Boomer Space


Diskuse ke článku : DARK - Sex´N´Death
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5 6

 

DarthArt
08.12.2017 16:19

Stray: Jo, tak to jo, je fakt, že SČ je vždycky totální hnus a mezi tím něco strašně hezkýho - viz Kadaň, kopce Českýho středohoří, Teplice jsou docela fajn, Děčín jak která část, přesunutej kostel v Mostě, Hasištejn, Krušné hory... má to i s těma trubkama, kolejema apod. strašně zajímavý charisma. Liberc a spol. to je už úplně jinej typ krajiny, Liberec bohužel totálně zlikvidovali developeři, který střed města vyplnili hnusnejma krabicema /obchoďákama/ a to město v podstatě chcíplo.

Ostravsko - tam je fakt, že je to takový jednotvárnější, ale má to děsně svojskou atmosféru - Sorela v Porubě a Havířově, Opava je pěkný město, blízko Beskydy, z Vítkovických železáren udělali skanzen... je tam pořád co zlepšovat a OVA je podle mě takový dost dynamický město. Jo a necelou hodinku z Ostravy máš všemi směry nádherný věci - Fulnek, Nový Jičín, Krnov, Štramberk, Hukvaldy, Rožnov,... ani ta Malá Fatra není daleko.

Ta naše zemička je tak prŤavá, že o žádný její části nemůžeš říct, "je to tam takový nebo takový".... vždycky je to o čtyřicet kilometrů dál už úplně jiný. Jo, takový roviny v Německu nebo v Polsku.... to je teprv deprese...

 

Stray
08.12.2017 15:04

Mě tedy Ostravsko přijde víc toxický, je pravda že na severu Čech je taková ta problematická oblast povrchových dolů mezi Chomutovem a Mostech, chemické závody v Záluží u Litvínov a taky dost problematický se mě jeví Ústí n.Labem, ale Kadaň, Liberec a i ten Děčín vnímám jako docela hezký města, tedy jak se to vezme, své kouzlo mají, ať už jde architekturu nebo přírodu kolem, kdežto když se řekne Ostrava tak vidím ty vysoké pece ve Vítkovicích, což je už asi skanzen, ale pak desítky závodů (např. válcovny plechu) protkaný celým městem a vše vyšperkovává Mittal. :-)

 

DarthArt
08.12.2017 14:36

Stray: Holt nejseš školenej severem Čech. Mezi Děčínem a Kadaní je ještě milionkrát víc bordelu, trubek a trosek než na Ostravsku. Aaaaarrrrgggghhhh!!!

 

Stray
07.12.2017 21:35

Já byl na Ostravsku v posledních patnácti letech nezvykle často - čtyřikrát (služební cesta Kravaře 2004, výletování Beskydy/Rožnov p.Radhoštěm/Ostrava 2007, MP sraz Frenštát p.Radhoštěm 2011 a přechod Javorníků a Beskyd 2016) a v celým předešlým životě pak jenom dvakrát (dovolená Beskydy 1980 - při pozdně nočním vlakovém průjezdu Ostravou jsem měl docela strach, zájezd Ozzy a Potkan SLAYER/MACHINE HEAD 1994). Čadící chladírenské věže a všude potrubí, to je pro mne Ostravsko.

 

DarthArt
07.12.2017 21:23

Koníček... tak na to jsme v Liberci moc daleko :) Kdybyste tady k nám zavítali, doporučuju zkusit cvikovský Klíč nebo varnsdorfskýho Kocoura. Obojí dobrý (jestli teda já jako konzument Braníku mám právo cokoli z piva hodnotit :):):)

Na Ostravsku jsem za posledních patnáct let byl jenom jednou a tak jsem aspoň udělal základní průzkum toho, k čemu se tady u nás nedostanu - Zlatovar a Ostravar. Nebylo to špatný, ale hodnocení není objektivní, protože to byla v obou případech záchrana před smrtí žízní ve vedru asi 40 ve stínu.

 

Alda06.12.2017 20:37

DarthArt: Napsal jsi to krásně, vodička s pivní chutí... nicméně už ji nekupuji,
ani když je v Kaufu za 5,50

Megoš: Jsem rád, že jsem Ti rozšířil obzory, a Koníček je docela sladký (speciály mají super, např. Čmelák je výborný) takže se třeba někdy potkáme U Šienice nebo v Kosmosu :-)

Stray: Nový ANNIHILATOR se mi ohrál dříve, než jsem čekal, leč čtvrtý song "Pieces of You" je boží, ale ten klip k němu... šokující...

 

Megoš
06.12.2017 19:23

Alda: Ty jo, tak to jsem nevěděl. Jinak ale objednávám na musicrecords.
A co se týká piva, před Radegastem preferuju minipivovary, např Koníčka:-)

 

DarthArt
06.12.2017 14:36

Alda: Krušovice souhlasím, Braník je vodička s pivní chutí, ale mně to občas vyhovuje. Neublíží!

 

Alda66605.12.2017 22:02

ad DarthArd: BRANÍK a KRUŠOVICE NEpitelná piva!!!!!

R A D E G A S T :-))))))))

 

Alda66605.12.2017 21:55

ad SPAJK: ano, SEMPITERNAL DEATHREIGN 100% vyšel na CD, osobně jsem ho kupoval v Karviné v takové té věžičce, název mi teď vypadnul, a já debil jsem ho kdysi dávno prodal na Aukru.. už tehdy tuším za 750 CZK

ad MEGOŠ: ano, v Havířově nic nemáme, ale v Suché je Mystic Production
http://www.mysticproduction.cz/

a v Ostravě je TNT
http://www.tntmusic.cz/

Nevěřím, že by jsi to neznal :-)))))))))

Ale je fakt, že stejně jako Stray dost kupuji v Music recordsu


 

Stray
29.11.2017 23:02

Na Salzmanny mít 35minut, to je bída. Osobně na čas nechlastam, nebaví mě spěchat. Jsem na cestě z odpolky a sedim zrovna naproti Salzmannum.

 

Valič
29.11.2017 17:54

To mi připomíná, jak Vlasta Henych komentoval jeho odchod z Törru: "Měl dost velké problémy s alkoholem a tak z kapely odešel na sólovou dráhu, která spočívala v tom, že k tomu chlastu přidal ještě tvrdé drogy." :-(

 

Stray
29.11.2017 17:45

Musím tě zklamat, ale jako známá figurka tady Šakal vůbec nefiguruje. Já jej tedy v tramvaji poznám, když vyleze jednou za dvacet let z nějakýho sklepa. Protože jsem TORR v dobách prvních dvou tří desek taky sledoval, tak prostě vím jak vypadal. Byl jsem i na jednom koncertě v roce 1991, ale vlastně o něm nikdo nic neví. A byly to pravděpodobně zakázanější látky než alkohol, což na něm taky v té tramvaji bylo dost vidět... nevím, nebudu ti nic namlouvat, prakticky se ztratil někam do tmy, pokud vím, tak to se vlastně stalo dost lidem, co chvíli byli tak trochu známá figurka, těch lidí ze svobodomyslné generace, co se jejich život vyvinul všelijak je zkrátka nepočítaně... nemá cenu to dál rozebírat.

 

Valič
29.11.2017 17:35

Mě by zase zajímalo, kdo nebo co je Kšandíra, co "navštěvuje noční kluby v celé Plzni, pivo pije a domů chodí jenom, když se zavírá". :-)

 

DarthArt
29.11.2017 17:24

Ještě mě napadá, když seš z Plzně, nepohybuje se tam někde ještě Šakal z Törru? On je z Plzně, ale nesou (nebo spíš nesly) se zprávy, že je totálně vykalenej a že už to s ním nejde. Teď měl nějakej projekt Giwmür, což je totální neposlouchatelná staroba, ale byla to docela postavička, tak mě napadá, jestli to není taková nějaká známá plzeňská figura.

A Umbrtka, to skutečně je/byla reálná figura, nebo si to Morbivod a spol. vymysleli?

 

DarthArt
29.11.2017 17:21

Teda já jsem na tom s tvrdým úplně stejně - z piva bych si u vás dal asi tu Plzeň, prý se v Plzni točí něco úplně jinýho než u nás, to se prej vaří někde v Polsku a nutno říct, že Prazdroj aspoň ten co znám šel hodně dolů. Ale u Salzmannů jsem byl vždycky spokojenej. Vždycky = 2 x, z toho jednou v Plzni 35 minut na přestup, čili z CAN úprk k Salzmannům, dvě rychlý piva a úprk zpět na CAN.

Když si chci dát něco co je studený, má to zhruba pivní chuť a neublíží, tak rozhodně Braník. Nebo i to Géčko relativně. U nás na Liberecku se všude, opakuji V.Š.U.D.E., točej Svijany, což je šílenej kentus a bolehlav. Pak Rohozec, kterej umí bejt dobrej i hrozně hnusnej (lahvový je humus), Konrád (vždycky břečka), Klášter (výbornej) a pak takový ty klasiky jako EuroKozel, EuroSmíchov apod.

Pivní ráj je Havlíčkobrodsko - tam maj všude točenej Bernard - a dobře natočenej, páč to maj v hospodách, ne v pizzeriích jako jinde po republice. V HB je pivovar Rebel, což je hnus, pelhřimovskej Poutník je lepší, no a Kácov je moc dobrý pivo.

 

Stray
29.11.2017 16:28

V tom Božkově jsem neměl žádnej zásadní problém - tvrdej totiž vůbec nepiju, nechutná mě - bylo to jako dělat v drogerii, nějaký umělohmotný kádě s fialovou kapalinou jedovatého vzezření sem tam vídal, docela to budilo dojem toxického odpadu. :-) Mám to podobně, v menším měřítku i s vínem, to si dám tak jednou, dvakrát za rok, když si domu koupím nějaký italský nebo francouzský červený, jinak v sobě nemám tu zálibnou potřebu víno pít a nějak dál studovat. Mě prostě baví tankovej Pilsner Urquell a to je všechno, pokud je dobře ošetřenej a to u nás je, pak dám i deset kousků na posezení. :-)

 

DarthArt
29.11.2017 15:37

A když jede (nebo jezdil) pražskej bus kolem hřbitova na centrum a míjí brány nejdřív Gambrinusu a hned na to Prazdroje, mám chuť vzít takový to záchranný kladívko a vymlátit sklo, aby autobus OKAMŽITĚ ZASTAVIL!!!

 

DarthArt
29.11.2017 15:34

Vždycky když jsem v Plzni a vidím tam na vozech MHD cílový stanice "Božkov" a "Světovar", říkám si, "jo, tady jsem dobře!!!" :)

 

DarthArt
29.11.2017 15:30

Stray: TY VOLE!!!! A kolik sis tam prodělal? :)

 

1 2 3 4 5 6

 

 

 

 

TOPlist