Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

DarthArt
12.12.2021 00:06

A mimochodem, nejvíc na tom vydělal Rose. Padesát příspěvků v diskusi pod článkem, to už se počítá :):)

 

DarthArt
12.12.2021 00:04

Za mě to celý ignoruj, pánové si udělali bebíčka, tak ať si je koukaj pofoukat sami. Já už do toho nebudu rýt, čekám na další články od Roseho a vlastní tvorba jak to přijde. Jako reinkarnace pogujícího Tomia se cítím komfortně :):):)

Mimochodem je to téměř přesně rok od naší loňské velké hádky, tak z toho může být taková předsilvestrovská tradice. Stejně se lidi v televizi radši dívaj, jak si v parlamentu dávaj flákance, než když jenom nudně rokujou :):)

 

Stray
11.12.2021 23:36

No to tedy valím bulvy, člověk si v osm zajde na pět piv a když se vrátí vidí kasárnu dokonale převrácenou na ruby, jděte a podejte si ruce. DarthArt je nedílnou součástí teamu, který velkým dílem pomáhá chodu článků, spajka se nehodlám jako čtenáře vzdát, tak co mám jako dělat?:-) Svým způsobem mě ta diskuse přijde až srandovně vyhrocená, vůbec jí nevidím tak, že bychom se za ní jako kolorit webu měli stydět. V podstatě je patrné, že účastníkům na tomhle místě záleží. Smáznu to jedině kdyby to zúčastnění ode mne fakt chtěli, mě osobně tahle výměna názorů vůbec nepřekáží, je možná pro zúčastněné nepříjemná, ale autentická jako šestnáctiletý Tomio Okamura pogující na song "Ku-Klux_klan" na Barče roku 1987.:-))))

 

Valič
11.12.2021 22:21

Kurňa, chlapi, co tu zase blbnete? Vánoce už jsou skoro za dveřmi a vy se tu rozhádáte kvůli nějakému trapnému špekatému tatrmanovi (tím myslím samozřejmě Seagala, aby si to zase někdo nevzal osobně). :-)

https://www.youtube.com/watch?v=vbdm60hA2Qg

 

Fenris13
11.12.2021 21:30

Však to jste oba. Pepř a sůl, majoránka a kmín, karí a chilli :-) Pevně věřím, že spajk nevydrží stranou tohoto skvělého webu. A teď už klid v soudní síni, chci s dětmi dokoukat Fantastická zvířata :-)

 

DarthArt
11.12.2021 21:23

Fenris: Máš pravdu, samozřejmě :) Ale chtěl bych zabránit tomu, aby to tady Spajk natvrdo zalomil. Většinou je dobrým kořením diskusí a má tady být.

 

Fenris13
11.12.2021 21:16

Chlapi, chtělo by to jít se vyspat, jak praví ruské pohádky, ráno je moudřejší večera. Třeba vám dojde že jste pár příspěvky udělali z komára velblouda a vyhrožování odchodem z CD je zbytečné a směšné. V obou případech. Mám rád spajkovo tipy na měkčí rock a děsně se těším na Darthovo profil Doors. Stray by měl pár posledních příspěvků promazat a mezitím snad horké hlavy vychladnou. Pax, pánové, přeji dobrou noc.

 

DarthArt
11.12.2021 20:39

spajk: Stray mi nic nezatrhl, to sis vymyslel.

V diskusích zůstaň, byla by objektivně škoda, kdybys odešel. Jestli není koexistence nás dvou vedle sebe možná, bude lepší, když se stáhnu já. Pro web to bude menší ztráta.

 

spajk
11.12.2021 20:05

Když já jsem finančně přispíval, tak ty jsi doma trucoval, protože ti Stray zatrhnul psát Kabáty nebo nějakou podobnou chujovinu.
Jestli to děláš jen proto abys to mně nebo jinýmu při nejbližší příležitosti, jak už si několikrát předvedl, omlátil o hubu, tak mám pro tebe prímovou radu. Nedělej to!
Anebo víš co,? Já ti to ulehčím. Jdu do prdele. Čau

 

DarthArt
11.12.2021 19:42

Spajku, ten "jablonecký intelektuál" tvoří web, dělá redakční práce, donedávna aktivně psal a finančně přispívá, zatímco ty jenom kritizuješ, o čem nemáš ani páru. Ok, od teď je aréna tvoje - zvedni rukavici a sám něco předveď. Můj prostor je teď tvůj prostor.

P.S. Pokud Stray usoudí, že je lepší tuto absurdní hádanici smazat, má moje požehnání.

 

spajk
11.12.2021 18:30

Jo Valiči nejsem takovej brouk Pytlík jako ty, abych o každém muzikantovi a herci věděl úplně všechno. Sám nejlépe víš, že tady i z dobře míněné myšlenky se to může zvrhnout k tomu, že sem pak 3 měsíce nechodíš.
Debata probíhala v přátelském duchu o tom zda psát/nepsat kontroverzní informace a jestli je nutné se jako autor stavět do role soudce z lidu a jak to může působit na čtenáře. To byla primární pointa.
Pak přišel jablonecký intelektuál a začal dost agresivně vstupovat do debaty a odvádět ji od merita věci, rozebíráním mojí neviné věty, že i sebelepší zdroj si může x let starou událost vykládat odlišně. Což i ty teď vlastně potvrzuješ, protože pricházíš s další verzí kaskadérské historky. A nejvíc pikantní na tom je, že moje věta byla cílená na sexuální obtěžování a ostatní Seagalovy prohřešky. Historka s LeBellem mi je ukradená.
Jo s tou Wikipedií jsem se do toho trochu zamotal, to uznávám a Roseovi se za to omlouvám.
Autor mi napsal v přátelském duchu, že vychází z knížek a bonusovych materiálů na dvd a že není důvod těmto informacím nevěřit.
To mi jako odpověď bohatě stačilo a uznal jsem, že to dává smysl. V žádném případě jsem na Roseho nezanevřel. Naopak, jeho článků si cením. Je to borec!

 

J.Rose
11.12.2021 17:21

Ano, Seagal je tak trochu záhada. Co já vím, třeba pro tu CIA opravdu pracoval :-)

Děkuji všem jak za pozitivní, tak negativní reakce. Od všech si něco vezmu k srdci.

 

Valič
11.12.2021 17:02

Oba díly článku se mi sice líbily, ale souhlasím se Strayem, že ty invektivy místy působí dost křečovitě a dost narušují „smooth flow“, na který jsem zvyklý z Roseových předchozích textů. To, že je Seagal arogantní sebestředný trouba vědí snad všichni (tedy kromě Spajka), takže je asi zbytečné to opakovaně zdůrazňovat. :-)

Spajk: Nic proti „přátelské konstruktivní kritice“, ale asi by měla mít nějakou logiku. Nejdřív autora obviníš, že informace přebírá z „nedůvěryhodného“ zdroje jako je Wikipedie (což mi zrovna u J.Rose přijde neskutečně absurdní) a pak si stěžuješ, že se jeho verze historky o Stevenově konfliktu s Genem LeBellem od tamního článku liší.

Ono je ale prakticky nemožné zjistit, co se tenkrát opravdu stalo. Na místě incidentu se údajně vyskytovalo pouze šest lidí (Seagal a jeho dva bodyguardi, LeBell a další dva kaskadéři Steven Lambert a Lincoln Simonds), z nichž většina jeho průběh popisuje odlišně a ostatní zúčastněné obviňuje z šíření pomluv a lží. Na Youtube se dají najít rozhovory se Stevenem Lambertem a koordinátorem kaskadérů Conradem E. Palmisanem (LeBell se ve skutečnosti natáčení zúčastnil pouze jako řidič auta, na kterém byla umístěna kamera snímající běžícího Seagala a na místě byl pouze několik hodin). Oba se shodli na tom, že se nejednalo o nějakou drsnou konfrontaci v nepřátelském duchu, ale o diskusi o bojových chvatech a jejich předvádění, která se podle Lamberta trochu zvrtla po nečekané podpásovce ze strany Seagala, po které se LeBellovi podařilo Mistra dostat na lopatky. Palmisano byl Lambertem přivolán až v době, kdy už se prý oba „rváči“ celé situaci smáli. Lambert i Palmisano se nicméně shodují na tom, že u Seagala v žádném případě nedošlo ke ztrátě vědomí, natož k nějakému úniku tělesných tekutin. Ještě bych upřesnil, že se to odehrálo během natáčení snímku Muž s cejchem smrti (Marked for Death) a nikoliv Nemilosrdná spravedlnost (Out for Justice), jak většina zdrojů chybně uvádí.

https://www.youtube.com/watch?v=2yFI_PhGPbc
https://www.youtube.com/watch?v=DLdl8lkQIpQ&t=707s

 

Pekárek
11.12.2021 12:34

Na mě to tak nepůsobí, právě díky jistým faktům, sestupnou tvorbu do nich počítám.

 

Stray
11.12.2021 11:24

Nejde o to to nenapsat, ale o to napsat to tak, aby to nepůsobilo jako upocená osobní invektiva, výkřik emocemi nadzvednutého klučíka, který se rozhodl to tak přeci nenechat a zjednat spravedlnost.

 

Louža
11.12.2021 11:20

Se Strayem nesouhlasím, v bodě že NESMÍM. Pokud je někdo v nečem skvělej, je fér to o něm napsat, pokud je debil, tak taktéž. Pokud se sejde kombinace v nečem skvělého debila, není pro novináře důvod se držet zpátky. Ano, Seagala asi většina z nás osobně nezná, ale hodně naznačí i prokazatelná fakta. Ten člověk měl výjimečné schopnosti v bojových uměních, což s sebou nese i nutnou kontrolu jím prováděných technik. Žádný člověk na tak vysoké technické úrovni, jako byl očividně on, vás při jejich provádění náhodou nezraní. Pokud se tak stane, je to vždycky úmysl. A Seagal prokazatelně mnoha lidem kosti zlámal. A člověk, který láme lidem kosti z plezíru je podle mně debil. A je fér o tom napsat.

 

Stray
11.12.2021 10:49

Rose: Hlavní je, nemyslet si, že jdu svými postřehy proti Tobě, vnímat co říkám a hlavně - poučit se z chyb.

 

DarthArt
11.12.2021 01:53

"některým členům redakce začíná vadit už i přátelská konstruktivní kritika" - to už tady párkrát bylo, ne ?

 

DarthArt
11.12.2021 01:39

Rose: Klid, to není na Tebe.

 

J.Rose
11.12.2021 00:57

spajk: Jsem ten poslední člověk na světě, který by se urážel a mrzelo by mě pokud by jsi se měl urazit ty. Zdroje jsou zdroje a pro potřeby článku je využívá každý. U mě je
to stále stejné. Literatura vlastní pozorovací schopnosti a pochopitelně internet. Bez zdrojů nelze napsat nic. Každý článek z nich vychází, tak to zkrátka je. Vlastním zhruba padesát knih zabírajících se filmovou teorií a přes dvě stě DVD a Blu-Ray disků. Dostupné informace musím brát jako bernou minci a nemůžu se zabývat tím nakolik jsou pravdivé. Seagala osobně neznám a beru tudíž v potaz to, co mám k dispozici. Do těch článků vkládám maximum své energie. Berou mi hromadu osobního času, ale to nevadí. Miluju film, mám ho na přední příčce mých koníčků. Steven Seagal je kontroverzní téma a článek se nese v punkovém duchu. Jen tě prosím aby jsi na mě nezanevřel. To by mě opravdu mrzelo.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist