Boomer Space


CENTRÁLNÍ DISKUSE :
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5 6 7 8 1187

 

Honza Š
19.04.2024 23:52

Pekárek: samozřejmě, jinej ani neposlouchám, než kvalitní! :) Mě to fakt uklidňuje, kdysi jsem se u toho i učil, to naši dost nechápali, na stole skripta a hlavu v magneťáku s nějakým chlívem :)

 

Pekárek
19.04.2024 20:43

U death metalu usínám běžně:-), ale musí být kvalitní, kvalita uklidňuje:-)

 

Pekárek
19.04.2024 20:42

Mně se z obdobného prostředí líbilo toto

https://www.csfd.cz/film/227578-mlceni/recenze/

Jakkoliv to verbal pěkně sjel.:-)

Ty nové seriály, pokud už jsem něco zahlédl, mně něčím vadí (tlakem na patologično...?), takže mě vesměs nezajímají, asi už jsem prostě starej:-)

O víkendu si asi zopáknu Yojimba:-)

 

Tomáš
19.04.2024 20:30

Chrápat u death metalu, neskutečné. To jsem viděl jen jednou, když jsme s mojí ex začínali, tak jsme byly s partou na chatě, trochu s klukama pohulila a pak spala jako mimčo u kytarového komba, na které byl napojený discman právě s nějakou brutalitou

Shóguna si pamatuji i starého, s Richardem Chamberlainem, to dávali často v 80tkách. Ten nový je akčnější a propracovanější bych řekl, i když ta hlavní evropská postava mi tam úplně nesedí, ta byla dle mě v té staré verzi lepší

Psát pod jiným nickem není nic složitýho, občas se to tady stane, já to taky párkrát blbě vyplnil. Předpokládám, že to nikdo nedělá cíleně, prostě omyl

 

Honza Š
19.04.2024 19:54

pustil jsem si pěkně na sluchátka v křesle Immortal - War against all, krásnej relax na konec pracovního týdne, jen jsem u toho vytuhnul, takže soustředěný poslech to úplně nebyl :) Mě se to třeba u death metalu stává běžně, že když jsem utahanej a vohulim to, tak u toho chrápu :) Holt stárnoucí metalák...

 

Prowler80
19.04.2024 19:41

Nebylo by to poprvé, pamatuji něco obdobného již z roku 2020.

 

Prowler80
19.04.2024 19:40

Tomáš: To si někdo dělá prdel. Nyní si kladu dotaz, zda sem pod mým nickem nepsal již v minulosti.

 

Mickej
19.04.2024 19:34

Ripley-ho mam rozpozeraneho s pani Mickejovou. Po troch dieloch velka spokojnost. Skvele. Na Shoguna sa chystam, teraz som docital predlohu a mam velke ocakavania. Momentalne rezonuje Problem troch telies, ale tam ma predloha ako stareho scifaca vcelku sklamala, takze serialovu adaptaciu ozeliem.

 

Tomáš
19.04.2024 19:30

Tipuju, že to jen Honza D blbě zadal nick a napsal tam "Prowler", zbytečně to nehroťte pánové

Spajk - toho Ripleyho si píšu na seznam, už jsem o tom někde taky četl a jsou na to samé superlativy. Toho hlavního herce mám rád, v Sherlockovi hrál Moriartiho a byl perfektní. Film s Mattem Damonem jsem vlastně taky ještě neviděl, tak si to dopíšu rovnou taky.

 

Prowler80
19.04.2024 19:20

Za tím stojíš ty, Strayi? To jsi přehnal.

 

Prowler80
19.04.2024 19:19

Co je todle za debila, ty vole! Co je to za provokačku?

 

Prowler80
19.04.2024 19:17

Stray: Tvůj názor celkem chápu. Zřejmě má pro utajování své totožnosti nějaký důvod, což chápu též. Většina zdejších diskutérů o sobě také nic hloubějšího nesděluje. To je věc každého. Pokud vše sdělené zažil, nevidím na tom žádnou exhibici. Já jsem také sjezdil kus světa. Nechci ho zde více rozebírat, jen mě prostě zajímají jeho příspěvky. Normálně jsem poblíž grachtu, píšu na telefonu. Připadáš mně už trochu paranoidní, peace. Trochu se mi tam plete místní hatmatilka, jsem tu už 12 let. Zdar. Pracuju v bankovnictví.

 

spajk
19.04.2024 19:12

Koukal jsem na YT na hodnocení diskografie Bruce Dickinsona a u prvního alba jsem to vzdal. Ten kluk vpravo (co vypadá jak etalon basáka se zábavový kapely) nemá dle meho skromného názoru moc velkou erudici. Nazývat Tetovanýho milionáře pop metalem a deskou z legrace - to chce hodně velkou dávku fantazie.
Šel jsem radši na YT a mistr má na kanále všechny ofiko klipy z jeho sólové kariéry. Kupodivu rok, dva staré uploady a z Milionáře hned 4 klipy. Tak jsem je schroupnul na jeden zátah.

Tomáši, RIPLEY je naprostá pecka. Inspirováno knihami paní Highsmithové a první půlka defakto opisuje film Talentovaný pan Ripley. Jenže....jenže je to celé černobíle, s dechberoucími kompozicemi kamery, zasazené do nádherných scenerií Neapole. Noir jako prase. To by i samotný Raymond Chandler předl jako kočka.
Parádní důraz na detail. Všechno dobové. Šedesátá léta ožívají s každým záběrem. Staré metro, staré autobusy, baráky, interiéry. To muselo stát Netflix raketu a klobouček, že natočili takový pro generaci 30 mínus nepřístupný boomerský biják.
Topovka!

 

Stray
19.04.2024 18:47

Honza D.: Na Prowlera rozhodně nemám! :-) Netuším, proč bych měl závidět někomu, o kom nic nevím. Snad jen, že je proruský troll, člověk zcestných politických názorů, výrazově exhibující coby arbitr zcestovalosti, sečtělosti a odžitosti či intelektuálního nadhledu. Hele, nemám potřebu závidět někomu, kdo ani nemá odvahu přiznat v řadě věcí barvu, včetně vlastní totožnosti (s řadou čtenářů se totiž osobně znám a nemám problém setkání či diskuse). Co to jenom může být za člověka, že někam chodí i přes nespočet BANů? A kdo, stejně jako Honzo D. ty, užívá zakódované IP adresy velmi podobného struktury. Seš Prowler, ten náš CRAZY LOVER?:-)

 

Tomáš
19.04.2024 18:34

tak nový Shógun parádní, měl bych sice spíš naposlouchávat nový Pearl Jam, ale proti samurajům nemá šanci

upršený víkend, asi to sloupnu celý

 

Honza D.
19.04.2024 18:28

To Stray - Delší dobu pracuju v Holandsku. Na počtení sem chodím snad 10 let. Všiml jsem si tě už na MP. Nevím nic o soukromí Prowlera, ale jeho příspěvky mě vždy pobaví, něco se z nich dozvím, skvělý rétor, nesporně velmi vzdělaný, s velkým všeobecným přehledem. I dneska. Metal umlaut je pro mě naprostou novinkou. Kdysi jsem též měl svůj metalový webzine. Od té doby jsem zvyklý sledovat toplist. Povšiml jsem si, že když sem Prowler něco napíše, návštěvnost se zvedne. Připadá mně, že mu prostě jen závidíš jeho životní úděl, možná se mýlím. Mnoho zdaru v záslužné práci. Sám vím, že je to nevděčná otročina. Peace.

 

Stray
19.04.2024 16:13

Prowler: Za ta léta, na základě mnoha a mnoha tvých diskusních příspěvků jsem prostě dospěl k závěru, že ti nevěřím. To snad není tak těžké pochopit, ne? :-) Doktor? Nevěřím! Děčín? Vlastně je mi to jedno. Proč bych se tím měl zabývat, tak holt ty diskuse tady má někdo jako takovou zónu pro prdel. To pro změnu chápu já. Je zarážející, že je člověk v prostředí, jež by mu mělo být příjemným koníčkem, konfrontován s rozličnými druhy negací, což samozřejmě vyžaduje obří krustu a víru ve svou cestu (člověk si řekne "Asi něco dělám dobře." :-))) ), prostě musí dost situací házet za hlavu, vlastně jsem za těch dvanáct let zjistil, že bych v životě nechtěl být ofiko novinář, užíralo by mě to. Že mě tu postupem doby někdo začne nesnášet, s tím se už dávno počítá, asi něco dělám dobře.:-)

 

Prowler80
19.04.2024 15:15

Stray: Tvůj poslední příspěvek působí místy nelogicky, a to i nešikovnou výstavbou textu. Jako občasného čtenáře a přispěvatele zdejšího webu mne označuješ slídilem? Tomu moc nerozumím. Upozorňovat na vaši základnu leckoho zvenčí? Koho? Kde? Za poslední léta jsem nikam jinam nepsal, nemám na to čas. Za oněch pět let jsem na zdejším webu nepoužil jinéhož nicku než Prowler80. Tvé tvrzení stran druhotných nicků poměrně těžkou urážkou. Pokud bys mně podobnej nesmysl řekl do očí, se zlou by ses potázal. Slova o nenávisti jsou v tomto punktu zcela mimo mísu. Osobně si o tobě myslím, že jsi ve své podstatě slušným člověkem, jenž má své zjevné i skryté limity, bez urážky. Hele, měl jsem včera na stole mladou, krásnou, inteligentní holku. Byla nutná amputace, žel. Život je nespravedlivý. Na další slovní variace na dané renesanční pseudotéma nemám proto valné nálady. Měj se fajn.
Prubnul jsem zde pár doporučených sérek, vůbec mne to nebavilo, zřejmě již zcela mimoběžné s mým světem. Minulej tejden jsem po letech dal Coppolovu Apokalypsu.
Jo, ještě stran těch BÖC. Byli vlastně prvními, kdo v hard/heavy ranku zavedl v názvu tzv. metal umlaut. Předtím to používaly snad jen kapely typu Amon Düül. Tě bůh.

 

spajk
19.04.2024 14:48

Já pak Fallout :-)

 

Tomáš
19.04.2024 14:35

Já se chystám na seriál Shogun

 

1 2 3 4 5 6 7 8 1187

 

 

 

 

TOPlist