Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

zdenos
02.09.2018 23:06

a který baby s civilním vystupováním bys dal mezi ty kvalitní? Ty epický brakový si dovedu představit:)

 

Stray
02.09.2018 22:41

Podle mě posledním velkým evropským trendem v metalu je epický front-woman metal!!! Což je jedna z největších hrůz, která se kdy urodila a jde ruku v ruce se společností nakaženou korektností a těma gender sračkama. Mě osobně nebaví číst ani knihy napsané ženou, natož poslouchat metalovou hudbu, na které hlasově participuje, a to se nepovažuji za misogina a už vůbec ne buzeranta. :-) Prostě ženský hlas mě moc baví, ale pokud je v něm ta ženská civilnost, tedy v úplně jiné hudbě než v nějakém epickém metalu.


nechci vůbec vědět jak to v dnešní době chodí mezi herci, co tam musí být za vztahy, každopádně, že když tak často jde o granty, to si musí tu profesi secsakra procvičit při té úslužnosti a vzájemně předstírané úctě. .-)


Prostě, veřejné finanční prostředky na jakoukoliv tvůrčí činnost jsou čím dál tím víc cílené na lidi s největším počtem známých vlivných, těch financí je dost možná čím dál tím méně. takže bych řekl, že i v metalu existuje sorta podporovaná vlivnými a sorta umělců, co prostě musí poctivě jezdit koncerty třikrát častěji než před dvaceti a více lety. I když o tomhle by nám tu mohl vyprávět spíš někdo jiný. :-)

Právě jsem dokoukal na čt2 na toho původního francozskýho Šakala, skvělej film a tak jen stylově dodám, ještě stále šokován dějem tohoto výtečného filmu...


...ŽIJEME VE VYPRAHLÉ DOBĚ! (můj bonus->)...KAMILE!:-)

 

zdenos
02.09.2018 22:18

řekl bych, že článek nabízí hodně dílčích názorů, který podepisuji. Podobně to ted vypsal i Darthart v příspěvku pode mnou. Ti mladší s tím ale nikdy souhlasit nebudou, už jen kvůli tomu, že se jim třeba ty starý klasiky vůbec nelíbí - at už kvůli (civilní) image nebo kvůli old-school soundu. Co si budeme povídat, ta nejnovější generace metalu sází na jiný věci než hudební um, jde tam spíš o teatrálnost a nabušený sound. Když to tak ale vezmu, tohle přinesly už 90s, a pro mě dvě největší kapely 90s co do komerce - SLIPKNOT a RAMMSTEIN.

 

DarthArt
02.09.2018 21:54

Vlastně souhlasím, s tím, že bych jako "minulost" označil nejen klasický heavy metal. Před lety se nové subžánry objevovaly co tři-čtyři roky, dnes už snad deset let nic. Ta hudba je vyčerpaná a kapely buď nevědí kam dál, nebo je to ani moc nesere a jedou na jistotu. A paradoxně na trůnu zůstávají přežité kapely, které by dávno měly být v důchodu (Megadeth, Slayer, Ironi apod.). Jenže on na jejich místo nenastoupil nikdo stejně dobrý, invenční, objevný... a to je tragédie.

Ale hlavu vzhůru, ono je to podobné v celém kulturním světě. Film je v krizi taky už strašně dlouho, divadlo neumím posoudit, ale mám pocit, že posun v něm je spíš v míře vulgarit a rádoby alternativy. O výtvarném umění nemluvím vůbec, tam až na pár náhodných dobrých nápadů už fungují hlavně pozéři, kteří se umí dostat ke korytu a sosají granty s dotacemi. Viz ty neustále opakované příšernosti, které vídám třeba v Národní galerii.

Žijeme ve vyprahlé době a myslím to úplně vážně!

 

Louža
02.09.2018 00:57

Ámen.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist