Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Stray
22.03.2024 10:35

Jenže já právě tu hru s nima nehraju. Jak ty mladé nechytré slepičky, ty Žáni nebo jak se dneska jmenujou, způsobně propagují nutnost neustálého vzdělávání, přičemž při výslovnosti kladou důraz především na prostřední hlásky -lává- jakože vzděLÁVÁní, to je to nejmenší, u čeho zatínám pěsti. přijde mi, že dneska se vzděláváním na oko ohání kdejakej blbec, kterej se jim hodí do konceptu. Mít děti v generaci vloček, neustále masírované tou propagandou, zbláznil bych se!:-)

 

Tomáš
22.03.2024 10:06

Nepřipomíná vám to pohádku "Císařovy nové šaty"? Všichni vidí že jsou to nesmysly, ale všichni hrajeme tu hru...

60 pohlaví, klimatická krize, imigrace, multikulturalizmus, eurosocializmus...

A ono to nezmizí - točí se v tom obrovské peníze, živí to spoustu lidí, a jako rakovina se to rozlézá dál a dál...



 

Krok
21.03.2024 23:16

Nám poslala firma dotazník, aby se ujistila, jak se stavíme k "firemním hodnotám". Šéfová apelovala, ať to vyplníme tak, jak je třeba, jinak ty hovna budeme ze všech stran poslouchat a číst s ještě větší intenzitou :-D A tak jsme se umístili v nějakém globálním žebříčku firem s "uvědomnělými" zaměstnanci :-D :-D

 

Tomáš
21.03.2024 22:13

progresivec to určitě nenavrhne - to jsou všichni socani, takže naopak rádi rozdávají státní peníze, protože ty přece rostou na stromě

jestli nebudeme mít důchod (s čím víceméně počítám), tak to bude spíš kvůli tomu, že se to rozdá na jiné věci a pak prostě ten krach jednou nastat musí

 

Stray
21.03.2024 21:45

omluva za offtopic, nemohl jsem si pomoc... ale přišlo mě to vtipné.

 

Stray
21.03.2024 21:27

No pokud půjdu v 66 letech do důchodu, tak mám ještě 17 let, což je tedy za mne dost. Mám snad místo jednoho balkónového cigárka denně (zhruba v půlce psaní recenze) začít dělat sklapovačky?:-)) Dobře, kdybych šel o dva roky dřív do předčasnýho, dělá to 15 let. Za tu dobu se ještě může stát věcí. Třeba nějakej progres-man navrhne, že "důchody jsou zbytečné, tak je tedy zrušme, přeci každý musí mít našetřeno, ne?" To vědro studený vody do ksichtu po skoro padesáti letech v procesu každopádně v nějaké formě čekám - to pak bude "...TAK JDI A ZABÍJEJ!" :-))

 

Tomáš
21.03.2024 21:01

Přesně tak, státy jsou zadlužené všechny komplet. A v korporátech je tolik zbytečných pozic, že pár dalších blbečků se tam ztratí úplně v pohodě.

Myslíte že podobná témata řeší malé firmy? Ani náhodou.

No a ten komunizmus taky vydržel 40 let, někde i dýl. Naše generace to už nějak doklepe, a ta co přijde po nás, ta které začne výrazně klesat životní úroveň, tak ta už bude mít vymyté mozky a 2+2 u ní bude zásadně 5...

 

spajk
21.03.2024 12:32

Však to taky nejde. Většina států hospodaří se schodkem, včetně velmocí.

 

Stray
21.03.2024 11:24

Tak mě pověz, jak to, že se ten systém nezhroutí? Kde se furt berou peníze na placení těch tří vrstev managementu a lidí, kteří dlí nad výrobenskejma a za minimálně dvojnásobné platy akorát přemýšlej, kde na těch skutečně dělajících ušetřit? Pokud dva lidi živí dalších deset, tak to přeci nemůže jít do nekonečna, ne?:-)

 

Tomáš
21.03.2024 10:51

je to celé jedno velké teátro - velké korporáty musí prezentovat jak jsou progresivní a uvědomělé, protože je to podmínka burzy, nebo banky aby dostali úvěry. Po nich to zase vyžadují politici, od nich to zase vyžadují aktivistické "neziskovky".

A ve finále si o tom všichni myslí své, vytváří se umělá agenda, umělá pracovní místa, která se ale musí zaplatit z reálnych peněz, která někdo vytvoří že? Když se bavím z kolegy z Reichu, tak už toho taky začínají mít plné zuby. Inkluze, džender, enviro. Běžný člověk si o tom myslí svý a snaží se tomu prostě vyhýbat. Úplný komunizmus 2.0. Tehdy byly taky povinné svátky, povinné průvody, povinné přednášky. Pár fanatiků to žralo, masa to dělala, aby měla klid, a pár rebelů proti tomu bojovalo. Každopádně život nikoho z nás to ve finále nezlepší...

 

Stray
21.03.2024 10:05

Podobné šéfy bych už ve svém věku asi nedal. Už nechci zažít agilní kupříkladu německé firmičky s agilními šéfy.:-) Přijde mě, že práce v mé oblasti neubývá, páč firmy stále shání lidi, ale ta práce je shitovější :-), momentálně jsem už pět let spokojen. V rámci možností +/- OK, spoko, zapracován.

 

spajk
20.03.2024 12:45

Naše rodinná příbuzná dělá v Praze v ČNB. Jejich šéf je všechny nutil, aby z výplaty posílali 500 korun na charitu. Když si to šla do učtárny vyřídit, řekla jí ženská, co to měla na starost, ať neblbne, že ten šéf posílá 50 korun...

 

Avram
20.03.2024 09:22

Tak ono je to jednoduché. Když se člověk pořádající akci chová jako onen legendární Havlův zelinář a dá okázale najevo svůj oportunismus a uvědomělost, tak se hned lépe jedná s úřady apod. Znám to ze svého zaměstnání, kde občas také házíme na sociální sítě nějaké ty greendealové žvásty, diverzitu a tak.

 

Stray
19.03.2024 13:15

ještě něco, potřebuju předchozí příspěvek trochu znegovat schozením sebe sama, protože mi přijde, že jsem do toho zas nastoupil způsobem, kterej působí, že mě to trhá žíly, není to tak. Vybavuju si ostrou debatu mezi prvoligovými trenéry Petrem Radou tou dobou na lavičce v Jablonci a Sparťanem Ščasným, kde první na druhého zařval a mě následně rozesmál : "Co ty malej, ubrečenej...?" :-))

 

Stray
19.03.2024 09:57

Pořád je ta dřina lepší než být součástí mého předchozího působiště, pro které jsem napsal 450 článků a stále jsem platil za pucfleka. Trvalo mi roky než jsem podchytil tamní podstatu, ale řeknu tady jednu příhodu z roku 2006, tedy z doby po dvou letech tamního psaní. Nebudu uvádět naprosto žádná jména, o to nejde.
Tehdy v tom roce 2006 jsem v osobním životě procházel obdobím určitých změn, zkrátka změnil jsem po pěti letech zaměstnání, což se určitě děje hodně lidem, ale že jeden MP kolega okomentuje mou novou práci stylem "Zas tam budeš dětat slouhu, gratuluji." nebo něco na ten způsob, to mě docela zarazilo. Šlo o výměnu práce v rámci dvou výrobních průmyslových podniků, nic neobvyklého, nikdy jsem nespecifikoval, co tam jako dělám. Nerozuměl jsem tomu, proč takovým způsobem tuhle věc komentuje někdo, kdo mě viděl na pivních sedáncích MP v Praze asi tak pětkrát, o mém životě neví vůbec nic a komu přispívám článkově na web. Nerozuměl jsem tomu, proč mě takové věci tenhle člověk říká. Kdyby to byl někdo s kým se přátelím půl života a o mém životě něco ví, tak bych to pochopit dokázal, ale takhle ne. Až po mnoha letech a mnoha dalších tamních zkušenostech mě došlo, že byl prostě namyšlenej, že na mne od začátku koukal zhora, že měl od prvního vstupu do toho teamu pocit, že mu nesahám ani po kotníky. To jen tak naokraj, tohle šlo aplikovat na opravdu velké množství situačních miniatůrek.

 

kolemjdoucí
19.03.2024 09:39

otveřel si stránku u silnice na Písek, ale chodili mu tam dezoláti

 

Stray
19.03.2024 09:13

To, že jsem přespal v sesterském hotelu než jsem si původně zaplatil, navíc v rezervním pokoji bez oken a topení, to je sice trochu nepříjemný, ale v životě řeším větší sračky a za ten čas a námahu mě to stěžování si a dožadování náhrady fakt nestojí. Ano, podnikat tímto stylem zjevně jde, sám jsem se s něčím podobným však setkal poprvé.

Asi jsem neměl o té duhové vlajce vůbec začínat. Jako bílý heterosexuální muž pořád ještě ve středních letech stojím u podobně aktivisticky smýšlejících lidí ve frontě na úplně posledním místě. Mi přijde. :-) Ty, kteří to maj kladně a tuto vlajku vnímají jako dobrou věc, rozhodně neudělají pro zvýšení kvality mého života nic dobrého.:-) Jednou bude duhová vlajka něco jako zlatej srp a kladivo na rudém podloží.

Prowler dostal ban už asi počtvrtý nebo popátý, tentokrát za urážlivé hlášky na člověka, kterej zajistil, abychom byli za web na vyprodaném festu přítomni. Nevím kdo je čtenář prowler, ale na jeho neustálé stíhání už jsem dávno rezignoval, vždy si najde cestičky pomocí změn IP adres, jak se sem dostat, takže s ním kolikrát normálně diskutuji. je to daň za to, že web byl konstruován co nejjednodušeji s co nejmenším množstvím zátarasů a bariér. Stejně je to i co se týče článků, které nejsou ve skladových prostorech každý zvlášt uzamčen a tudíž všechno zakládám po větách, slůvkách, obrázcích sám. Uvnitř chodeb a komnat hradu zvaného CrazyDiamond se krom mne nikdo nikdy neprocházel, předáním klíčů komukoliv z pomocníků riskuji naprostou destrukci.

 

Tomáš
19.03.2024 04:46

Tam se spíš pak divím Bookingu, že jí vůbec ještě nabízí. Evidentně vyúžívá jejich marketing a dosah, ale už není ochotna nést náklady. Většina hotelů nedává plnou kapacitu na Booking, protože oni nejsou charita a berou si značné %, na druhou stranu to používají v dnešní době skoro všichni a když tam nejsi, jako bys nebyl.

Jako zákazník ale můžeš napsat hodnocení jak na Booking, tak na Google, případně ti otrlejší a nasranější můžou zapojit i ČOI-ku. Podnikat tímhle stylem není správné.

 

Peťan
18.03.2024 21:00

Stray: O hotelu Bílá růže víme a několikrát jsme na to před festivaly upozorňovali, nebyl jsi první a Němce za tím nehledej. Ta ženská je mimo a problémy tam jsou i v případě, že je v Písku jiná akce. Doporučuji jiný hotel.

 

panteraj
18.03.2024 20:20

Svoju latku si rozhodne nepodliezol.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist