Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

J.Rose
19.10.2021 15:46

Harkonnen: Já myslím, že kritika je v pořádku a pokud je postavená na konstruktivních základech, je to jen dobře. Když takový jedovatý šíp, který jsi vypustil, pošleš na web jako Musicserver, iReport, nebo FandimeFilmu, tak je to víceméně fuk. Tamější autor článku má stejně vyděláno a pokud chce, tak nemusí na podobný plivanec ani reagovat.

Tady je to něco trochu jiného. Ty články sem posílají srdcaři. Píší je ve svém osobním volnu. Můžou jít spát, štípat dříví, věnovat se rodinám, ale raději ten ušetřený čas a energii vloží do textu, který si mnohdy přečte jen pár lidí. To ale nevadí, ten text tu bude napořád a kdokoliv si ho může kdykoliv přečíst, což je super. Ne jen, že zdejší tým nemá za svou práci žádné zištné bonusy, dokonce ještě musí platit nemalé peníze za život tohoto webu. Cítíš ten čistý zápal pro danou věc? Ten se nedá koupit, to v sobě musíš mít.

Na smysluplnou kritiku zde autoři věčně a se zaujetím reagují a diskutují. Tak je to v pořádku, o tom to přeci také je. Jenže výboj takové negativní energie, kterou jsi uvolnil, naopak bere místním autorům sílu a chuť do další práce. Výboj takové energie mnohdy dokonce bolí. Tak na to příště prosím tě nezapomínej.

 

DreDe
19.10.2021 10:45

Harkonnen Harkonnen ty budeš mať asi iné problémy, ako len s hudbou … áno 80% si zaslúži len MaximTurbulenc

 

Fenris13
19.10.2021 09:47

Harkonnen: Ne, fakt nerozumím proč se tu Senjutsu stále omílá...to chceš fakt upírat ostatním právo na vlastní názor? Na vlastní vkus? Jak řekl Wolverine "Go fuck yourself!" Fakt už mne nebaví to tu číst. A abych parafrázoval dalšího klasika, s Majkovo článkem jsem nesouhlasil, ale budu vždycky hájit jeho právo na prezentaci svého názoru.

 

Stray
19.10.2021 09:23

Asi bychom měli napsat novej TITANIC a dát tomu vyšší známku než desce KK´S PRIEST. Smůla, že si něco podobného opravdu nemyslím.:-))

 

Majk
19.10.2021 08:42

Vláďo, ty si bůh. Hele mě to snad bude bavit jenom proto, že vidím, že se ti dělají bublinky u nosu:-) Hele ne, buď v klidu, moje pisálkovství se tady objeví opravdu jen velmi zřídka, jestli vůbec. Ale musíš uznat, že se to trochu rozvířilo, ne?
Můj hudební vkus a momentální nálady jsou prostě opačné než ty tvoje, asi jsme to všichni pochopili a já s tím umím žít. A nemám vůbec problém, že většině se KK zdá blbej. Mně se líbí a svůj názor jsem napsal.
Poměrně už delší čas zjišťuju, že se názor na hudbu docela solidně odlišuje od většinového smýšlení. Dlouho jsem dumal proč a k žádnému vysvětlení jsem nedošel. Sorry, prostě to tak je. A stejně tak bych se tady mohl "spravedlivě" zlobit, že IM jsou podle všeho nejlepší deska za posledních 20 let a KK prakticky odpad i když já to slyším jinak. Proto bereme recenze s rezervou, ne? Je to názor, žádná pravda. Tak už se přes ty Maiden přenes, prostě tobě se líbí, mně ne. Ale přes to to neznamená, že kvůli tomu přestali být mojí TOP kapelou. Pořád jsou na živo super, dělají pro muziku hrozně moc a celá kapitola Maiden bude vždycky jedna z nejlepších v metalu. To ale neznamená, že musím sežrat všechno, co mi hodí na talíř, no ne? Ale že bych měl nad webem lámat hůl, kvůli tomu, že tam nějaký pičus napsal něco, s čím jako fanoušek nesouhlasím?
Ty kluci tady (a holky samozřejmě taky) píšou sakra dobré články, každý ten příspěvek stojí hodně času a energie a všichni to dělají jenom ze zájmu i když by bylo pohodlnější si kecnout k YouTube a nechat se objímat laskavými hodinovými projevy borců na téma, jak to s těma Maiden opravdu je.
A ten KK je fakt dobrej! :-)

 

Stray
19.10.2021 05:22

Harkonen: Mě je jasný, že člověk, co se, byť písemným projevem, vyjadřuje k hudbě, jednou dopadne špatně.:-) Tím myslím sebe. Neboj, moc dobře vím, že ten web někdy skončí, jestli to bude za rok nebo za deset let je ve hvězdách, snažím se ignorovat vlivy, který permanentně netěší. DarthArt to třeba kousal mnohem hůř a tak teď pije na pláži barevný nápoj brčkem a do psaní se nehrne, proč taky když má dvě tři reakce na článek PF, se kterým se dělá dva týdny? nedivím se mu a asi za ním na tu pláž zajedu. Ale k věci, není mě jasný, proč si třeba návštěvník, náš čtenář, může myslet, že bychom měli být nějak trestaný? Já jsem mnohem větší příznivec Maiden než třeba KK Downinga a i tak jsem za úvodník Majka rád, proč prostě někomu překáží, že někdo vyjadřující se veřejně má na věc jinej názor?

 

Vladimir Harkonnen
18.10.2021 21:45

no tak jsem si to poslechl, ze zvedavosti a taky protoze tech 80% vypalil redaktor, co si dal nedávno praci tak “kvalifikovane” rozebrat Maiden … no a zustavá mi rozum stát (opět). Tahle deska je v lepsím případě za 60% opakuji v lepším případě spíše za 40-50 … no takže si to shrňme … na CD dostala Senjutsu 70%, tahle blbost 80% a ještě jste zde máte tu máte na titulce tu pošahanou pohádku o Strašných maidnech. Tak si to užijte dokud je čas a pamatujte “Lomikare, Lomikare, do roka do dne” za tenhle Váš zavrženíhodný přístup Vás bůh recenzí ztrestá nekonečným poslechem Kaká priest

 

Prowler80
15.10.2021 11:25

https://youtu.be/iArXv64tCJA

 

spajk
15.10.2021 06:30

Ale to jsem měl říct přeci já!
Tak to řekni.
Tádydádydádydá.

Thats All Folks.

 

Stray
15.10.2021 05:36

Tak holt nic...hmmmm hmmmm...hvízd hvízd...tadydádydá...

 

lukáš
14.10.2021 23:09

Judas Priest jsem poprvé zaregistroval koncertem k desce Turbo. Tam mě přišel Judas až jako pop metal. Skutečně jsem začal poslouchat Judas Priest až deskou Halford live. Moje nejoblíbenější píseň je Jawbreaker. Když se vrátil Halford do Judas Priest - vyšel k desce Angel .. jako bonus koncert . Tam ale Halford nezpívá vůbec výšky. No, prostě hrůza ! Ovšem v roce 2008 měli asi nejlepší setlist , co mohli - Eat me alive, hell patrol dissident agr .., between the hammer and anvil, angel ..
Píše se rok 2021 a Halford je snad v nejlepší formě svého života - například Bloodstock . Bohužel nové album má vyjít v roce 2023.

 

Stray
14.10.2021 22:08

Moc nerozumím, ale něco ti řeknu. JUDAS a Halfordův hlas jsem poprvé slyšel až dva roky po poslechu alb IRON MAIDEN a HELLOWEEN. Walls of Jericho byla moje první metalová deska nahraná na kazetě Basf, na druhé straně Keeper dvojka, mezi prvními osmi alby jsem měl Seventh Son, stejně tak Metal Heart od ACCEPT, psal se rok 1988, tuším listopad. JUDAS jsem objevil až díky Painkiller, před tím jsem tu kapelu vnímal jen ohledně názvu a taky že se říkalo, že jsou to dědci za zenitem. To jsem dřív slyšel i debut OBITUARY než JUDAS. Přesto, přesto mám JUDAS hodně rád.

 

lukáš
14.10.2021 21:52

To Sstray :
Zafixované v mozku -
něco co si slyšel poprvé, přesto se k tomu stále vracíš. Na kazetě jsem měl nahrané Iron maiden, Helloween walls . Od roku 88 až doteď miluju Walls of jericho. Hlas Kai Hansena. Přesto, že Keeper a hlas Kiskeho je kult. Na škole v přírodě - už nevím jestli jsem si to natočil já, nebo pan vychovatel. Ale , na kazetě kterou jsem si pouštěl tam celou dobu bylo Sign of the hammer. Zajímavé je to, že až od písničky. Dodnes na této skvělé mám rád všechny písně , jen dvě první mě moc neberou ! že bych to měl zafixované v hlavě? !

 

Stray
14.10.2021 19:50

Ahoj (lidi) Lukáši
Tak já hlavně nikdy neřekl, že se mě Sermons nelíbí, psal jsem, že to slyším na 70%, což je hranice, kdy zvažuju u alba koupi, takže deska docela v pohodě, ale přeci jen ... JUDAS je JUDAS.
Co to znamená mít Halforda "zafixovanýho v mozku"? :-)) Mě Halfordův hlas vyloženě lahodí, třeba ty pomalejší kusy na Screaming For Vengeance, to je úplně boží prácička.

 

lukáš
14.10.2021 18:22

To Stray :
Z tvého písemného vyjádření je jasné, že máš hlas Halforda " zafiksovaný v mozku ".
Já to mám s kai Hansenem. Pokud " přijmeš " hlas Owense , tak nějaká píseň z Sermots of the sinner se ti líbit bude. Kdyby Sermots nazpíval Halford, tak by se ti deska líbila.
KKs Downing kapela bude hrát na koncertech i písně z desek Jugulator a Demolition.
Příští rok by měl vyjít nástupce Sermots ..

Pro mě není KKs Downing revival, není to ani kapela , která " kopíruje " Judas Priest. KK downing skládal jedny z největších hitů Judas Priest. Proto pro někoho to je kopírka ..

 

Pekárek
14.10.2021 17:27

:)), sundám, slezu a přistoupím s pokorou ke jménu YES.

 

spajk
14.10.2021 13:50

S metalovým Pekárkem si nemáme co říct. Ale když sundá ze zápěstí hřebíky, křiváka, pásek z pyramidama, kožený džíny a sleze z Harleye, tak to je úplně jinej kluk.
Rockový Pekárek je fajn, jeho záliba ve složitějších kompozicích je i mě blízká. V Top Rocku psal dobrý věci!

 

Stray
14.10.2021 12:39

spajk: Myslím, že se s Majkem a hlavně Pekárkem vkusově úplně míjíš. Je pravda, že někdy i se mnou, ale to fakt trochu méně.:-) U Pekárka je to úplně markantní, ten jak tam nemá v rytmech dvanáctinky, kytary nejsou vyhypeovaný vesmírnými efekty, tak prostě nejede.:-)

 

spajk
14.10.2021 12:28

Doteď si pamatuju, jak jsme v den vydání všeho nechali a jeli do Bontonlandu pro Jugulatora. Sto kiláků tam, sto zpátky, pak to člověk poslal do přehrávače a takové zklamání.
K debatě. Asi nejsem ta správná cílovka. KK Priest jsem vypnul u první písně.
Uz nikdy nechci slyšet takhle hnusně zefektovaný kytary. Ble.

 

lukáš
13.10.2021 23:46

Jugulator - Album, které šokovalo fandy Judas priest. žádně kytarové vyhrávky, melodie ..Na albu se mi líbí jediná věc - Bulle train, která trochu připomíná Judas. Pokud Judas se chtěli přetvořit v Panteru, moc se jim to nepovedlo. Co je ale nejpodstatnější - hlavně písně jsou na Jugulatoru špatné !!

KKs Downing Sermonts ..
- Výborný otvírák, skvělý hlas Tima ! Myslel jsem si, že to bude album roku ! čekal jsem kvalitu ve stylu Painkiller .. Bohužel ne všechny písně jsou dobré.
Přesto na tomto albu jsou písně , které Judas priest na deskách nemají už 10 Let .
Za mě 7,5 z 10 možných.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist