Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5

 

Stray
13.06.2017 17:29

Já jen vychrlil, díky potřebě si ulevit, další scénku, protože jak jsem poslední roky dost rozepsanej a ten život běží dál a dál, tak řadu věcí neprožiju, ale na druhou stranu ve fantazírování mám dost možná větší trénink, než J.P.Belmondo jako frustrovaný spisovatel ve filmu Muž z Akapulka.

 

Bluejamie65
13.06.2017 17:12

To Stray: bohorovnost je bohu rovná, až teprve ve chvíli, kdy se objeví v mainstreamových velkých médiích, jinak jde jen o legrácku související s hloupostí nositele a nemá smysl se jí zabývat. Ale mám pocit, že začínáš rozumět mým pocitům, když mi kdosi o smrti říkal, že Azerad to taky přece říkal....

 

Stray
13.06.2017 13:57

Já prostě musím ještě navázat, protože se musím pořád smát tomu omývání ripových nohou. Já opravdu věřím tomu, že kdybych se u něj stavil s umyvadélkem, žínkou a mýdlem s jelenem, že by to jako pravý "vítač" přijal bez výraznějších pochyb a naprosto bohorovně by se usadil na židličku. :-) úplně to vidím, jenže hned mne při všech těch věcech napadl i další scénář, kterak se tam skláním nad jeho chodidly a mám na dolní části zad přilepenou malajskou dýku kobercovou páskou jako nějaký člen Sandokanovi družiny, když by ho pak našli ve výtahovej šachtě, ten soused s vyvalenýma očima by řval na celej Lochotín "BYL TU TYGR, BYL TU TYGR" :-) fakt za to nemůžu, ale já se tomuhle fakt musím smát té něčí nevědomosti a bohorovnému přístupu...

 

Bluejamie65
12.06.2017 20:04

To Stray: správný rozhodnutí, zcela v intencích toho klipu, sice se nezampomníá, ale v bolestivý minulosti je lepší se nenimrat a zbytečně neprobouzet démony, kteří by díky hojivosti plynoucího času mohli přece jen usnout...

 

Stray
12.06.2017 19:43

Louža: Slibuji, že na adresu Ripa a dalších již neřeknu křivého slůvka, ale jsme navždy rozděleni a už nikdy spolu nepromluvíme, domluvil jsem a náčelník Rudý oblak je mi svědkem.

 

Louža
12.06.2017 19:31

To jsem nikdy nezpochybňoval. 98% CD je tvoje dílo. A s každým dalším článkem podíl roste. Chtěl jsem jen trochu respektu k lidem, kteří mi připadali že stáli na jeho počátku. Jak je vidět, tak ho čtou, takže by bylo fajn je aspoň veřejně neurážet a nekopat je Mustaineovskými kopy do hlavy.

 

Stray
12.06.2017 19:18

Louža: Prosím, takhle už nééé (k tvému předposlednímu příspěvku). Nevím jestli si to dokážeš představit, jak do mě vrtáš sbíječkou? Já prostě nemůžu při té spoustě napsaných článků dál fungovat s vědomím, že tohle existuje díky někomu, kdo víc fandí MP nebo je dokonce přímo jeho součástí, vždyť snad musíš uznat, že si to tu článkově režíruju sám, ne?

 

Louža
12.06.2017 19:14

Asi se to v tak vážnou chvíli nehodí, ale představil jsem si prosklenou recepci budovy Metalopolis a nemůžu se přestat smát...

 

Bluejamie65
12.06.2017 18:53

Něco na zklidnění hlav: https://www.youtube.com/watch?v=uqq2soWuvlE

 

Louža
12.06.2017 18:51

Aha, takže jsem vlastně celou dobu Strayovi svojí pomocí rafinovaně ubližoval. No, asi nejvyšší čas se mnou pořádně zamést. S tou MP špínou.

 

Stray
12.06.2017 18:50

carcass: Haha...tys mě tady chyběl, psychologu.:-) Je to hrozná ostuda. Mnohem spíš než tvoji verzi jsem si totiž dokázal představit, jak se obtěžkán náložema vrhám do prosklené recepce budovy Metalopolis s nesrozumitelným výkřikem "challal ahmad al igríd...(ne, nic to neznamená)" na rtech a vztyčeným ukazováčkem, neb jsem nesnesl pomyšlení, že v mé nepřítomnosti byl tento web od základů postaven na oné odporné modré bažině.

 

carcass
12.06.2017 18:43

k tomu se nejlépe hodí taková stará tibetská bajka - dva démoni se takhle jednou spolu přou, kdo z ních umí více škodit lidem, tak se dohodnou, že udělají malý experiment - vyberou si každý jednoho člověka a za rok se uvidí, kdo z nich je lepší. Za rok se znovu potkají a první démon s nadšením vypráví jak tomu svému sedlákovi démonicky škodil - zasel, tak jsem mu zničil půl úrody, postavil si stodolu, tak jsem mu ji zapálil, nechal jsem mu pochcípat skoro všechny jeho jaky, fakt jsem démon borec, a jak jsi na tom ty? Druhý démon se jen uchechtl a řekl, no a teď se podívej na toho svého sedláka - je mnohem silnější než byl před rokem, naučil se překonávat překážky, spoléhá sám na sebe a nesnází se nebojí, dokáže s nima bojovat, nepoloží se. To já jsem na to šel mnohem chytřeji, svému sedlákovi jsem splnil všechno ještě dříve než na to vůbec pomyslel......zvykl si na to, přestal se o všechno starat, ztratil vůli a teď, když jsem té podpory nechal je totálně sesypaný - všechno se mu rozpadá a on neví, co s tím má dělat.......vyhrál jsem! Si to Strayi nějak přeber, zamysli se nad tím, a pokud to pobereš za dobrý konec, tak RIPovi můžeš zajít třeba umýt nohy...:-)

 

Stray
12.06.2017 18:34

Bluejamie: Moc se tu nezastavuj a pokračuj v cestě, to co si stavitel stránek myslí o celé situaci, jak ten spor vnímá, mne naplňuje neskutečným údivem a je mi to celé VELICE nepříjemné.

 

Bluejamie65
12.06.2017 18:26

OH my GOD....

 

Stray
12.06.2017 17:44

Já s tebou nesouhlasím, nevíš zdaleka všechno a nevím proč by se za mne měl někdo v rámci MP bít, já tam nikomu nic špatnýho v době působení neudělal. Jenom jsem se nenechal šikanovat. Sorry, ale to že C.D. může existovat kvůli Ripovi, to je celé špatně, ty prakticky po mě chceš, abych žil jako rukojmí, jako loutka obtěžkaná posmrtnou vděčností ke svým strůjcům a odhazovačům. :-) Děsivé. S Ripem jsem se nebavil snad tři roky, to je skoro jako délka fungování těchhle stránek. O Ripovi vím akorát, že mě po odchodu z MP, při vědomí co pro mne to psaní znemaná, sdělil, že bych měl raději dělat něco jiného a užitečnějšího, že Metalopolis stejně nikdy nedohoním. A takto kamarád nejedná, to že si tyhle stránky sestavil na základě nějaké jeho informace, že ses dozvěděl že chci psát, jsem opravdu nevěděl a speciálně Ripa jsem se o něco podobného neprosil. jednáš jako absolutní zaslepenec z metalopolisovsky vymytým mozkem, za což fakt nemůžu.

 

Louža
12.06.2017 17:16

Mluvíme tady o RIPovi, který tě do MP přivedl. Který se za tvého působení tam i poté snažil být tvůj kamarád dokud sis občas neodpustil obhrouble reagovat jeho směrem a který paradoxně svým soucitem vůči tobě CD nepřímo v podstatě založil. A kterého tu teď naprosto nepokrytě bezdůvodně napadáš. Ne, fakt nejsem RIPomilec. Už roky jsem ho neviděl ani se s ním nebavil, stejně jako většinu ostatních lidí z MP. Ale vadí mi ten princip. Pokud tu má zavládnout takováhle kultura a pokud máš pocity které jsi popsal, tak to mě raději rovnou vynuluj a začni znovu a lépe.

 

Stray
12.06.2017 16:03

Louža: a ještě p.s. vidíš co rázem způsobí jedna tvoje blbá hláška z jara letošního roku a sice, abych zde recenzoval novinku a udělal taktéž rozhovor s kapelou jednoho člena MP. Jak tě vůbec taková blbost mohla napadnout? :-) To je jako by ses nahej, oděn jen do trenek z americké vlajky, procházel po západním břehu Jordánu nebo v pásmu Gazy. :-) A to předhazování své důležitosti vzniku těchto stránek mě stále víc nutí přemýšlet o stavbě od nuly a za sebe, proože ve srovnání s obsahem prostě grafika i stavba silně pokulhává (už dávno nenaplňuje mé představy a požadavky) a nestíhá logický tok děje a evoluce jakou C.D. chci vetknout a opatřit.

 

Stray
12.06.2017 15:30

Louža: Víš, já se třeba morálně nedokážu přenést přes fakt, jakkoliv se Ti líbí mé psaní, že jseš stále spíš na straně MP, a Louise máš rozhodně po lidské stránce výš než mne, a proto si občas neodpustím obhrouble reagovat Tvým směrem, neboť já nejsem nějakej psychopat co hezky píše, tak jak si můj obrázek skutečně přejí vykreslit a roznášejí jej do okolního světa některé figury z MP, ale míromiluvný a pozitivní člověk, kterému prostě kazilo náladu arogantní jednání někoho z těch lidí tam. No a co, tak holt nemám rád pár blbců z Metalopolis? To zas není nic nad čím by se mělo spílat. Podrazy proběhly oboustranně, necítil jsem se tam, skončil jsem tam, to je celé. Chtěl jsem dál psát, ovšem zamezit jakémukoliv zvelebování jejich stránek z mé strany, oni to furt berou tak, že v rámci spolupráce dělali oni službu mě, ne já jim, a to je myslím zásadní jádro sváru, a takovou namyšlenost budu mít vždy chuť bít, do krve. Jejich příspěvek mě vůbec nevadí, jen mě překvapilo, že ho zakládal a možná i vymýšlel Louis. A jako proč? Vůbec nechápu smysl té newsky, vždyť C.D. je přece jen totálně titěrný blog provozovaný nějakým odpadlíkem, nějakým totálním zoufalcem, ne? S nima fakt už nikdy nic, totální neshoda všeho a ve všech směrech, tam není ani 0,00001% naděje. Příští Asylum vykreslí bravurní parodii na bratislavsku ug scénu a zásadní vztahová vlákna všetkých důležiťáků, včetně důvodů jejich jednání. :-)

 

Louža
12.06.2017 14:50

Je to smutné na obě dvě strany, ono když si tady přečtou naprosto bezdůvodné iracionální nadávky na adresu svého redaktora, který stál za Strayem ještě dlouho po tom co většina odpadla a ještě paradoxně zařídil, že CD vůbec vznikl, tak se člověk ani nediví že chtěli nějak reagovat...

 

Avram12.06.2017 12:04

Mně to přijde takový humor na úrovni kavárenského happeningu :-)

 

1 2 3 4 5

 

 

 

 

TOPlist