Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
09.12.2016 21:50

Bluejamie: nerad vrstvím svůj příspěvek na tvůj, ale musím říct: "Přesně tak!" POISON i přes větší muzikantskou vyzrálost a celkové ošetření toho alba, udělali s "Native Tongue" podobnej přešlap, jako kdyby se KISS vrhli náhle do stylu Neila Younga (něco ještě víc grungo-country než Carnival of Souls) nebo jako kdyby IRON MAIDEN chtěli nyní nahrát svůj Division Bell, jako WTF? Proč? K čemu? Já vím, že Imothep má rád temný úhybný manévry a temný netradičnosti u zavedených jmen, ale se značkou "temný" nemá jméno POISON vůbec co do činění. Je to skoro jako chtít z ABBY udělat MARILYN MANSON. :-))))

 

Bluejamie65
09.12.2016 21:17

To Imothep + Wuxia + Valič: přestože uznávám, že Kotzen je lepší muzikant, přestože mám poslechnutou CC DeVillovu Samanthu7 a vim, že je to hovadina, tak stejně musím připomenout, že odlišnost Native Tongue, je ze všeho nejvíc ve změně žánru, nebo přesněji v rezignaci na některý do tý doby nepominutelný prvky jedovatýho zvuku. Je možný, že si "dospělejší" hudbou usmířili ega, ale nehrát s tušenou razzle-dingleyovskou drzostí a straycaťáckou primitivitou přece v jejich případě absolutně nedává smysl. Mně to přijde, jako když třeba Bill Halley nebo Jerry Lee Lewis byli přinuceni hrát country - se změnou žánru museli vyměnit nejen trasy šňůr, ale i publikum.

 

Bluejamie65
09.12.2016 16:26

Imothep:UF, ten automat místo bubeníka mě nikdy nenapadl, bylo by to vysvětlení proč vědomí sice chtělo, ale podvědomí nedovolilo desku poslouchat... jestli je to opravdu tak, přišel jsi na kloub jedné letité záhadě mého života:-)

 

spajk
09.12.2016 15:56

Ad koncerty: Swallow This Live mám na 2CD a pustil jsem si to jednou, protože tak otřesný zvuk jsem ještě neslyšel. O tom, že je to studiový podvrh, vážně pochybuji. Existuje ještě koncert Seven Days Live k desce Native Tongue s Ríšou u kytary a to je výborná věc. Doporučuju: https://www.youtube.com/watch?v=vs_HQ2mTwz8

 

wuxia
09.12.2016 13:12

Taky bych si Native Tongue cenil výš. Je teda fakt, že tam není tolik na první dobrou zabírajících hitovek, ale třeba Stand nebo Until You Suffer Some patří k vrcholům toho, co udělali. Zcivilnění image taky nebylo od věci.

 

spajk
09.12.2016 12:33

Jestli to nebude tim, ze ji téměř celou slozil Kotzen. Navzdory kreditum, kde je celá kapela. Kdo ho sleduje dlouho, pozná lehce jeho rukopis. Get Over It od Mr. Big vykazuje podobné příznaky, ale v menším měřítku. Článek se dost povedl. Diky Strayi.

 

Imothep
09.12.2016 08:56

Native Tongue 60% ??? Ufff . . . . ta deska cni nad ostatnima a je to takovej kvalitativni rozdil oproti vsem ostatnim, ze se mi vcera pri poslechu vkradla do hlavy myslenka, ze to snad ani nehraje stejna kapela a jedina spojnice je hlas Bretta Michaelse. No odpoved je nasnadne, na kytarovem postu je samozrejme kvalitativne I invecne rozdil nekolika set svetelnych let a vzhledem k predchozim vykonum minimalne bubenika si neodpustim kacirske narceni, ze kapela vyuzila sluzeb nekoho uplne jineho nebo je to proste automat(nebylo by to nic vyjimecneho v te dobe, viz velmi vkusne zpracovany automat u Shotgun Messiah). Taktez skladatelsky je deska naprosto kvalitativne vzdalena predchudcum, nemusim asi dodavat v ci prospech. Jo a Swallow This Live je normalni studiovej podfuk, zadna ziva nahravka.

 

wuxia09.12.2016 08:31

Ano! Poison miluju. Tady není co řešit, tahle parta byla naprosto správně :). Asi na chvíli vypnu ty depky, kterejma se teď probírám, a dám si aspoň tu jejich bestofku.

 

Bluejamie6508.12.2016 17:00

Na co Fairbairn sahne...

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist