Boomer Space


Diskuse ke článku : DEPECHE MODE - Spirit
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5 6 7

 

Subeer12.10.2017 02:50

DarthArt: no fantazii by se hranice klást něměli... já jenom čekal kdy tam vkročí Eva s Vaškem...

 

DarthArt
11.10.2017 22:23

Subeer: Směr dobrej, ale mohli se v tom povrtat víc :)

 

Subeer11.10.2017 03:52

Ha a kdo z Vás tohle má...

https://video.idnes.cz/?c=A171010_103250_tv-zpravy_pest&idVideo=V171010_103159_webtv_pest

 

Bluejamie65
05.05.2017 19:04

a to jste věděli, že ti germánští spídaři Squealer rvou snad na každý album cover Depechů???

 

Stray
05.05.2017 09:59

Novej Ulver vyzkouším. Experimentální kapely si žijí svým životem a mě spíš nezajímají, než aby se mluvilo o nějakém hateu.

 

Valič
05.05.2017 07:49

Stray: Vím, že je to v tvém případě dost zbytečná otázka, ale nezkoušel sis poslechnout ty nové Ulver? Vyrozuměl jsem, že máš k podobným experimentálním kapelám určitou averzi, ale v případě novinky se jedná v podstatě o normální písničkové (a navíc celkem povedené) album, které má stylově nejblíž právě k Depeche Mode. Rozhodně to nemyslím jako nějakou „žádost“ o recenzi, je by mě zajímal tvůj stručný názor.

 

Stray
26.03.2017 17:35

DarhArt:Jasný, ideální by bylo, kdybych si mohl vybrat z několika verzí, v září budu mít asi taky dva týdny dovču, mě se to vždycky nakupí a pak to vybírám po sedmi-deseti dnech na každej měsíc v letním půlroce, když pak někam dál odjedu a monituru ten web jen přes net v mobilu, to je pak třeba dopředu sepsat nějakých 10 článků a překlenout to tím. Zrovna před dvěma hodinama jsem se vrátil z Prahy, zase plno dojmů, postřehů a scének, tak třeba hlasitě kvákající bezstarostný Asiat se sluchátkem v uchu pochodující okolo autobusové zastávky na nádraží Praha-Zličín, chvílema jsem měl chuť ho chytit pod krkem a zařvat na něj: "Ty zmrde, co tu kvákáš? Myslíš, že seš tu sám?" :-)) Vzpomínky na US film "Volný pád" dostávají reálných obrysů. :-)Vždy přijdu obohacen o nové deviace, velmi nový postřeh se týká také ruských meníček v žižkovských restauracích, která poslední rok ve velkém nahradila dříve světácké anglické či německé názvy. Tam je už každý každému spíše klientem než čímkoliv jiným, zkrátka tam budují svět, se kterým nemám mnoho společného, což je samozřejmě věc těch, co tam žijí a fungují, ale generace dnešních 20-30 to už asi bere jako normál. Kariéra? Ty jo, co to jako je a k čemu to je jako dobrý?

 

DarthArt
26.03.2017 17:01

No viděl bych to spíš někdy po prázdninách, teď do června to mám už nějaký moc nabitý... furt jsem si říkal že je začátek roku, a on je najednou duben.... uvidíme, ale ozvu se určitě včas dopředu, aby se daly sladit termíny...

 

Stray
26.03.2017 16:56

Pokud se do konce července vyhneš rozmezí 20.květen-20.červen, tak je šance, že to na 50% vyjde, což je, vzhledem k tomu, že dělám odpolední a noční šichty, šance vcelku velká. Pokud by to byl víkend, tak je to taky 50 na 50.:-) Víkend (vs. všední den) totiž o volnosti času v mém případě vůbec nevypovídá.

 

DarthArt
26.03.2017 16:29

Stray: To není blbej nápad, do Plzně se už dlouho chystám do zoologický, takže bychom při tý příležitosti mohli někde dát pivko a řeč. Fajn, kdyžtak se ozvu, až by se to blížilo.

 

Stray
26.03.2017 14:26

DarthArt: Hele, asi takhle. Klidně přijeď do Plzně sólo, zrovna U Salzmannů jsme byli před třema týdnama a celkově chodím na pivko do centra poměrně stabilně (deset-patnáct kousků točený dvanáctky týdně dám), jen mě dej předem vědět, abych se ujistil, zda-li mám volno. :-) Co se týče vhodnosti či nevhodnosti témat zdejších diskusí, tak pokud si tu vylévaj srdíčko členové nejvěrnější a nejukecanější dvacítky, pak jsou mi zaměření obsahu diskusí úplně jedno, vždy je to pro mne zajímavé a tyhle stránky dotuju já a ne genderově korektní, takže no problem, něco jinýho by bylo, kdyby sem naběhl nějakej provokatér a nebo píčus zvenčí s cílem obrátit to tu vzhůru nohama. :-) Takže v klidu, povídáme si. A že se řeší neo-marxistická monstra v diskusi u Depeche Mode? No a co? :-)

 

DarthArt
25.03.2017 23:25

"prostě neužiteční blbci, kteří vystudovali neužitečné obory vytvářejí umělý problém" - taky se připojuju, jen jsem zvažoval jestli na CrazyDiamond tyhle věci jo nebo ne. Dneska je doba nýmandů - i když jsi vylízanej blb, můžeš dosáhnout obrovský moci, stačí vědět, kterou neziskovku a úřad ve Štrasburku využít jako buldozer proti zdravýmu rozumu. V těch neziskovkách jsou podobní pitomci, kteří nemaj šanci udělat kariéru jinde, takže jak ostříži čekaj, koho napadnout, zažalovat, zmedializovat, vyhrožovat, aby se penízky kutálely. A tyhle monstra z nich dělaj další pitomci z uvedených fakult, opásaný titulama zepředu a zezadu, ale jinak totální asociálové (pozor, nemluvím o seriózních oborech typu historie, sociologie, psycholoie apod). Tak co z toho světa pak má vzejít... možná bychom ten sraz mohli udělat dřív, dokud jsou ještě povolený pánský hajzly a dokud ještě můžeme o hezký ženský říct, že je to hezká ženská. A vůbec použít slovo ŽENA. Ale furt ještě věřím, že éra těchhle pitomců, kteří vytvářej regulérní sektu (neomarxismus je velmi výstižný pojem), končí, a o to víc oni kopou kolem sebe... protože makat, to by neradi... SORRY ZA TENHLE VÝLEV, ALE JE TO VENKU!

 

Bluejamie65
25.03.2017 13:41

A jestli se stane, tak tobě (nebo mně)

 

Bluejamie65
25.03.2017 13:19

to Stray: no viděl bych v té galerii etnik některé rozdíly, neb pokud při rvačce překročí zákon Polák či Ukrajinec, je víceméně pravděpodobné, že policie bude stíhat pachatele a ne oběť. Naproti tomu v těch ostatních případech jak, potvrzuje Carcass, můžeš i usvědčit z přípravy vražd, ale nic se nestane.

 

Bluejamie65
25.03.2017 12:57

To DarthArt: jo jo nadsazeně se štengrovat se je dovolený a skoro všichni muzikanti to dělají, jen to nesmí přehnat, protože, když něco rádoby osvalenýho vysloví před davem nebo dokonce nalejou pisálkovi do záznamenávané podoby a následně nějakou souhrou okolností se z toho vytratí ten pocit vědomé nadsázky, vypadá pak taková osoba jako totální idiot.

 

Bluejamie65
25.03.2017 12:47

To Darthart: nic se neděje, ale jen bychom opakovali diskuse, co jsou pod - Bytelný kult na ošálení davů a Škoda, že nejsi tak dobrej, abys psal do sparku, v Alice in Chains - Dirt a potom ještě tu někde byla moje diskuse s Prasezlesa(ale to bylo na hodně stránek), což už jsem ale zapomněl, kde to je.

 

Stray
25.03.2017 09:23

carcass: "prostě neužiteční blbci, kteří vystudovali neužitečné obory vytvářejí umělý problém"...přesně řečeno. Takové pijavice už patnáct let proudí v mém městě ze ZČU z oborů Filosofické fakulty a Fakulty humanitních studií a organizují akce jako Arabfest. https://www.krimi-plzen.cz/a/protestujici-proti-arabfestu-zadrzela-policie/ Je děsný když na něco podobného, v době kdy strašná spousta lidí sotva vyžije, úplně nesmyslně odtýkaj velký prachy. Navíc se tu část vnějšího centra (konkrétně ulice Americká - druhá největší tepna v Plzni) po osmé večer doslova a do písmene za poslední rok změnila v neprůchozí bojovou zónu (arbeitři z Ukrajiny, Rumunska a Polska si to tam dávaj na férovku, lítaj pěsti, kudly, sklenice, trhaj se ucha, prolítává se výlohama) a do toho se nějací blbci a bábušky v hidžábech usmívají a kroutí ručičkama, na který si malujou nějaký nesmyslný čmáranice. :-)

 

DarthArt
24.03.2017 18:41

Bluejamie: Jestli´s měl na mysli jen kapitány zábavního průmyslu, tak to tak bývá asi vždycky - je nutno poplivat to starý, abych přesvědčil dav, že maj vyndat další doláče a kupovat nový. A teď mě napadá, že jeden z takových vrchních plivačů byli vlastně členové kapely Metallica - v promo rozhovorech k Load nenechali na tradičním metalu nit suchou...

 

DarthArt
24.03.2017 18:38

Bluejamie: Možná jsem to špatně pochopil, jestli to tak je, tak se omlouvám.

 

Bluejamie65
24.03.2017 17:37

To DarthArt: 2 věci a každá je o něčem jiném, a ty odpovíš tím, že začneš tvrdit, že jsem napsal, že je mezi nimi příčinná souvislost, tzn. konec debaty.

 

1 2 3 4 5 6 7

 

 

 

 

TOPlist