Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Alda
23.08.2019 10:14

carcass - RESPEKT!
Mě stačí Beskydy a Lysá Hora :-)

 

DarthArt
22.08.2019 19:18

Já tady v Krkonoších ve Sklářské Porebě taky potkal v lese psal, a asi deset minut jsem ho přemlouval, aby šel domů, protože jsem měl strach, že se ztratí :) Ale prděl na mě, protože jsem nepřemlouval polsky :)

 

Stray
22.08.2019 18:04

Já šel 25 km výlet po Šumavských kopcích a haluzku jsem držel v ruce taky, nicméně jsem nepočítal s tím, že bych jí snad použil na tak obvyklý problém jako je rozbití hlavy vůdci divoké psí smečky. :-)

 

carcass
22.08.2019 17:59

ach jo, takže má poslední reakce na tohle nesmyslné vlákno - nikde jsem nepsal, že jsem se rval přímo s kavkazkými ovčáky, ale s pasteveckými psy, na Balkánu jsou to většinou karpatští ovčáci a v Gruzii nevím jaký to je druh psů, každopádně to nejsou žádní "lidumilové", byly dny, kdy jsem tohle absolvoval třeba i 3 krát za den,až jsem si na ten adrenalin pomalu zvykl. Kdyby mně napadl kavkazak, tak nemám jinou možnost, než sednout si na bobek, sklopit hlavu a čekat až jednou dojde jeho pán, jak mně to vysvětlovali v Gruzii místní pastevci, naštěstí tam měli v horách jen běžné bestie a ne tyhle psí monstra, takže jsem tohle psycho nemusel absolvovat a zvládl se o sebe postarat jinak. Nepříjemné zkušenosti se psy mají naprosto všichni, kteří kdy jeli do hor na Balkán nebo ještě někam dále. První, co člověk udělá než jde nahoru, tak si uřeže pořádný klacek, kterým se dá rozbít hlava vůdci smečky a odloží jej, až když sejde zase dolů. Do těch hor chodí většinou velké skupiny, především proto, aby se lépe ubránili těm psům, samostatně tam chodí jen týpci, co už toho mají dost za sebou a něco už zažili, pár jsem jich potkal a nemá tady smysl se o nich bavit, bo to je pro vás evidentně úplně jiný vesmír....:-)

 

J.Rose
22.08.2019 13:46

carcass: Já ti to vlastně neberu. Neznám tě a nepohybuji se v komunitě zabývájící se extrémním stylem života. Jen mě jako chovatele Kavkazáků zarazila věta 'tvrdé rvačky s pasteveckými psi'. Pokud mluvíš v básnických obratech fajn. Pokud ne tak se nezlob, ale některé věci zní minimálně nevěrohodně.

 

carcass
22.08.2019 12:54

no nic, uzavřu to nějak takhle, všechno nepochopení je o tom, vůči čemu se srovnáváš, pokud se pohybuješ v komunitě lidí, kteří dělají extrémní sporty, lezou, jezdí do hor do Peru, a pak s tímhle backgroundem přijdeš mezi lidi, kteří jezdí na hotelovou pláž do Chorvatska, tak je jasné, že dochází ke "ztraceno v překladu", holt, je to hlavně má chyba...

 

Stray
22.08.2019 11:21

Carcass třeba přehání, ale to jádro věcí mu věřím. Pochopil svět, je ryzí, rozesmívá mě, jak je zaměřený na sebe, neplýtvá zbytečnými city na "nějaké hloupé okolí". :-)

 

stefanos
22.08.2019 09:44

=> carcass

https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/trilety-chlapec-prezil-dve-noci-v-lese-plnem-medvedu-a-vlku-40293819?seq-no=8&dop-ab-variant=8&source=clanky-home

 

Meres
22.08.2019 02:01

Carcass je dobrý bájkar 😂😂 to čo sem píšeš si si pomýlil s hrou Tomb Raider že?

 

Stray
21.08.2019 21:35

Já prostě carcassovi komenty považuji za super zábavu. Tu iluzi "bojovníka co se vrátil k přírodě" co tenhle severomoravský podnikatel už léta tajně předvádí na našem webu jen tak něco nepřekoná. :-))) Zbožňuji to! Ten chlap má hlavně úžasné nápady na situace (všichni ti překonaní a zkrocení vlci, psi a medvědi), to je pýcha!:-)

 

J.Rose
21.08.2019 21:00

carcass: Vlastním Kavkazkého pasteveckého psa a pokud opravdu dokážeš odrazit útok byť jediného, tak máš můj hluboký a upřímný obdiv. Zároveň tě podezřívám že jsi patrně tajný člen týmu Avengers, který pracuje inkognito :-)

 

carcass
21.08.2019 19:42

spajku - nepředstavuj si lezení na skály v Adršpachu, žádné přemosťování na Starostovi, ale spíše přechod Roháčů - jen asi o 500 až 1000 výškových metrů vyšších, mnohonásobně rozsáhlejších, bez turistických chat, bez cest, a pokud vůbec, tak hodně mizerně značených, no a tam kde jsou na Roháčích řetězy a úchyty, tak tam není nic....když jdeš čistou hřebenovku, tak 4 dny téměř nepotkáš člověka. Občas narazíš na prostý pomníček z kamenů, kde se stalo neštěstí.....ta obtížná místa se tam lezou tak, že ten nejšikovnější ze skupiny se na ně nějak nalehko vydrápe, spustí provaz, vytáhne bágly a pomůže ostatním a pokračuje se dále, já to chodím sám, tudíž si také sám musím poradit :-). Letos jsem šel tu trasu znovu a když jsem šel několikadenní hřebenovku po štítech, tak jsem doufal, že se na těch nejvíce exponovaných místech nezkazí počasí, bo tam je to o hubu i když je hezky :-). Moje motto je, je jedno jestli je zážitek dobrý nebo špatný, hlavně musí být intenzívní.

 

spajk
21.08.2019 16:21

....lezení na kolmou skálu ve vichru, dešti a mlze bez jištění a bez úchytů, pod sebou kilometrová propast....
To bude asi nějaká umělecká licence, ne?
To ti prostě nevěřím ani trochu. Promiň.

 

carcass
21.08.2019 10:54

když mám pocit, že si chci otestovat svou realizaci, tak si sbalím malý stan, spacák, pár základních věcí a balík sušeného masa a jedu někam hluboko do Karpat, nebo na Kavkaz kde ve výšce 2500 m sám v liduprázdných horách trekuju a zažívám tam všemožné extrémní situace, na které musím reagovat, no a na těch reakcích testuju, jak na tom jsem....jako např. přímý kontakt s medvědy, večerní meditace vysoko na štítu za velmi blízkého vlčího vytí, lezení na kolmou skálu ve vichru, dešti a mlze bez jištění a bez úchytů, pod sebou kilometrová propast, tvrdé rvačky s pasteveckými psy, vycvičenými na boj s vlky a medvědy, fajné zážitky s extrémním počasím atd. atd......tohle mně přijde jako daleko smysluplnější test, než někde onanovat do koryta s vodou u čištění zubů....:-)

 

carcass
21.08.2019 10:41

tak ono už jen ten samotný název festivalu je dost vypovídající.....:-) no a pokud nemáš v sobě vnitřní démony a kupy sraček, které máš potřebu veřejně ventilovat, tak tam těžko pojedeš...:-). Na druhé straně to tam asi funguje jako super terapie pro ty všechny obskurní postavičky, takže to je vše OK. A to že někdo vystudoval univerzitu, má slušnou práci a rodinu naprosto nic neznamená, protože když nepracuje s myslí, tak je to jen taková bezvýznamná vnější slupka, pod kterou to asi slušně bublá a kvasí sračkama....

 

DarthArt
21.08.2019 09:29

A s tím kradením mě to překvapuje, myslel jsem, že na OEF je to spíš takový "všichni jsme kámoši".

 

DarthArt
21.08.2019 09:17

Veřejně masturbovat, nazí chlapci běhající po areálu nebo se stojícím ... na pódiu - fuj, když si představím ty lavičky, každou kliku od dveří, hajzly - fuj to je odporný. Asi jsem holt citlivka, ale tenhle festival je pro mě Místnost 101.

 

gotta
21.08.2019 06:35

Nedelejte si iluze. Minimalne kradeze se resi dost i na OEF... Kluk od nas z prace tam byl asi trikrat a taky mu vykradli stan + mu slohli fotak co mel polozeny vedle sebe na lavicce. Takze si myslim, ze koncentrace zmrdu bude primo umerna navstevnosti tak jako vsude jinde. Ja na BA nikdy problem (kradeze, obtezovani atp.) nezaznamenal, ale netvrdim ze se to tam obcas nestane.

 

Stray
21.08.2019 04:56

Akce, které je nutné se vyhnout na stokilometry daleko. :-)

 

J.Rose
20.08.2019 22:36

Asi je to také jediné místo, kde se člověk může beztretně procházet nahý a veřejně masturbovat :-) V tom to možná také vězí,vypustit ze sebe jednou do roka to monstrum. I když musím říct ze lidé co znám a pravidelně tam jezdí, se ničeho podobného nedopuští :-)

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist