Boomer Space


Diskuse ke článku : FOO FIGHTERS - Concrete And Gold
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Kropis
04.07.2018 20:35

Sorry, ale nedá se jinak, tohle album je hrozná sračka. S odstupem časem už sešup pod 50 %. 2 - 3 songy dobré jinak nic. Hrozná produkce. Na takovou veličinu vydali Foos poslední super album v roce 2011.

 

prasezlesa
03.10.2017 12:50

Jágra mám rád, ten je mi sympatickej, ačkoliv nemám rád hokej (ani fotbal). Ale podobnost s Hetfieldem moc nevidím, sorry :D

 

Stray
03.10.2017 12:16

Krom tedy toho, že si člověk vytvořil nějaký místo, kde může sdílet svoje názory na téma největšího koníčku, tady fakt megaliticky oceňuji tyhle pohodový diskuse, to se nedá nijak naprogramovat, to se prostě musí utvořit samo a beru to jako velkou hodnotu C.D., někdo něco řekne, ostatní pokyvujou, občas se napijou s pořádnýho půlitru, někdo sice zaprotestuje, ale jede se dál, to není jako u těch debilů! :-)

 

carcass
03.10.2017 11:53

Foo Fighters mně minuli opravdu velkým obloukem, já tyhle kapely, které hrají "jakože rock" ale nemá to žádné koule obecně nemusím, no a Hetfielda bych za staršího bráchu v pohodě chtěl doteď :-), na sktejtu jsem nikdy nejezdil,takže mně míjí i veškerá "skejťácká" muzika a všechny ty novodobé novoněné pankáče považuju za parodii

 

Subeer03.10.2017 10:02

Imothep: Jo, velmi správně si mě opravil..:-), takto je to lepší (pro jistotu)

Stray: Heifield je určitě osobnost... vo tom žádná...

Sicky: v pohodě, opatruj se

 

sicky
03.10.2017 09:52

OK. tak jsme si to navzájem vysvětlili a můžeme se v klidu rozejít :) Příště zase naviděnou!

 

DarthArt
03.10.2017 09:43

S Vypsanou Fixou bych to viděl tak, že první dvě alba měla všechno - výbušnost, nápady, divokost, Márdi byl takovej českej Cobain, byl to blesk z čistýho nebe, dobrý. Jenže pak se rozplizli v jakési "nic" a dneska bych to viděl maximálně na podklad při čekání na operátora.

Co se týká Offspring, je to v podstatě stejný - první tři desky byly skvělý, čtvrtá dobrá, Americana taky ještě šla, jenže pak se z nich stala totální parodie. Bohužel to nezabalili včas.

 

Imothep
03.10.2017 09:34

Subeer: to zavani incestem :oD .... OK ... tak nevlastni starsi sestru, OK :oD

 

Stray
03.10.2017 09:32

Subeer: No to já dnes (když už jsou k mání informace a člověk už dávno nějak dospěl nebo se o to aspoň pokusil) taky ne, ale před nějakýma pětadvaceti lety...

 

Subeer03.10.2017 09:23

Sicky: Já smažil OFFSPRING album "Smash" docela dost, potom se ta kapela stala parodií sama sebe, viz. ty jejich čundr kántry show epizody, i když nějaký další hity udělali i potom ...ale "I love you, all tattooed, I love bad" už nemusím, a to, že hrajou dýl než FF nemusí nutně znamenat, že se mi musí líbit více...

Skejt jde je za kapelou, která si dávala příhlavskek skejtová.

U E!E, VZ, Hudby Praha (u všech mám teměř kompletní diskografie), jsem svého času na nevynechal jediný koncert v matičce.. teď už ani nemusím ty VZ-docela trapárna...

Na SOIA jdu příští týden už po několikátý... i přesto mám pořád rád FF.. a Heifielda a ani Jágra bych za staršího bráchu fakt nechtěl :-). To radší Julii Roberts jako starší sestru.

 

Stray
03.10.2017 09:13

Prasezlesa: Hetfieldovskej? Tak dobře. Znamená to, bejt dobrej lídr, správňák, boss, nejen člověk co na sebe automaticky a přirozeně strhává pozornost jen když někam vejde, ale i dobrej kámo, se kterým chce být kámo každej nebo ho mít za staršího bráchu. :-) Jágr je taky Hetfieldovskej, asi i víc než Grohl, kámo.:-)

Sicky: OFFSPRING jsem vytasil, protože mě tenkrát překvapilo, jak tě ta poslední (nebo možná už předposlední?) deska baví, přišlo mě neuvěřitelný, že dneska ještě někdo poslouchá OFFSPRING a má to za príma zábavu. :-) Mě je právě tohle sporty-punkový dění úplně proti srsti, mám rád new-yorskej proto-punk z půlky 70´s a kapely okolo CBGB, ale ta slunečná Kalifornie 1989-94, to pro mě v rámci punku je největší dno. Já na hardcoru a punku nebyl vůbec odkojenej, to je u mě asi tak daleko jako třeba českej folk a písničkářství, bardství, to taky nemusím. :-)

 

sicky
03.10.2017 08:20

Stray: Napřed připomenu, že jméno Offspring si v této debatě vytasil ty :)

Ale když už jsme u toho, kdo koho má výš, tak ano, mám radši Offspring než Foo Fighters, mám je dokonce radši než Stevena Wilsona a Cradle Of Filth. Přiznávám :) Možná je to tím, že krom Arakainu a Debustrolu jsem zamlada poslouchal i E!Ecka, Visáče a Hudbu Praha a zůstalo mi to. Metal je fajn, poslouchám ho od 80s , ale neberu ho nijak dogmaticky. Navždy budu mít radši Sick Of It All a Biohazard než Iron Maiden a Kinga Diamonda :) Tak to bohužel je a asi i navždy zůstane :)

a ještě pro Subeera : Offspring hrajou od roku 1983, což je asi o 13 let víc než Foo Fighters, a hitů mají také mnohem víc. a btw skejtová komunita je myslím že ani moc nebere :)

 

Subeer03.10.2017 03:39

Dle mě je docela mimo srovnávat FF s pohodovými kapelami typu “uděláme si wohýnek ze svejch rošvihanejch skejtů, v rádiu nám už řve jeden hit a naše ambice je kolem toho doplácat i album” (které, za mě, už není možné poslouchat).

Osobně si myslím, že na novinku se, nejen tu, nahlíží, až příliš vostře.. jsou to pořád FF ať už umělý, neumělý, s hity, bez hitů...na nic jinýho si nehrajou než opět na FF.

P.S. nechápu, jak někoho může tak brutálně řešit účast Timberlakea.. ....vždyť on zrovna není nějaký Bieber nebo 50Cent, , který by jim tahal další doláre od nových “chicks”. Opravdu bez komentáře, pokud si někdo (ne)koupí album jenom kvůli němu.

Heffieldovský.. můžeš si pindat a házet na mě sračky, mý kruhy to opravdu neruší...podívej se, co už je za mnou kámo.

 

Prasezlesa
03.10.2017 00:18

Co znamena, ze je nekdo hetfieldovskej?

 

Stray
02.10.2017 23:00

Sicky: Jo a ještě něco, OFFSPRING považuju za vysloveně debilní, hlasově nepříjemně uječenou kapelu. Grohl je proti nim pán, takovej jakoby dost hetfieldovskej a to se počítá. :-)

 

Stray
02.10.2017 21:07

Sicky: Foo Fighters mám radši než všechny kapely, které si ve svém posledním příspěvku jmenoval.

 

zdenos02.10.2017 20:41

sicky: tak za Krucipüsk se přimlouvám taky, především je originální, a i když opustil vážnější vody (4, Druide), tak i ty jejich novější srandičky mají nějaký zvláštní ujetý charisma. To se určitě nedá říct o novejch deskách HARLEJ, natož třeba kapel jako Rybičky.

 

sicky
02.10.2017 20:33

Stray: nemám problém s pop rockem, pohodový partičky typu Offspring, Wohnout, Krucipusk anebo třeba Deez Nuts mám rád protože jsou cool, mají nápad a umí tu pohodovou party muziku udělat tak, že to má švih. Proti tomu ale třeba ale třeba stejně pohodově se tvářící Vypsanou Fixu, Rybičky 48, Simple Plan anebo třeba Good Charlotte nemusím . Člověk neznalý by řekl, že je to to samý, ale není. Ti druzí jsou toporní, nemají nápad ani švih a jejich hudba zní prostě lacině. Věc osobního pohledu samozřejmě.

U FF mám ale jiný problém. Nejde jen o to, že je to ta druhá laciná varianta. Jde o to, že Dave Grohl je světově uznávaný rocker, historická postava a navíc se se tváří jako znalec. A pak z něj vyleze tohle. To je prostě špatně.

 

Stray
02.10.2017 20:29

Jasně. Rozumím. Když už nic, tak Arrows je skladba, na kterou se na minulé desce nechytá žádná.

 

Kropis02.10.2017 20:16

Ale to ne, jen mi vadilo to dopředu upřednostňování velkého hosta Justina Timberlakea. Beztak to bylo k ničemu. V samotné písni ho nikdo ani nepozná. Když si vzpomenu na sólový debut Slasha, kde tam natahal spoustu lidí z jiných žánrů a každý byl pak mile překvapen jak si to ta holka z Black eyed peas dala. A tak by to mělo být a ne lákat na velké hosty, na velké údalosti, na velkého popového producenta a kdesi cosi. Ve finále je to naprosto průměrné album, pro mě s celkem nechutnou propagací. Snad ještě horší než "návrat ke kořenům".

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist