Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

spajk
10.12.2021 18:32

Jednou se ptali Matáska proč hraje v Poldovi, on herec Národniho divadla.
On se zamyslel a zeptal se redaktora: Bavil ses? Ten přikývnul a Matásek dodal: Tak to splnilo svůj účel.
Tak přesně takhle to mám se SS az nekam k Jackovi T. Pak už přestal i bojovat a všechno vystřílel pistolí a produkce už taky smrděla korunou a šlo to s ním z kopce.

 

spajk
10.12.2021 18:20

Loužo, Loužo ty mluviš jak volič Pirátů :-) cítím z tebe silný příklon ke Cancel Culture.
Abychom se v tom už nerýpali, každý člověk na planetě má svoje kostlivce ve skříni.
Článek je určitě skvěle a čtivě postaven, jen po přečtení mám pocit, že hlavni message nejsou jeho filmy ale jeho Soukromé neřestí (mrk mrk) a vlastně se na příště ani netěším.
A Přepadení v pacifiku a 747 nejsou žádný Béčka!!!

 

J.Rose
10.12.2021 16:28

Chuck je pro mě určitě větší sympaťák a pohodový chlapík. Mám s ním jen jediný problém. Jeho filmy mě absolutně nebaví. Jeden vlastně ano. "Cesta draka", ale tam hrál druhé housle a navíc záporáka. Pěkně chlupatého záporáka :-)

 

Louža
10.12.2021 16:07

J.Rose : Ne že bych byl tak geniální, tahle myšlenka zazněla už v nějakém speciálu od kluků z moviezone. Taky jsem někde slyšel (možná tam), že Chuckovi to docela zvedlo publicitu a povědomí o něm. Což může mít i příjemný stránky. Otázkou je, jestli chceš propagovat člověka jako je Seagal. Já vždycky když vidím jeho nedávný záběry v kimonu s tím ručníkem na panděru v ruským dojo tak je mi fakt smutno. Kdybych si měl vybrat, volím Chucka ;-)

 

J.Rose
10.12.2021 15:09

Louža: S tím Norrisem jsi dokonale trefil hřebíček na hlavičku. Přesně! Ty vtipy se hodí daleko více k Seagalovi.

 

Louža
10.12.2021 14:59

V tomhle případě jsem na straně Roseho, každý kdo trochu sleduje tuhle scénu ví, že celebrity jsou občas různé, ale Seagal se opravdu výrazně vymyká, proto je těžké to nezmínit. Po pravdě mě překvapuje, že se všechny ty vtipy nalepily na takovýho roztomilýho strejdu jako je Chuck Norris a úplně minuly hlavní právoplatnej cíl.

 

J.Rose
10.12.2021 14:48

spajk: Já samozřejmě s jistotou kontroverzí počítal. Vždy je tu reálná možnost, že se dotknu něčí modly. Věděl jsem, že se chci vyjádřit k nějakému ryze béčkovému herci a volba nakonec padla na Seagala. Po několika odstavcích jsem si začal připadat jako pokrytec, neboť Steven zdaleka není tím cool frajerem, kterého ze sebe ve filmech dělá. Teprve když jsem si ho oddělil jako herce a člověka, tak se to psaní rozjelo naplno. Stačilo shodit "růžové brýle".

Naprosto stejný postup jsem uplatnil i Belmonda. Tedy ohlédnutí za kariérou i jeho osobností. Tam to pochopitelně nikomu nevadilo, neb Belmondo byl fajn člověk. Jinak to ani neumím. Pokud nechci aby byl profil pouhým výčtem jednotlivých filmů, musím do toho zapojit i životní příběh a osobnost daného člověka. A člověk, který v soukromí tříská svou ženu je pro mě regulérní debil, bez ohledu na to, jak hodnotné filmy natočil.

Byl Klaus Kinski výborný herec? Ano, ovšem. Rovněž to ale byl i psychicky narušený muž, který zneužíval svou vlastní dceru Nastassju. Pokud bych o něm psal profil, tak bych to určitě zmínil.

Ale neboj Spajku, věřím, že si to u tebe o Vánocích vyžehlím a děkuji za tvůj věcný názor :-)

 

Stray
10.12.2021 14:05

spajk: I když si myslím, že jde celkově o informcemi nabušený a dobře napsaný dvojčlánek, měl jsem s textem stejný problém ...a J.Rose to pocítil!:-)

Pocit méněcennosti bych vůbec neřešil, kdo se kdy vypracoval od nuly ten svým způsobem může svádět boj s chutí dávat to všem těm sráčům okolo sežrat, to je přeci úplně normál.:-)

 

spajk
10.12.2021 13:56

Když o tom tak přemýšlím, nepotřebuju vědět, jaký je kdo v soukromí a všechny jeho špatné stránky. Zajímá mě jen film a herecký výkon. Je to herec, ne morální maják nebo společenský reformáror :-) Trochu ti to tedy zazlívam, že teď vím o Stevenovi víc než jsem chtěl. Je to otázka, zda se to do filmového profilu hodí...

Dal jsem si legendární scénku z Glimmer mana a snažím se na ty negativa rychle zapomenout. https://youtu.be/M6yYQRG_M64

 

J.Rose
10.12.2021 11:42

Já mám jeho staré kousky taky rád a doufám, že je to v tom textu vidět. Žádné segalovce bych sice nedal více jak 80%, ale šlo o dobře zpracovaná béčka s krásnou prezentací aikida. Jeho japonská éra si zaslouží jednoznačně obdiv, o tom žádná.

No a Seagal jako člověk? To je docela jiný příběh. Ten kluk to musel mít odjakživa v sobě. Pocit méněcennosti? Těžko říct. O žádné oficiální biografii nevím. Informace jsem sesumíroval z biografií režisérů a herců kteří měli tu čest s mistrem pracovat. Taky mám tunu časopisů Premiére, které si hlídám jako oko v hlavě :-)

 

Louža
10.12.2021 10:40

Segalovy první filmy mě stále baví. On byl skutečně jeden z nepočetných velmistrů bojových umění na stříbrném plátně a byl ohromně talentovaný. Jeho dema ještě z japonska jsou famózní a i těch pár záběrů z dojo kolem roku 90 mluví samo za sebe. Oslovil mě i jako muzikant. Jako člověka ho samozřejmě neznám, ale holt ne každý dokáže růst s pokorou a zdá se že ani asijská škola to u něj nezměnila. Mimochodem k prvním filmům dělal hudbu dnes už téměř zapomenutý David Michael Frank a jsou to moje nejposlouchanější hudební stopy z filmu. Dokonalá hudební esence přelomu osmdesátek. Úžasná atmosférická muzika.

 

Endyamon
10.12.2021 09:20

Steven Seagal once delayed production on a film because he was in his trailer reading a script. He emerged two hours later and told someone: I just read the greatest script I have ever read in my life. When asked who wrote it, he responded: I did!

 

spajk
10.12.2021 06:26

Im just a cook...!
nebo
Zavolejte později, tady budou mit teď dva mesice rekonstrukci :-)

Steven je ikona naší generace, na jeho filmy se v půjčovně čekalo týdny.
Perfektní námět, Rouzi. Paráda.
Se vždycky těším na pátek s čím přijdeš.

https://youtu.be/edBenUAZ2OQ

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist