Boomer Space


Diskuse ke článku : WALTARI - You Are Waltari
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

DarthArt
07.11.2020 17:12

Mě se obal líbí, ale to je asi tím, že u WALTARI mám grafické nároky posunuté hodně dolů - ta kapela je co se týká vizuálu jedna z nejhorších vůbec, úplně na to serou. V porovnání s novinkou je cover "You Are Waltari" doslova vrchol malířství.

 

Stray
07.11.2020 16:50

On už jenom ten obal k poslechu a celkově fandění moc nevábí.:)

 

DarthArt
07.11.2020 14:58

Zetro: Úplně přesně! Já taky dlouho 90, ale teď v kontextu celé diskografie těch 80. Vůbec nechápu lidi, které You Are Waltari dali třeba 40 s tím, že je to nezajímavá, vylouhovaná a nudná nahrávka. A takoví fakt byli. Většinou z nich pak ale vylezlo, že Waltari přestali sledovat někdy kolem Space Avenue. Kärtsy má na ty melodie fakt nějaký zaklínadlo, i na aktuálce jich je hromada, i když tam bych šel ještě o drtek dolů, to album je nápaditý, ale už takový trochu studený.

KrebsKandidat: My tady toho sněhu míváme víc než je zdrávo, tak jsem za každej den bez něho rád :)

 

Zetro
07.11.2020 12:48

Tato nahravka mi hodne sadla,su tam fantasticke pecky,taky pele mele vsetkeho co v tejto muzike mam rad.U Waltari to mam proste tak,bud je nahravka vynikajuca alebo slaba
V dobe vydania bych dal mozno 90 ale teraz davam 80%


 

KrebsKandidat
07.11.2020 12:38

No vidíš, a mne by sa zase celkom páčilo v tom Švédsku, pozerať z okna na ten sneh. Len by som si vybral menšie mesto.

 

DarthArt
07.11.2020 11:00

Tedy zůstanu ve Skandinávii tématicky, ne že bych seděl na předměstí Stockholmu a koukal z okna jak sněží :) O to bych snad ani moc nestál ...

 

DarthArt
07.11.2020 10:59

Moc díky za pochvalu. Já teď do konce roku zůstanu ve Skandinávii, postupně takový výběr zásadních black metalových alb.

Jinak tenhle seriál jsem si dělal vyloženě pro radost. Vzhledem k množství nahrávek WALTARI z něj vypadlo cokoli, co není základní řadové album, tedy "Channel Nordica" společně s ANGELIT, album coververzi "Waltari Covers All" nebo výběr starých nahrávek "Pala Leipa" nebo jak se to přesně jmenuje. Taky jsme nedali debut "Monk Punk", protože první díl seriálu psal Stray a byla to "Torcha!", což je ale svým způsobem první album, rozhodně první důležité. Pořád to ale bylo za mě devět dílů, což je myslím slušný. Takže díky všem čtenářům, udělal jsem si vyloženě radost.

 

KrebsKandidat
07.11.2020 09:54

Waltari osobne príliš nemusím, nikdy som im poriadne nepriešiel na chuť a nezmenilo na tom nič ani vypočutie si albumov na základe recenzií. Kedysi som si občas pustil Yeah! Yeah! Die! Die! Death Metal Symphony in Deep C ale posledných desať rokov ani to nie.
No, seriál recenzií je podarený. Príjemné počítanie DarthArt. Som zvedavý, čo príde.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist