Boomer Space


Diskuse ke článku : BLACK SABBATH - Mob Rules
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

zdenos23.12.2016 20:10

tak to je skvělá šifra :) líbí se mi

 

E515023.12.2016 18:03

Někde jsem četl, že E5150 když rozdělíš na čísla 5-1-50 a ta změníš na římské číslice, tak ti vznikne E-V-I-L. Což mi přijde rozumnější než číslo nedobrovolně zadržené osoby.

 

Zetro
18.07.2015 10:38

90%

 

Valič
12.07.2015 20:01

Celou dobu jsem si říkal, proč vlastně ztrácím čas čtením této dementní diskuse, ale ta brilantní pointa s Kabátem mě doslova srazila do kolen. :-) Myslím, že kategorie "Komik roku" má už letos svého jasného vítěze. Bravo, Mistře. BRAVO!!!

 

prasezlesa10.07.2015 12:31

A co teď? Banda metaláků mi přijede natrhnout prdel? :-)

 

Patrik
10.07.2015 11:30

Možnost mlčet promarněna.

 

prasezlesa10.07.2015 11:18

" že nejlepší kapela je taková, která prodá nejvíce desek?"Reaguju na "největší", ne na "nejlepší". To se LOGICKY nedá objektivně určit a nemá smysl se o tom takhle bavit. Já tady akorát zdůvodňuju, v čem jsou Led Zeppelin zajímavější a proč vedle nich považuju Black Sabbath za ztrátu času. Pro mě Black Sabbath asi nikdy nebudou něco víc než třeba Kabáti.

 

Daveyy10.07.2015 09:07

Tedy takhle ignorantský názor bych tady nečekal. Ještě že prasezlesa potvrdil že vlastně není metalista :-) Nechtěl bych být ve stejném táboru.

 

Kropis
10.07.2015 08:11

Ještě mi to nedá a musím zareagovat na jednu větičku prasezlesa: "Já mám obecně rád kapely s pestrým zvukem plným kontrastu a perfektně sehranými jednotlivými nástroji." Co si pod tímhle mám představit? BS nemají perfektně sehrané nástroje? Kontrast Geezerovy baskytary a Iommiho zvuku kytary ti nestačí? Ozzyho hlas atd. A druhá tvoje věta ohledně srovnání ve smyslu prodejnosti... To se opravdu budeme bavit na Crazy Diamond o tom nejstupidnějším argumentu, že nejlepší kapela je taková, která prodá nejvíce desek? Tohle mi pilo krev už u diskuzí Metallica/Megadeth a z mé strany to okamžitě sráží jakoukoliv debatu na zbytečnou ztrátu času.

 

Martin09.07.2015 14:37

Dobře napsané! Rád si sem chodím číst. Někdy se shodneme, někdy ne. Což považuji za normální.

 

prasezlesa09.07.2015 13:30

Já píšu svůj názor, nikoho nepřesvědčuju. Obecně mi přijde hloupé označovat se za metalistu nebo cokoliv. Já mám prostě rád hudbu.

 

Patrik
09.07.2015 13:04

to prasezlesa: Člověče nešťastnej, dokážeš aspoň připustit myšlenku, že je mimo mísu někoho přesvědčovat o tom, že tvůj vkus je lepší? Přesvědčovat starý metalisty o tom, že maj špatnej názor a měli by ho po 30 letech změnit je fakt srandovní.

 

prasezlesa09.07.2015 11:43

"Přesně tak. LZ a BS jsou co do velikosti a kvality naprosto rovnocenné party"Co do velikosti rozhodně srovnatelní nejsou, to snad musíš vidět, i když se podíváš na počet prodaných alb a podobné věci. Srovnání Floydů a Beatles podle mě mimo není. Pink Floyd jsou podle mě totální nuda. Akorát depresivní, nic víc.

 

Stray
09.07.2015 10:39

No já mám radši BLACK SABBATH než LED ZEPPELIN, ale chápu, že nemetalista to vidí jinak, u JUDAS PRIEST s IRON MAIDEN spíš ty druhé, ale byly okamžiky (Screaming, Defenders, Painkiller), kdy JUDAS MAIDENY natírali a já jim vítězství v tichosti přál :-), a nakonec a teď se podržte :-) -> mám radši THE BEATLES než PINK FLOYD.

 

Kropis
09.07.2015 07:18

Přesně tak. LZ a BS jsou co do velikosti a kvality naprosto rovnocenné party. Jako já nemám nic proti tomu, že někdo nemusí BS. Já to mám stejně u Judasů a Maidenů. Zatímco Judas miluju u Maidenů mě novější desky vyloženě nudí a starší si pouštím pouze sporadicky, ale nikomu to necpu. Mimochodem u těchto dvou kapel by se teoreticky dalo oprávněně srovnávat. No a co se týče dvojice Plant/Page, nikdy mi nepřišli jako správné ikony. Ozzy je sice úplnej blázen, ale společně s Iommim ovlivnili celé generace v metalové branži. A srovnání Floydů s Beatles radši ignoruju :)

 

rumcajs09.07.2015 00:08

Sakra prase, co tu plodíš, musím se vložit. Kvalitativně že nelze porovnávat to nej od LZ a BS? To je bohapustý nesmysl. A monotónní Pink Floyd mi furt přijdou lepší než cokoli od Beatles. Ha, a teď, kdo má onu univerzální pravdu?Vážně si myslíš, že to, že LZ a Beatles jsou nejlepší, je dogma? Hovno, velebnosti. Na jednu stranu hovoříš o nějaké objektivně neoddiskutovatelné nadkvalitě alb LZ a Beatles a hned v další větě napíšeš, že osobně máš radši rozmanitost a proto LZ a RHCHP, čili hned následně subjektivizuješ a vydáváš to za obecně platné.Z mého pohledu měli BS větší vliv na vývoj rockové muziky než LZ, ale nebudu tu tlačit všem do hlavy, že tomu tak neoddiskutovatelně bylo.

 

Patrik
08.07.2015 19:43

Dneska jsem šel s dcerou na zmrzlinu. Přišla tam maminka s holčičkou, která chodí do stejné školky, jen o třídu níž. Přišla k mé dceři a říká: "Heč, já mám větší než ty!". Absurdní, že jo? Stejně jako názory a konfrontační snaha mladé buzny. :-)

 

prasezlesa08.07.2015 18:01

Tolerantní jsem, jenom jsem nadsazeně reagoval na tvoje podsouvání toho, co bych si měl pustit. O Led Zeppelin jsem přečetl tři knížky, které se vzájemně doplňují, a taky Planta moc nemusím, podle všeho byl samolibé hovado vždy. Každopádně podle mě se tak trošku zcvoknul. U Zeppelinů jde o to, že ta jejich nejlepší alba jsou tak dobrá, že podle mě nejdou srovnávat s jakoukoliv deskou Black Sabbath. To by bylo jako srovnávat třeba skvost typu Beatles s monotónními Pink Floyd. Já mám obecně rád kapely s pestrým zvukem plným kontrastu a perfektně sehranými jednotlivými nástroji. Proto mám ze všech kapel nejradši právě Led Zeppelin a Red Hot Chili Peppers.

 

Stray
08.07.2015 17:43

prasezlesa: Tak se do toho pusťme. Začnu útočnou otázkou - co tu kvičíš ty mladá buzno?!:-) Nechápu tvoje argumenty a o co ti vůbec jde. Já osobně se s faktem, že LED ZEPPELIN jsou patrně největší rocková kapela historie, bez problému srovnám, nemám s tím tvrzením žádnej problém, jenže viděno soukromým pohledem mám prostě radši Sabaty. Jednak LED ZEPPELIN měli alba na 90-100% jen první čtyři (a snad ještě Physical Graffitti), což je proti té široké paletě skvělých a různorodých alb a období Sabatů dost málo, druhak jako člověka nemusím Planta, nemusím ho, protože nemá rock v srdci, je to sice skvělej zpěvák, muzikant, umělec a snad i inteligentní chlap s vlastním názorem, ale taky samolibej dědek manekýn, co se o metalu a rocku nevyjadřuje zrovna pozitivně, divím se Pageovi, že se furt snaží toho multi kulti estéta k něčemu přemlouvat. BLACK SABBATH jsou srdcovka, LED ZEPPELIN mám doma taky všechno (mimo alba zbytků "Coda") a uznávám je velmi, ale nemám je stejně rád z mnoha důvodů. Myslím si, že když řekneš že NIRVANA a MANIC STREET PREACHERS jsou sračky, že seš prostě daleko míň tolerantní než já, osobně s těmahle kapelama taky nemám problém a taky mám všechny řadovky na origo, vždyt se dnes seženou po 150,-Kč za kus, že jo? Je to nižší liga ale kapely jsou to také dobré.

 

Geronimo08.07.2015 17:20

Mně taky přijde, že nemá moc cenu ty kapely kapely srovnávat a hledat u BS prvky typický pro LZ. Obě reprezentují dva proudy - Zeppelini takovej ten rockovej gigolismus a elegantnost a BS s Ozzym spíš to bastardství a hoblování. Kdysi jsem si taky tahle řešil, kdo je lepší, ale nějak jsem došel k závěru, že to nemám cenu a obojí jsou boží. Je pravda, že LZ je barevnější a rozmanitější a Page je asi univerzálnější kytarista, ale zase nesložil Fairies Wear Boots a Children of the Grave :)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist