Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
24.11.2018 16:49

Petr: Napsals právě vhod, před minutou jsem zveřejnil nové Asylum, které plně demonstruje dělání si věcí po svém. :-))))

 

Petr
24.11.2018 16:19

Čtu rád cokoliv co napíšeš. Sociální sítě neřešit. Dělej to tak aby tě to bavilo a nekomplikoval sis život, videa nepotřebuji, pokud bych tě viděl/slyšel třeba by to bylo nevratné zklámání : ) Co by možná stálo za zvážení, tak místo videí třeba pár pěkných fotek - téma si najdeš.

 

Valič
27.09.2018 22:31

DarthArt: S těmi příspěvky už to asi tak přehánět nebudu, ale pokud si v souvislosti s některou deskou vybavím nějakou tu pikantérii, určitě ji do diskuse napíšu. Ty recenze starých alb Queen jsou super (stejně jako ty Strayovy recenze alb Monster Magnet), ale taky je to jedna z kapel, které mám sice hodně rád, ale moc o nich nevím, takže se necítím příliš kompetentní jednotlivá alba nějak komentovat (u obou zmíněných kapel bych dal všem dosud recenzovaným deskám 100% hodnocení).

 

DarthArt
27.09.2018 09:42

Valič: Jsem rád, že seš zpátky v diskusích, Tvoje příspěvky a doplňující info mi moc chybí.

 

Valič
26.09.2018 21:32

Stray: Tak u vás v Plzni asi ano, ale u nás na Moravě to často vypadá spíš nějak takhle:

https://youtu.be/c8rR4So04UY?t=1431

Omlouvám se za porušení zákazu vkládání odkazů do diskusí, ale nemohl jsem si pomoct. :-)

 

Stray
26.09.2018 21:04

Sicky: No já jenom jak jsi mě v listopadu 2017 vytíp telefon a od té doby o Tobě nevím. :-)

Valič: A budeš diskutovat nebo se jen posmívat? V divadle se chováme slušně. :-)

 

Valič
26.09.2018 16:11

Stray: Jaká absence? Bylo mi řečeno, že "sem mám chodit jako do divadla", tak se držím instrukcí. On Valič do divadla moc často nechodí. :-)

 

sicky
26.09.2018 08:23

Stray: " psát pro dědky" je v pořádku, nic proti tomu. V tvém případě by to stejně ani jinak nešlo:)
Chtěl jsem jen upozornit (v návaznosti na článek), že v tomto případě nelze očekávat nárůst návštěv webu..
Btw, uraženej nejsem :), ale zájem zapojovat se do dění, už moc nemám..

 

Stray
25.09.2018 21:31

Dík, přibrzdíme, zas není smyslem to tady vychvalovat do aleluja. :-)

 

josef
25.09.2018 20:33

Stray: Tyto stránky jsou fajn pokud chci číst o muzice tak jedině tady. Je otázka kam chceš ty stránky posunout zase 400 lidí není taky málo a doufám , že ti nebude blbě z té mé recenze je to jenom hokus pokus a nástřel úplně naslepo.

 

Stray
25.09.2018 20:31

Brzy uvidíš, větší hvězda!

 

Meres
25.09.2018 20:20

Verbal z ČSFD? 😂😂😂

 

Stray
25.09.2018 18:49

Jinak jsem vám za skvělé příspěvky ani nepoděkoval a hned jsem se zas začal hrabat v sobě, což je asi má nejhorší vlastnost, takže - díky, určitě to dodalo energii. Crazy Diamond jako stránky kam by dle chuti mohli psát i někteří lidi z řad čtenářstva by byl skvělý projekt, tahle možnost tu je, vývoji se meze nekladou. už teď mám v záloze jeden trhák, ještě sice nevím jak to bude se stabilitou té spolupráce, ale je zde naděje, že na filmové recenze se sem připojí jeden člověk, co mě svým stylem psaní filmových postřehů vždycky hodně bavil.

 

Stray
25.09.2018 17:25

Takže popořadě:

Sicky: K větě - "věk, rodina, práce, prozření" - jako věci, které by měly dle Tebe zájem o hudbu u jedince nalomit, a div že ne vymýtit. Čtenáři Crazy Diamond maj v mém případě štěstí, že jsem prozřel dřív, než jsem se stačil oženit, nejblíž jsem k tomuto stavu měl asi v roce 2002, pak už nikdy, pak už jsem na to byl "svým způsobem moc chytrej".:-) takže u mě nepřichází v úvahu narůstající nezájem o hudbu. Je pravda, že čím víc píšu, tak jsem asi trochu divnější, ale zas spokojenější. :-) Já vlastně už nechci v životě nic jinýho, i kdyby mě zakázali jezdit do zahraničí, mít rodinu, děti atd. tak to nebude taková darda, jako nebýt ve střehu s psací činností, klidně bych se těch dalších věcí vzdal ve prospěch toho Maelstromu slov. :-) je pravda, že se tím pádem člověk rozvíjí tak trochu jednostranně, ale mě to nějak nevadí. Jo a ještě něco...už nejsi uraženej? :-) Jo a "stránky pro dědky" mě nevadí, podle mne mladí poslouchají sračky, oni i novější metalový kapely, takové ty metalcory stály tak trochu za hovno, nehledě na to, že nikdy nedosáhli podobné laťky úspěšnosti jako metaloví muzikanti z 20.století. Mladí podle mě ale už neuznávaj ani to, myslím, že je hudba spíš nezajímá a poslouchat dubstep kvůli tomu abych upoutal mladé prostě nebudu. :-))))) Mě baví psát pro dědky!

Norr: Sice nevím kdy jsme se naživo viděli, ale budiž. Divnej kocour - no v psaném projevu v diskusích to tak může působit, ale jinak můžu říct, že si připadám úplně normální, to akorát v koloritu MP někdo zkoušel něco vymýšlet, pamatuju si to, protože mě to tam bolelo ne jako pisálka, ale jako člověka. Že to ze své vůle zabalím je nesmysl. Tak třeba dneska už mám přes třista návštěvnost a na odkaz nejaktuálnějšího článku přes FB profil Obscure z toho přišlo třicet kusů, což není zas takovej bonus, takže lidi chodí a koukaj a to je dobrý. Sleduju to, to ne že ne. Třeba vím, že Pekárek byl dneska několikrát, dokonce tu byl i Hooya, ale trochu mě mrzí že Valič má už týden absenci. :-) Kvalita je pro mne hodně důležitá, myslím kvalita obsahu, hladkost četby, stylistika, příběh, nemyslím na pravopisnou kvalitu, ta se dáb vždycky nějak zvládnout.:-) ještě k té divnosti, ono je to možná dobře, že tak člověk na webu působí, kdeyž by byl normální, tak by sem asi přišlo mnohem míň lidí. koho by zajímal nějakej škrobenej nudnej panák? S tou návštěvností, kdysi jsem si přál pětikilo a dnes k němu furt lezu. .-) Možná jsem trochu zmlsanej díky tomu, že jsem byl mezi těmi, kdo dostali svého času MP ze 700 na stabilní 4200 denně, což je rekord v tuzemském metalovém prostředí. bylo to tuším v roce 2006.

 

Norr
25.09.2018 12:36

K tomuhle tématu, jak dál, co s tím, proč vůbec a co ty sociální média. Jednak mi přijde ta denní návštěvnost jako super, protože to vnímám svým způsobem jako komunitu lidí s podobným zájmem a už jen to, že kromě Straye jsem nikoho neviděl živě, mi přijde divný, což je asi tím, že nejsem milenián nebo tak nějak, ale už vlastně starší paštika, ale budiž, prostě to tak dneska je, živej kontakt s nějakejma metalistama mám a tady je to jen jiná forma rozvíjení mojí záliby tj. hudby. Bavím se čtením všeho toho tady a pokud to Stray zabalí, jen pro nějakou klesající návštěvnost, bude to škoda, neboť si myslím, že dvěstě nebo dva tisíce čtenářů je v podstatě jedno, pokud to dělám na amatérské bázi a pro zábavu. Úspěch tu už vlastně je. Plno čtenářů, propojení skrze diskuze a pár dalších lidí, co sem tam něco napíšou. Dle mého úžasná a záslužná činnost, Stray můžeš klidně spát!

Ty sociálky. No, já bych to viděl tak, že je to blbost. Facebook účet mám a sem tam ho nějak provozuju, ale do dneška jsem nevěděl, že Crazy Diamond má taky svůj účet. A teď, když to vím, rozhodně nepoběžím se podívat, jakej je ten profil, nezajímá mě to, všechno podstatný okolo CD je přece už tady. Jako využití pro reklamu a nalákání nových čtenářů? Netuším, ale spíš ne. Kdo si na netu neumí najít metalový webzin, aby si mohl pěkně počíst recenze, tak asi najít nechce a nepomůže mu ani fb.

Osobně bych dál viděl CD jako takový šperk mezi metalovými webziny, vybroušený diamant, kam se chodím dívat na svět hudby a popřípadě i jiné kultury (počítám sem i cestopisy apod.) a kde vesměs "znám" lidi co sem píšou či zde diskutují.
Místo, kde recenze jsou ještě recenze, kde pan domácí je trochu divnej kocour a kde si můžu žít v domnění, že posluchač metalu je stále člověk rozumný a příjemný.

Pokud by to mělo pomoci v pokračování CD v podobném duchu, jaký má nyní, klidně to může dopadnout stylem, ať píše recenze kdokoliv z místních čtenářů a Stray ať si nechá právo rozhodnout, kdo má tu kvalitu své dílo zde zveřejnit. Určitě by se tím zvětšil rozsah hudebních žánrů zde recenzovaných a mohlo by to přitáhnout další zájemce. Jako ne každého zajímá hair metal že? ;o)

Tahle diskuze určitě přinese přinejmenším trochu energie pro pana domácího a nám ostatním zůstane radost z tohohle nádherně dinosauřího způsobu, jak si pěstovat svou hudební radost.

 

sicky
25.09.2018 09:29

Při této úvaze je třeba si uvědomit, že CD se věnuje převážně kapelám "pro starší a pokročilé" těžko tedy zasáhneš mladou generaci, která fičí na Instagramu. Jednoduše proto, že ty kapely neznají a ani je nezajímají.

Představa, že mladí si budou se zaujetím číst články o Judas Priest nebo King Diamond je mylná. Ano, sem tam se někdo takový najde, ale pro většinu je tento styl úplně mimo, asi jako byli pro nás na začátku 90´s třeba Beatles.

90% čtenářů CD jsou spíš čtyřicátníci, kteří jsou naladěni plus mínus na stejnou vlnu jako ty, mají rádi ty staré kapely a jedou v tom s tebou. Tihle mají ale většinou nějaké facebooky a instagramy v piči, takže se nediv, že sem přes fb moc nikdo nechodí.

Smutná pravda ale je, že u těhle fotrů většinou díky věku, rodině, práci a prozření :) zájem o metal spíš upadá. Vybojovat tedy nějaký velký nárůst návštěv webu, který má za cílovku "starce" není moc lehké.(Btw, těch 400 IP si vyděl dvěma, každý klikne jednou z práce, jednou z domu, jednou z mobilu:)

To ale neznamená, že to děláš špatně. Všichni, co sem chodí, jsou rádi, že CD existuje, a že mají příležitost si o "svých" kapelách z mládí něco přečíst :)

 

Stray
25.09.2018 05:23

Zkus třeba recenzi na nějaké novinkové album, třeba DEICIDE. Napiš to ve wordu, dál před tebe nechci klást nějaké mantinely, zkus to prostě podle sebe, nejlíp jak to dovedeš, ať to není moc dlouhý ani krátký, prostě tak na stranu A4. pošli to pak na: janpibal@seznam.cz , dík. :-)

 

Josef
25.09.2018 05:10

Stray: Jasně jenom mi řekni nějaká kritéria ať vím čeho se mám chytnout zamakam na tom. V jakým formátu chceš třeba tu recenzi poslat a kam to mě zajímá.

 

Stray
24.09.2018 22:30

Josef: Prostě to zkus a uvidíme. Když tak Ti hned řeknu co a jak, jestli to půjde nebo ne. Rád bych tě viděl aspoň mezi čtenáři. :-)

 

Josef
24.09.2018 22:04

Stray:Hele jsem naprostý amatér a fanda muziky, ale zkusil bych napsat nějaký článek pokud by nebyl problém.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist