Boomer Space


Diskuse ke článku : TITANIC - Metal Celebration
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

DarthArt
26.02.2018 13:11

Já taky děkuju! TTT máme naplánovaný na tento týden, Anděl na útěku bude zhruba za dva měsíce, až přejedeme kapely z Rockmapy, tak hned poté bude Kreyson I.

 

Dave7826.02.2018 05:57

Díky moc za výbornou recenzi! Pro mě osobně společně s Andělem na útěku a Thrash the Trash naprosto klíčové české metalové desky, které mě hudebně formovaly. Nádherné vzpomínky:-)! A jsem spokojený i s nedávnou minulostí, Double Time je taky excelentní!

 

DarthArt
24.02.2018 15:32

Stray: Jasně, Rocková liga z Ronda - můžeš na to mrknout na youtube, je to tam i s nadáváním pořadatele fanouškům, že v hale kouřej :)

https://www.youtube.com/watch?v=3VN-5aH4wU0

Titanic tehdy byli i v Trianglu, živé video Simulant je zvláštní v tom, že tam Zdeněk Černý běhá s baskytarou, zatímco Milan Hanák má kytaru. Nechápu proč :)Bacha, to video jde nějak blbě...

https://www.youtube.com/watch?v=X_HCsc4GR9o

 

Stray
24.02.2018 14:54

Také jsem zakoupil LP desku bezprostředně po vydání a TITANIC neskutečně fandil v nějakém tom televizním hudebním klání, kde vždy tři kapely soutěžily o jedno postupové místo v nějaké československé rockové lize nebo co, ten koncert se odehrával na narvaném brněnském zimáku a přenášela ho československá televizi, v tom jejich "semifinále" je tuším vyřadila buď LAURA A JEJÍ TYGŘI, STROMBOLI a nebo NOVÁ RůŽE, už nevím, každopádně i ARAKAIN byl vyřazen nějakou LAUROU, pamatuju jak jsem byl konsternovanej z negativního pohledu na metal od tehdejších hudebních publicistů, jejichž názory byly vystoupení těch kapel prokládána.

 

Kelly24.02.2018 14:23

Dvacetkrát svý desky vobracím, a pokaždý je to nářez, příbuzní se raděj vytrácí
říkají - ten kluk je blázen. Sváteční, hey, heavy metal.
Krááása. Další deska, kterou miluji i dnes. Z deseky úplně sálá radost z hraní. Prostě KLASIKA.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist