Boomer Space


Diskuse ke článku : ACCEPT - The Rise Of Chaos
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Motor Palko05.02.2018 16:55

Super lp a u.d.o.moze ist do pixle!!!!!

 

stefanos22.01.2018 22:27

Ahoj muslimové, kdo jste byli ve Zlíně? Já viděl Tornilla prvně a musím říct, že to je dobrej skřet a šoumen.

 

Valič
19.09.2017 14:33

70% Původně jsem chtěl dát vyšší hodnocení, ale pak jsem si pustil ty staré desky U.D.O., které tu někdo vychvaloval, a ve srovnání s nimi je tohle vážně slabota.

 

Zetro
04.09.2017 22:53

Pár veci dobrych,ale uz sablona,som zvedavy jak pojdu dalej.
70%

 

Demonick
31.08.2017 19:45

STRAY: a presne také veci ako Shadow Soldiers na novinke chýbajú ako soľ! :-(

 

down
31.08.2017 14:35

Nějakou dobu jsem Accept vynechával, stačí mi to od Breaker po Metal Heart. Poslechl jsem si teda tři zde nejdiskutovanější a sice poslední: 50% - nic mě tady nechytá, nechci to moc pomlouvat, nemám to naposlouchané, ale asi ani nikdy mít nebudu. Mám s té desky podobný pocit, jako z nového RAGE, furt dokola to samé a začíná se to slívat.
Death Row: 30% - až někdy srandovní(hlavně velmi nudné), nic extra syrového tam nějak najít nedokážu, spíš slámového.
Eat the Heat: 60% - když si odmyslím název kapely. Srovnání s Leatherwolf ??? :)

 

Stray
31.08.2017 12:19

Dal jsem si Stalingrad a Blind Rage, mě to prostě přijde vyrovnaná kvalita, obě alba (stejně jako novinka) z dnešního pohledu na 70%. Stalingrad je pravda takovej košatější, ale není to na škodu, song Shadow Soldiers je vyloženě parádní, připomíná mě časy Russian Roulette. Blind Rage zas působí hodně riffově, vlastně je to asi tím singlem Stampede, kterej mě vždy přišel dost strohej, ale třeba Trail Of Tears taky svědčí, že to tam furt je, novinka The Rise of Chaos na mne dělá dojem (z těchto posledních tří) asi nejrockovější alba, tam kde se hudba ACCEPT dotýká hranic s AC/DC.

 

Imothep
31.08.2017 10:43

orre: Nevim, jestli to potvrdil Schwarzmann, ale cetl jsem to v rozhovoru s Udem. Coz me ale I tak neprestava dodnes udivovat, jak skvele je ten automat naprogramovany - nechybi dynamika ani stylistika. Vazne bych ani na vterinu nezapochyboval, ze se nejedna o zive bici. Cili tezko rict, jestli je to vlastne skoda?

 

orre31.08.2017 10:36

První 4 U.D.O. jsou klenoty! To už nikdy nepřekonal a nepřekoná! Jen škoda toho nešvaru v dnešní době tak rozšířeného automatu! Po Animal House to začal Kaufmann programovat. Po jeho odchodu to jsou zase Jovinem nahrané bicí. Ostatně sám Schwarzmann to v rozhovoru potvrdil. jediné bicí co v U.D.O. skutečně nahrál byly na Timebomb! Dokonce i nedostižný Faceless World byl naprogramovaný. Tak mě napadá, že tenkrát i The Eye od King Diamond byl podobně zasažen.

 

Kropis30.08.2017 18:21

Expresivní výraz byl samozřejmě nadnesený. Desku si občas poslechnu, ale něco mě na ní strašně irituje... Death Row je nepřístupný klenot, v mých uších. Sodoma and Gomora, GunsR US, What Else, Bad Habits Die Hard, Bad Religion, to jsou neuvěřitelně syrové palby. Jinak si ale myslím, že Eat the Heat, Death Row a Predator můžou za to, že Accept nebo Wolf už v životě riskovat nebude. Pokusy zde byly a fanoušci je nepřijali, tudíž druhá šance s Tornillem už bude v zajetých kolejích až do konce kariéry. Tak mě napadá, možná by nebylo od věci, kdyby Accept alespoň trochu měnili zvuk a nechali už Andyho Sneapa plavat. Ten člověk je strašně uniformní, což asi pochopil i Mustaine.

 

Imothep
30.08.2017 16:32

Kropis: vymeklou srackou bych ETH nenazval, ale samozrejme je tam citit zacileni na trend a hlavne US trh. Death Row, cece pustim si ji(mam samozrejme komplet Accept na originalech), ale nikdy jsem ji neprisel extra na chut. Je sympaticke, ze to zkusili zas jinym extremem, ale Acceptu proste asi ty trendy nikdy uplne nesedly. Na Death Row je to az moc ohlodane na kost, Hoffmanova kytara nema odpovidajici prostor a lesk, divnej zvuk I produkce .... proste ten grunge nadech jim dle myho soudu neslusi. A taky se to dost vlece.

 

Kropis30.08.2017 15:07

Eat the Heat je vyměklá sračka :), Death Row je jejich nejlepší nejkontroverznější deska. Tak nasranou věc jim mohli v té době Judas a Mejdní jen závidět.

 

Pekárek30.08.2017 14:12

Eat: Dva bonusy jsou už na původní cd verzi, cca 62 minut.
https://www.metal-archives.com/albums/Accept/Eat_the_Heat/450156.
Přeprodukovanost, ano i tak se to dá říct. Každopádně chápu, proč se to řadě fans nemusí líbit. Ovšem album je to dobré, pro mne vynikající, a to kapely, k nimž se Accept snad chtěli přiblížit, nežeru.
Imothep - Ano, první čtyři fošny UDO, to je Accept po Russian. Faceless je neskutečná a Dieth blázen:).

 

Imothep
30.08.2017 14:08

Mam rad desku Eat The Heat, je to jinej Accept, neni tak povedenej jako zlata era, ale je mi blizsi nez UDOvske desky po Objection Overuled(tato navratova hodne potesila). A vzhledem k tomu, ze uz se mi poslednich par let Uduv hlas uz docela zajidal, tak mam rad i novodobou eru s Tornillem, I kdyz se tam nic zasadniho nedeje – a uz asi ani dit nebude. Proste mam z tech desek jen radost. Accept 80tych let byla urcite kapela, ktera me hodne hudebne formovala, jednu dobu byla moje vubec nejoblibenejsi a nejposlouchanejsi. Vyborne jsou tez prvni 4 desky UDO, zvlast bych vypichl Faceless World, to je lahudka jak zvukova, tak aranzerska I kompozicni. Mattias Dieth mohl byt dalsi z kytarovych hrdinu, lec dobre odhadl dobu a trend, z muziky se stahnul a dnes pusobi jako uspesny pravnik prave ve vecech hudebnich.

 

Stray
30.08.2017 12:59

Má verze Eat the Heat má dvanáct skladeb a je vydaná BMG v roce 2002. Trvá 63 minut, máš pravdu. Ale já si to dával v noci z youtube a tam bylo něco jinak, nebyl jsem doma.

 

spajk
30.08.2017 12:47

70 minut dle Wiki netrvá žádná verze.
Já to poslouchal z vinyl ripu v hi res rozlišení 96/24 a celkový čas 50 minut a něco.
Cd verze by měla mít přes 53 minut.
Pak vyšel remaster (fuj) s dvěma písněmi navic.
Tak nevim, co máš za verzi...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eat_the_Heat

 

Stray
30.08.2017 12:35

Tak jsem si dal Eat the Heat, formálně to ujde, ale ne jako deska ACCEPT. Ve stylu problém není. Deska trvá 70minut ne 50, je hodně přeprodukovaná, nastavovaná a táhle se jak žvejkačka. Jde o docela slušné Párty album, se kterým by obstáli třeba KIX, QUIET RIOT nebo LEATHERWOLF, ale ACCEPT, to je přeci úplně jiná liga? To jsou nejlepší z nejlepších, tedy v osmdesátkách byli a zatímco alba Restless and Wild, Balls to the Wall a Metal Heart (i Russian Roulette je výtečná) neměla konkurenci, byla nápaditá, hymna za hymnou atd. Zde mám pocit sice solidní práce, ale na druhou stranu takové, jaká byla k slyšení za rok u dvaceti jiných kapel o něco nižší zaoceánské ligy.

Pamatuju tu hysterii, když na základku k někomu do šatny dorazil plakát ACCEPT (asi z Metal hammeru nebo Bravíčka), ten dotyčnej byl hned obklopenej hromadou lidí, pamatuju jak Baltes na té fotce svíral bicemsem Udovi krk, všichni v maskáčích, pamatuju že z té fotky šlo vypozorovat ten svět za oponou, tu slávu, sebevědomí, chci říct, že pro nás to byli totálně nedostupné ikony, někdo o kom neznalí domorodci slýchali jako o bozích, kteří možná jednou za sto let přijdou. Hele, to byla hrozná doba, když se kastovalo dle toho, zdalůi někdo přines plakát a někdo nosil tesilky. Pamatuju tu stometrovou MODROU frontu na oběd v suterénu na chodbě, až k šatnám. Svým způsobem mě až současnost trochu začíná připomínat tyhle hnusný vekslácký poměry. já to tedy jenom pozoroval odspoda, protože př. v roce 1986 jako žák páté třídy jsem prostě na džísky koukal jako na ty větší kluky.

Dnešní ACCEPT: já jsem rád že udržujou značku, i ta jejich nejhorší deska je pro mne mnohonásobně lepší než IRON MAIDEN s Blazem Bayleym.

 

Louža
30.08.2017 08:33

Osobně se mi melodkama nejvíc líbil Stalingrad a za nejnudnější pokládám Blind Rage. The Rise je trochu lepší. Hodnocení 70% je podle mě v pohodě. Ne té desce není nic formálně špatně. A že to před tím bejvávvávalo lepší...to je subjektiní. Mladší fanoušci třeba naskakují až s tímhle albem. Váš probém, že jste poslouchali už ty starší :-) Tady je recept jasný a ACCEPT už jinej nebude. Čekali spoustu let na zpěváka, aby mohli hrát právě tohle právě takhle.

 

Pekárek
29.08.2017 23:16

...pokračují pod hlavičkou UDO:). Do eat jsem se později dostával postupně. Variace na Metal Heart to tedy nebyla:)

 

Pekárek
29.08.2017 23:12

eat je super album, dost promakané a kupodivu i dost Accept. Comebackové období (obě) se na něj nechytají. Animal House mám taky hodně rád. Měl jsem tehdy s ročním zpožděním:) velkou radost, že moji milování Accept pokračují.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist