Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Prowler80
18.03.2024 20:06

Vopakuješ se, more. Doufám, že je ti jasný, kde tě mám.

 

panteraj
18.03.2024 19:52

Prowler, toto je priestor, ktorý si redaktori platia zo svojho. Si tu hosť. Tak sa podľa toho správaj. Bývala to tu jedna z mála slušných, vecných diskusií. Ľudia mali / majú rôzne názory, ale vždy sa tu k sebe správali korektne. Kým si tu nezačal písať ty.

 

Pekárek
18.03.2024 19:16

No nic, mohl bych pokračovat, ale nebudu. Každopádně uvítáme, pokud naši čtenáři (i ti věrní:-) zůstanou u argumentace věcného rázu.

 

Prowler80
18.03.2024 19:00

Majitel webu stejnými slovy opakovaně označil D.M., což jsem si nyní dohledal. To ti nevadí? Tomu se říká výběrová svoboda slova. Vy jste demokraté - teoretici.

 

Prowler80
18.03.2024 18:54

Označení barvy vlasů je nadávka? Ty už máš dost.

 

Pekárek
18.03.2024 18:36

Užij si Enslaved, Strayi, těším se na report.

 

Pekárek
18.03.2024 18:30

Říká někdo, kdo tady anonymně nadává člověku, který organizuje jeden z nejlepších fesťáků v ČR...

 

Prowler80
18.03.2024 17:57

Stray: Tebe bych do svého týmu nechtěl, hned si naděláš do kalhot.
*mně

 

Prowler80
18.03.2024 17:54

Tomáš: Hyperkorektní Strayka to stále maže. Nyní mě dokonce bloknul IP, marně. Ta studie skutečně existuje. Použiji tedy větu substituční. The Adventure of the Red-Headed League jest jednou z nejlepších povídek A.C.D.

 

Tomáš
18.03.2024 15:31

Je zajímavé, že ten Halford nemá potřebu na koncertech mávat tou vlajkou...

Na druhou stranu mě to vlastně nepřekvapuje. Těch pár lidí z homokomunity co znám zásadně nechodí ani na Pride, a naopak unisono tvrdí, že tento formát akcí jim spíše škodí. Asi nakonec těch aktivistů bude víc než těch, za které tak urputně bojují.

 

Fenris 13
18.03.2024 14:21

Reakce pořadatele je bezpochyby cená, ale... "Metalová hudba je o svobodě projevu..." Ale, běda, jak se ti nebude líbit to co tu prezentujeme, dezoláte jeden! Fakt, pane pořadateli, tolerance sama. Já myslím, že hlavně Tomáš a Pekárek to tu přitom vyložili srozumitelně.
Jo a Stallion mám rád, naživo jsem je sice neviděl, ale z cd si je velice rád pustím spolu s třeba Enforcer nebo Ambush a dalšími bandami z NWOTHM. A Halforda já taky rád :-)

 

Stray
18.03.2024 10:51

Zdar, díky za příspěvek. Zrovna před týdnem jsem si objednal biografickou knihu Roba Halforda "Biblical". Zítra si jí jdu vyzvednout do KnihyDobrovský. V mávání na pódiu duhovou vlajkou, natož pak opakovaném, však nevidím žádný smysl. Proti lidem, kterých se to téma týká vůbec nic nemám, ale PraguePride nefandím! Nechci, aby se podobná opěvování stala běžnou normou. Fest dramaturgicky a organizačně výbornej, návštěvnostně zaplněnej, jen ta paní v Hotel City Písek+Bílá růže je schopná všeho, takže i když má člověk zaplaceno a přijede sám, tak jí přijde výhodné ve snaze místo něj ubytovat co nejvíc Němců, dotyčnému oznámit havárii a nemožnost ubytování - první noc ve sklepě (a nebylo by něco skromnějšího?), druhou se uvolili k pokoji. Obojí za tisíc na noc. Ta druhá noc holt následkem toho, že nepřijelo tolik Němců. Prosím vás, ať to případní návštěvníci o těchto zařízeních předem vědí.

 

Peťan, pořadatel
18.03.2024 09:49

Ahoj, díky za report, je to pěkně napsáno, nicméně bych se pro příště trochu pověnoval detailům v přípravě, např. Raptore nejsou argentinská kapela, ale španělská (pouze zpěvák Nico pochází z Argentiny, proto je třeba na metal-archives uvedeno place of origin Argentina), taky by mě zajímalo, kde se traduje, že jsou Haunt kapelou pro holky :-) A pak, co se týká duhové vlajky při koncertě (mimochodem pro mě skvělých) Stallion. Kapelu jsem viděl několikrát, takže jsem samozřejmě věděl, že vlajka přijde. Osobně se bavím, kolika lidem tohle leží v žaludku. Metalová hudba vždycky byla a naštěstí pořád je o svobodě projevu a já jsem s tímhle ok. Náš festival byl vždy apolitický, ale zároveň jsme všichni v rámci naší crew za jedno, že o dementní homofoby, nágly či komouše (což se vlastně vzájemně nevylučuje) na našich akcích nestojíme. Neříkám, že Stray je jedním z nich, ovšem znechucení nad projevem Stallion jsem slyšel od několika Čechů (zajímavý je, že od nikoho ze zahraničí jsem to nezaznamenal). Prosím, zvažte zda si příště koupíte vstupenku anebo svoje názory pojedete ventilovat jinam, kde to bude podle vašeho gusta. Díkes :)



 

Stray
16.03.2024 00:53

Klidně budu za záporáka, podstatný je článek. Recenze JUDAS snad vyjde epesně. Hlavní je se ptát, zdali je sklenice vody poloprázdná a nebo poloplná? :-)

 

Prowler80
16.03.2024 00:30

Vy jste se hledali - oportunista a konjunkturalista. Tam zajděte voba i s Halfordem, viz vaše avizovaná recenze na nový album Priest, jež dle avíza opět v duchu někdejšího krále Teleshoppingu Horsta Fuchse, podobně jako u posledních HELLOWEEN. Já zatím neslyšel Priest ani Bruce, mám dlouhodobé resty. V tejdnu jsem dával poslední XENTRIX, jsem vcelku spokojen, půlka songů velmi dobrejch, titulka + My War vynikající. Lepší než album předešlé. Oproti zde vychvalovaným tuzemským počinům nebe a dudy. R+E po 50%, XENTRIX 75%.

 

Stray
15.03.2024 23:54

No já proti duhovým vlajkám taky nic nemám, otázku, zdali se to tam hodí nebo ne, jsem zodpověděl. Mé konstatování. Je třeba můj přístup chápat jako pohled článkového dramaturga, pro kterého je prvořadé udělat text co nejrozmanitější, trhám plody, které koruna příslušného stromu nabídne, to je celé. Odmítám však styl, kde je duhová vlajka znakem pokrokovosti, a opačný přístup znakem lidoopa z 19.století. Peky je gentleman až britského střihu, toho nemusíš zvát na dostaveníčko do Ústřice.:-))

 

Pekárek
15.03.2024 23:05

Klidně, tam se člověk asi nesetká s iracionální nenávistí...

 

Prowler80
15.03.2024 22:19

Nikdo tě nenutí mu naslouchat. Si zajdi třeba do Modrý Ústřice.

 

Pekárek
15.03.2024 20:15

Přečetl jsem jedním dechem. Fajn report. Sám bych duhovku neřešil a asi ani nezmínil, ale když na takové akci vadila a kapela byla navíc slabá:-), tak se o tom Stray snad zmínit může. SATAN vážně závidím, ten dvojzápřah, atd.

Ancient: Cením si tvých názorů na hudbu. Nicméně rovnice ve stylu: averze vůči aktivismu = latentní stoupenec Fica, apod., myslím neplatí, takhle jednoduché to nebude. Mám pocit, že se tady válí slušné penzum volebních hlasů, někomu to třeba dojde či možná už došlo.

Sean Strickland. Něco jsem si teď o jeho názorech přečetl na webu (wiki). No, pokud vážně mj. řekl, že by bral jako své selhání, pokud by se mu narodil syn-gay, nemá mu myslím smysl moc naslouchat. Možná, kdyby řekl, že by bral jako selhání fakt, kdyby byl jeho syn nedobrý člověk..., no nic. Tak či tak není pro mě v tomto směru žádnou autoritou.

Peace!

 

Prowler80
15.03.2024 11:54

Tento současný výplod maně vzpomenouti dá snad jedině songu Dopis Svobodné Evropě vod Pepíka Laufrovýho ze 76. roku.
https://youtu.be/Etsj4EnSSEg
Výbornej report. Zajímavý, že zrovna Písek je nyní koncertní baštou pro tyto obskurnější metalový kapelky. Nynější Jihočeskej kraj mně kdys připadal nejméně metalovej v celý český části republiky. Naopak tomu bylo u nynějšího Ústeckýho a Moravskoslezskýho kraje. V 80. letech stačilo projít se třeba Děčínem a Táborem, procentuální rozdíl v počtu jedinců v metalovým dress codu byl doslova do očí bijící.

Můj názor stran duhový masírky a spol. vcelku pregnantně vyjádřil Sean Strickland, jehož příspěvek zde opět připomínám.
https://youtu.be/O2G_WQgiYZU

UEFA MAFIA!!!

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist