Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

prasezlesa
06.09.2017 22:22

Co mě každopádně hodně pobavilo, je, že videoklip k The Way You Used To Do nebude nikdy dostupný na YouTube, protože ho prodali jako exkluzivitu Applu. Zrovna u QOTSA mě taková prodejnost vcelku překvapuje.

 

flooder
06.09.2017 19:26

Pěkné boogie nového tisíceltí a myslím že to ještě poroste. Nemužu si pomoct, ale Hideaway mi připomíná Depeche Mode Never let me down again.

 

Subeer06.09.2017 15:56

Pěkná úvaha o tom kdo vlastně QOTSA jsou a co od nich vlastně čekat...jenom přidám, že já bych jejich jednotlivá alba vůbec nesrovnával a ani si nedělal vrásky, s tím, co se povedlo více atd... protože mě se právě libí neotřelost a ne-připosranost, se kterou rozšiřují svoje hudební angažmá. Každé jejich je opravdu dobrý ročník z rockové vinice, žádný čůčo a čestrfíldky....u téhle kapely mě po léta baví hledat smysl i v tom, co my hned nejde přes nos.. a přesně taková je ta novinka... Pokud bych si měl vzít na pustý ostrov 10 diskografií, tak ta od QOTSA určitě chybět nebude...pokud bych si mohl odvést jediné jejich album... tak jsem opravdu v prdeli, protože bych nevěděl jaké a hrozně by mě štvalo, že tam musím odjet.

 

Valič
06.09.2017 13:33

80% V rámci diskografie spíš slabší album, ale poslouchat se to dá. Sice nepatřím k nějakým velkým fanouškům kapely, ale některé jejich starší desky se mi celkem líbí. Od novinky jsem určitě čekal víc, ale nejedná se ani o nějaké velké zklamání.

 

Prasezlesa
06.09.2017 11:49

Za me je to na 80% naprosto v pohode. Srovnavani s Like Clockwork mi prijde zbytecne. To album bylo psane v urcite nalade, tohle v nalade odlisne. Proto jsou to jina alba.

 

Patrik
06.09.2017 10:53

Hezká poslední věta. ;-)

 

Donald06.09.2017 10:09

jojo souhlas s recenzi, chvilku mi trvalo, nez to fungovat zacalo, ale nyni jiz radost mam, ze si, vcelku vobycejnou, novinku qotsa prehravam. qotsa u mne funguji podobne jako treba primal scream, na kazdou desku se tesim, mnohdy jsou podivne, povetsinou uz moc noveho neprinasi, screamadelica 2 se nekona, ale vzdy mne potesi :)

 

Stray
06.09.2017 09:31

70% byla známka, kterou jsem tomu chtěl dlouho dát, vzhledem k recenzím VENOM INC. a ACCEPT jsem tomu dal 80%, tohle je přeci jen lepší než nějakej metalovej řemdich. O tom, zdali recenzí někoho naštvu nebo ne, nepřemýšlím, určitě tedy ne v tomto případě.:-) To už by byl zas trochu jiný typ článku. Tady to je prostě celkově velmi dobrá, ale v případě QOTSA spíš jejich horší deska, svého času mě "Lullabies to Paralyze" taky zklamala a nedal jsem tomu míň, jakkoliv je to album pěti vypalovaček a osmi vatovitých songů. Jsou prostě kapely preferované a jsou burani, i když si myslím, že těm metalovým věcem taky dávám víc než si zaslouží a ještě tam vždy zmíním (jakkoliv už si to pak nikdy nepustím) VELMI DOBRÉ ŘEMESLO! :-) Takže celkově vzato, ne, k známce 70% jsem se stavěl s politováním, nechtěl jsem tomu dát 70%, úplně právě že naopak, bylo mě dost líto, že jedna z mých nejoblíbenějších kapel letos nenahrála desku, která zabíjí, ale i když hrajou na údržbu, tak jsou pro mne víc než cokoliv z (death)metalu čemu dám 70%.

 

prasezlesa
06.09.2017 09:15

Hele, přiznej se. Že ty bys tomu nejradši dal 70%, ale nechceš zbytečně někoho nasrat? :D

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist