Boomer Space


Diskuse ke článku : ASPHYX - Incoming Death
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Norr
07.10.2016 15:14

Tahle deska mě fakt překvapila. Že mě to bude bavit, jsem počítal, mám slabost pro tyhle starý death kapely a rád se nořím do jejich tvorby (Obituary, Carcass, Bolt Thrower, Grave, Skeletal Remains, Death, Autopsy, Six Feet Under, Massacre, Master, Morbid Angel, bože už dost, to bych tu psal snad ještě zítra..), ale že mě to vezme takhle, to jsem netušil. Naposledy mě death metalový album vzalo snad s vydáním "III: The Rommel Chronicles" od Hail of Bullets. "Incoming Death" - super nápady, drtící atmosféra, skvělej zvuk a do toho něco v kytarách, takový zvláštní feeling, co tam dřív neměli. Zmínil bych skladbu "The Feeder", ta mě pokaždé rozseká. Bomba.

 

Stray
07.10.2016 15:02

Valič: Výborně, díky za hlubinější pohled, snad ta recenze nevyzněla diletantsky, death metal už dlouho není středem mého zájmu, ale pořád jej mám docela v oblibě. Wuxia: tak klidně vyzkoušej napsat něco jinýho. :-) Navrhni co? Snad nechceš, abych nakonec psal třeba i MESHUGGAH?

 

wuxia
07.10.2016 14:55

Dneska ráno mi zrovna blesklo hlavou, že bych se ti, Strayi, nabídl s recenzí a ona již zde. Příště budu muset být rychlejší. Nicméně výstižně a pěkně napsáno, Asphyx opět dodali vynikající materiál a Martinův growl stíná hlavy.

 

Valič
07.10.2016 14:17

90% To, že po odchodu Boba Bagchuse v kapele už nezbyl nikdo z původní sestavy, naštěstí kvalitu nového materiálu nijak neovlivnilo a opět se jedná o skvělý old school death metal. Jen bych upřesnil, že v době, kdy se k Asphyx Martin van Drunen připojil poprvé, měla už kapela za sebou natočení dvou demokazet (první byla pouze instrumentální, druhou nazpíval Christian Colli), singlu Mutilating Process a "nultého" alba Embrace the Death (bylo natočeno už v roce 1990, nicméně oficiálně vyšlo až v roce 1996), které nazpíval Theo Loomans (R.I.P.). Ten se pak objevil ještě na čtvrté řadovce God Cries. Martin je tedy v pořadí třetí z pěti vokalistů, kteří se u Asphyx postupně vystřídali. Za zmínku stojí i to, že nový bubeník Stefan Hüskens působí mimo jiné i u německých thrasherů Desaster, se kterými nahrál všechna alba kromě debutu.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist