat něco tvůrčího?

 

DarthArt
20.03.2021 22:48

down: Momentálně bych radši ty čtyři, ale vím, jak to myslíš.

Stray: Luhačovice ne, ty jsou blízko Brna...

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist