Boomer Space


Diskuse ke článku : BLACK SABBATH - Mob Rules
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

prasezlesa08.07.2015 15:48

"nebo jít dál a poslouchat třeba Nirvanu nebo Manic Street Preachers"A tohle jsem nepobral. Komu se nelíbí Black Sabbath, musí poslouchat takové sračky? Zrovna mi tu hraje Led Zeppelin I a připadá mi to jako stokrát lepší a opravdovější muzika než Black Sabbath. Které svého času neměli rádi ani Zeppelini a nechtěli být s takovými kapelami spojováni.

 

prasezlesa08.07.2015 15:46

Tak, teď si ten svůj příspěvek přečti, akorát tam místo "Black Sabbath" dosaď jméno nějaké kapely, kterou nemáš ze všech kapel nejradši, a třeba uvidíš, jak fanatickou věc jsi napsal :D

 

Stray
08.07.2015 15:39

U BLACK SABBATH nejde říct tohle se mi na nich líbí a tohle zas až tak moc ne, taková kapela to není, jim se musí buď vyloženě a od prvního okamžiku podlehnout a nebo jít dál a poslouchat třeba Nirvanu nebo Manic Street Preachers, tohle není kapela, o které by mohli vést stahovači spekulační teorie. Buď seš jejich fanoušek a nebo s nima nemáš nic společnýho, je to ten nejpravdivější heavy metal, tam neexistuje žádná úlitba nestranné a zaujetím pro kov nezasažené veřejnosti.

 

Kropis
08.07.2015 15:18

Nechci ti do toho kecat, ale ono není moc normální srovnávat dva rozdílné proudy. Zrovna tyhle dvě kapely, to je jak srovnávat nebe a peklo... A pokud chceš jemnější formu BS tak zkus třeba zrovna následující Seventh Star s Hughesem. Ale prostě hledat jemnější a akustičtější polohu (přesto kdo hledá najde) u BS je ujetost, sorry za upřímnost.

 

prasezlesa08.07.2015 14:40

Tahle kapela mě nikdy moc nezaujala. Když to srovnám třeba s Led Zeppelin, tak mi písničky Black Sabbath mnohem víc splývají a přijde mi, že vaří furt z jedné vody. A chybí mi u nich nějaká jemnější a akustičtější poloha.

 

Kropis
08.07.2015 10:56

Stovkové album, které jsem také vždy vnímal, jako slabší než předchůdce. Nevím proč, asi jsem nikdy vnitřně nedokázal uvěřit, že dokáže kapela s takovou minulostí v krátkém úseku vydat tak bezchybné desky. (to není myšleno negativně) Na druhou stranu třeba obal násobně lepší.

 

rumcajs07.07.2015 09:07

Strayovi moc děkuji, že se vrátil k recenzím BS.Mob Rules je skvělá deska, přesto mi přijde o fous slabší než předchůdce. Za slabší kousky považuji právě Voodo či Country Girl, i když i ony mají něco do sebe. Na druhou stranu, MR obsahuje dle mě nejlepší skladbu od BS vůbec - The Sign of the Southern Cross, geniální ztělesnění doom a heavy metalu. Rovněž Falling of the Edge of the World je dokonalá, jak již zmiňoval Stray, včetně geniálního rychlostního zlomu, který nastartuje "absolutní" riff.Mob Rules je skvělá deska, u mě 85 %.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist