Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5

 

Stray
08.06.2017 14:01

Imothep: Někdy mám pocit, že máš radost z toho, když se mi děje něco zlého.:-) Já nemůžu za to, že je Bluejamie pro-ruskej Šváb.:-)

 

Imothep
08.06.2017 12:15

Bluejamie65: "za moje řeči máš všechno posraný předem" .. :DDD LOOOOL, super! :o) Stray: ted vazne, ve vetsine pripadu tohle management kapely nejak uzkostlive neresi, je to veci poradatele. Cili bych to opravdu bral jako vymluvu/vychcanost. Pokud byla kapacita pro "tisk" skutecne omezena, tak to chodi tak jako se vsim:"prednost dostavaji kamaradi a znami".

 

Bluejamie65
07.06.2017 21:43

Myslím, že příliš málo vyzýváš k vítacím polucím, nejsou ani v textex, ani v komentech ani v banerech(!)... bůhví, jestli nejsi na černý listině. Můžeš to brát tak, že za moje řeči o prohnilým západu a zasranejch major labelech máš u západních managementů a na ně nalepených našich promotion agentur všechno posraný předem:-)

 

Stray
07.06.2017 20:15

Více méně se spíš chodím palčivýma úvodníkama bavit. :-) p.s. Opatřil jsem tento článek dodatečně obrázkem.

 

spajk
07.06.2017 19:52

Ty tam chodíš stejně jen kvůli úvodníkům :-)

 

Stray
07.06.2017 19:33

Louža: No jestli ti v rámci tématu přijdu spíš já blbej, než organizátoři vychcaný, tak se nemáme o čem bavit. Já do toho šel s tím, že tohle může hodně pravděpodobně nastat, vůbec by mě nevadilo, kdyby předem rovnou řekli, že mou podporu nepotřebují, že jim návštěvnost 400 přijde malá, tak jako tomu bylo třeba u jiné agentury, kterým se onehdy nezdálo, že sem chodí jenom stovka, teď je počet čtyřnásobný a zmíněná agentura mě ani neodpovídá na něco podobného. Rip je vůl, namyšlenec, bohorovnej pózer chodící jako páv zákulisím Brutal Assaultu, hrdě nosící kartičku VIP, no a co? Nenávist k němu necítím, spíš je mi ho líto, nemá rád jeho spojitost s podobnými neděláky a vítači. hele, nejvíc zamrzí, že to akre dostanou třeba lidi z MF Dnes, kteří napíšou strohý dvacetiřádkový sloupek a ještě v pracovní době, hudbu prakticky neznají, ale nějak se vyjádří o děsně tvrdém a nadupaném setu, já v deset večer odhodim zbiječku a krumpáč na zeskelnatělou strusku a jdu psát po odpolední šichtě nejlepší recenzi na světě, chápeš? Spajk: Přesnou návštěvnost Marastu neznám,ale asi není velká, já se o tom tedy moc bavit nechci, ale když najedeš na strom sekcí, klikneš na slovo Marast úplně vpravo a pak na další straně na statistiky, nastavíš články - vše, čas - dnes, tak jejich článků dnes bylo otevřeno 250 +/-, což není moc, třeba tam dalších dvěstě lidu jen čumne a jde jinam a nic neotevře, to samo nevím, ale rozhodně si nemyslím, že přebíjej mojich čtyřista návštěv a patnáctset clicků denně. Nemám s nimi problém, naopak jsou to v pohodě kluci. Největší návštěvnost maj stále z metalu metalopolis, kteří v průběhu pětiletky klesli ze čtyř tisíc na patnáct set, takže maj asi tak čtyřikrát víc než já, pak jsou asi Metal Forever, ti maj okolo tisíce, ale co se přiznám, dneska už první navštěvuju Metal Forever a až pak Metalopolis, hnědáci jsou poctivější, jsou dělníci heavy metalu! :-)

 

spajk
07.06.2017 17:57

Na Marast chodí stejně až méně lidí než k tobě? Tak to je Marast...jsem si myslel, že mají návštěvnost cca 10 x větší než CD. Holt alternativa a avant moc natáhnou. Příběh s akreditací netřeba komentovat. Klasická česká vychcanost!

 

Louža
07.06.2017 17:21

Nechápu co s tím má RIP společnýho. A proč by nemohl hledět k nebi? :-) Takhle, ono si tím že pro to uděláš maximum asi nepomůžeš. Nechtějí dát, nedají. Ale nenechal bys ze sebe dělat blba. Někteří lidi prostě rozumí jen síle. Podle mě zlatý pravidlo je, chci vidět. Koupím si lístek. Akreditace je příjemnej bonus, když to vyjde proč ne... Osobně mi to ale stejně vždycky přišlo jako žebrání. Konkrétně na Ozzyho akcích pro pět lidí jsem z toho měl vždycky blbej pocit, takže jsem mu pak už platil spíš ze solidarity i když mi kolikrát sám ten volňásek u vstupu nabízel.

 

Stray
07.06.2017 16:58

No to by čéče asi taky nevyšlo, chtěl jsem prostě udělat maximum a dát najevo zájem, ale řeknu ti, mně se ti včera tak zatmnělo, že kdybych potkal Ripa u náměstí, jak jde z oběda tou jeho mátožnou medvědí chuzí a hledí skrz tmavé brejle spokojeně k nebi, tak z něj několika desítkami rychlých Mustaineovských kopů udělám hromadu vepřového.:-)

 

Louža
07.06.2017 16:46

Stray a jeho první bussiness krůčky :-) A proč to nešlo udělat obráceně? Dostat akreditaci a pak zveřejnit kampaň?

 

1 2 3 4 5

 

 

 

 

TOPlist