Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Imothep
06.09.2018 18:20

No nevím, podle toho občasnýho fňukání tady asi radši nechci videt ten reál? 😉👻

 

Stray
06.09.2018 12:19

Jsem sám sobě zlým strejdou! :-) Hele ta věta platí i v reálu.

 

Imothep
06.09.2018 12:05

Stray 05.09.2018 21:07 - ale prdlacku, vzdycky potrebujes Jin i Jang nebo se brzo dostavi apokalypsa a sodoma gomora :o)
Proste potrebujes hodnyho strejdu(placace po ramenech) i zlyho strejdu(ultimate pushing father) ..... no, porad tady ta rovnovaha neni, bo ti hodni jsou v presile :oD

 

Stray
06.09.2018 00:19

To bude asi nějaká mýlka.:-)

 

zdenos
06.09.2018 00:11

jednoduchost - přehlednost, příroda, láska a metal, víc člověk nepotřebuje :) tenhle koment mě donutil si Vás přidat eminence :)

 

Stray
06.09.2018 00:08

zdenos: Cóžé? V jednoduchosti? Jak to mám chápat, ty tajnusnubnej eléve metalové inteligence? :-)

 

zdenos
05.09.2018 23:53

aneb v jednoduchosti je, byla a bude síla :)

 

Stray
05.09.2018 21:07

Kropis: Tak se píšou komenty, Imothep by si měl vzít příklad. Výtečně, Kropis, píšu si. :-))))

 

Kropis
05.09.2018 20:26

V momentě, kdy jsem přečetl větu, "ta hudba má hrozně vyvalený oči" jsem vybuchl smíchy :D tohle je přesně ono, kvůli takovému koření je crazy diamond naprostá jednička. Po dnešku také tvrdím, že má nejlepší design, přehlednost a prostě když se něco dělá srdcem je to vždy nejlepší.

 

Stray
05.09.2018 18:57

Tak jsem si v průběhu pěšího výletu dal do sluchátek tři alba POWERWOLF, jenom abych se utvrdil. Konkrétně alba Preachers Of The Night, Blessed and Possessed a novinku The Sacrament Of Sin, je to opravdu hodně upocený, násilně natlakovaný neustálýmna hulákavýma refrénama kolovratového charakteru, kdy ten refrén musí znít skoro každou minutu, skladba bez říkánkového refrénu jako by neměla ani smysl, prostě je zatím cítit hodně peněz neb produkce je drahá, zvuk kvalitní, ale nápady to prostě nemá, je to hrozně prázdný. Zpěvák není špatnej, ale zabíjí to těma blbýma kýčovitýma linkama a tou upoceností a vervou s jakou ty věty chrlí, až mě některý pelášivý songy přijdou jako úprk vyjeveného jedince, kterému bych se snažil střílet pistolí na paty - ta hudba má hrozně vyvalený oči! :-) Pozitivní je, že na každé desce jsou tak max.dvě povedený hitovky, na novince třeba "Nighttime Rebel", která mě přijde hymnická jak bič, páč mě připomíná SCORPIONS v časech alba Savage Amusement 88´, tady uznám, že se mě ten song líbí.

 

zdenos
04.09.2018 22:22

nedivím se, není třeba se pořád po něčem pídit :) Jarda Dušek by mi potvrdil

 

DarthArt
04.09.2018 20:37

Budete se asi divit, ale já vůbec nevím, co za hudbu je ten "djent". Vím, není nic jednoduššího, než si to během pár sekund na YT zjistit, ale baví mě taková ta sladká nevědomost. Stejně jako mám jen velmi mlhavou představu o tom, co je to třeba Ipod - jestli je to název výrobku nějaký firmy nebo nějakej typ technologie - tuším, že je to něco jako notebook do kapsy a to stačí. A stejně je to s "djentem" - něco takovýho existuje, ale můj krásnej konzervativní svět to asi moc nezasere :)

Tak si vlastně říkám, že když tady pak hlásám, jak je metal vyčerpanej, je to trochu k smíchu, protože vlastně ani nevím, co je to "djent". Jsem zvědav, jak se bude můj život dál vyvíjet a jestli se s tímhle pojmem někdy potkám :):):)

P.S. - Pardoon za tento trochu přiblbý výlev, berte to tak, že když člověk musí dodělat práci, do který se mu ale opravdu nechce, hledá jakýkoli podnět, jak z toho utéct. A filozofovat o "djentu" je lepší než jít s košem :)

 

Kerim
04.09.2018 19:23

Zdarismus hosani.
Budoucnost metalu?
A co takhle Gojira
Jinak souhlas,asi vše je už řečené.

 

Subeer
04.09.2018 14:36

Stray: ale já hejvýk nezatracuji, jenom do něj nevkládám přehnaná očekávání. O to jsou sladší pěkný nový desky, jako letos JUDAS PRIEST.
Těžko nevyzkoušet něco např. POWERWOLF, co je do nás cpáno horem dolem, ale není zase nic jednodušiho než to po půlminutě vypnout, a takto to zkoušet s jejich každou novou masírkou.
Teď poslouchám novýho U.D.O., a jsem s tím vlakem dneska spokojen. Krásně to drncá na těch starých kolejích, mašinka je pěkně udržovaná, sice starší Dojč dieslovka, ale pěkně se poslouchá.
Ty nový styly jsem uvedl jako příklad, že i ty mladí to umějí, i když jinak. Nad mladými bychom neměli hůl lámat.

 

Stray
04.09.2018 13:52

Subeer: Tak dalece vtipné ti to tady přišlo? :-) Ale je to dobře, pro web není nic lepšího než když se tu bude se zasvěceností diskutovat i o úplně malém metalovém prdu. :-) Tebou zmíněné djent a metalcore kapely jen stěží mohou nahradit významnost něčeho jako je poctivý hejvy metál, už jenom ta skutečnost, že nemají prostě moc dobré zpěváky je staví na vedlejší kolej.

 

Subeer
04.09.2018 13:27

Zajímavé téma, já si po přečtení vzpomněl na diskuzi v této scéně.
https://www.youtube.com/watch?v=KySmOiAACNM

Akorát kapely jako Powerwolf atd, jsou zařazené do vlaku jako nějaké nové, repasované, natuněné vagóny, které mohou pohoršit i nudit.

Dle mě jediný lék na stárnutí klasického hejvy metálu je poslouchat i další druhy hudby, kde to mladým jde... jako djent (TESSERACT, PERIPHERY), nebo metalcore (BMTH, AUGUST BURNS RED) nebo TRIVIUM-ti by možná převzali štafetu hevíku, pokud se všichni ti staroši uklidili na odpočinek)

 

Stray
03.09.2018 13:02

Taky jsem se až lekl jak mě vyšel. Přitom ještě hodinu a půl před zveřejněním neexistovalo nic krom mého kritického pohledu na dnešní praktiky skrytých šéfů heavy metalu a na tristní přínos kapel jako POWERWOLF. Ty nejlepší věci se píší hrozně snadno a tohle je jediný článek svého druhu za poslední dva měsíce, který mě nebolel.:-)

 

Imothep
03.09.2018 11:09

A ja bych to cele nevidel tak zle. Jasne, to, co je na vrcholu "klasického"(co to je?)HM, nepredstavuje zadnou extraligu, ale tak vždycky mame moznost to neposlouchat, ze. Omladina také neslibuje nic zázračného(Black Veil Brides, Kissin Dynamite, a podobne vylouhovane pokusy), v tomto speticismu jsem zajedno se Strayem.
Na druhou stranu …. ja fakt nepotrebuju tuny desek kazdej mesic(a ze se toho na nas vali). Na prelomu 80/90 let jsme si vystacili s desetinou toho, co mame dnes(jasne hralo tam ve hre vic faktoru, mezi nimi i dostupnost), nicmene mi neprislo, ze bysme v tomhl smeru nejak vyrazne stradali. Clovek mel aspoň moznost(spis mu teda nic jiného nezbylo) desky opravdu do hloubky naposlouchat a znal je takříkajíc pozpátku. Ne jak dnes, kdy to pomotame 2x/3x a sup s tim ven, protože tamhle uz ceka deset dalších novych releasu.
Stále ještě se objevuji nahravky, které potesi a clovek uz je pritom necekal(mj poslední Judas Priest). Jasne, nic noveho zásadního nevychazi a zrejme ani dlouho nevyjde(jestli vůbec nekdy)… no a? Tak proste sahnu do nepřeberného mnozstvi klenotu z let 1970 - 1990, a ze toho tam není malo …. nemam s tim sebemensi problém :o) ….. a pokud clovek mermomoci trva na tom, ze chce něco "fresh" nebo noveho, tak jsou tu ty autorem zminene subzanry a tam myslim stale vychazi kopec kvalitni muziky.

Jinak vyborny clanek - zajimave postřehy.

 

Avram
03.09.2018 09:27

Ti Powerwolf jsou záhada. Mně taky nepřijdou objektivně nijak zajímaví, ale přesto jsem už v době, kdy hráli na Metalfestu v poledne, nějak věděl, že porostou. A věděli to i všichni okolo (tehdy ještě nebylo jasné, že je Pragokoncert bude tak tlačit). A když hráli za dva roky odpoledne, všichni jsme nějak samosebou věděli, že příště už budou hrát večer. Vysvětlit to nedokážu, pro mě je to totální tuctovka všech tuctovek, ale něco v sobě asi mají. Z jiných Pragokoncertem tlačených koňů nic takového cítit není (z Amaranthe, Bloodbound, Brainstorm nebo nedejsatan Avataru cítím vyloženě jenom marketing, z těch Powerwolf, i když jdou mimo mě, i něco trochu navíc).

 

Stray
02.09.2018 23:11

Je jich hromada, jenom žádná není metal a nebo rock. Mě se tohle u ženského hlasu moc nelíbí.

V současnosti asi nejvíc žeru hlas dánky vystupující pod přezdívkou - MØ

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist