Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

DarthArt
08.07.2016 19:04

Stray: No tak vida, ještě nejsem tak sklerotickej... :)

 

Stray
08.07.2016 10:30

Ale vždyť Ward JE víc rozhozenej než Ozzy. Člověk, kterej naposled nabubnoval slušný album v první půlce osmdesátek (když s přivřenýma očima za něj budu považovat "Born Again") asi nebude samá vitalita. V tý době mi bylo osm a dávali v televizi seriál Sandokan s Kabirem Bedim v hlavní roli, co ten chlap sakra dělal do teď? :-) Ozzy je na tom zdravotně dost možná úplně nejlíp z nich ze všech.:-) nemluvě o hudebních aktivitách.

 

DarthArt
08.07.2016 10:23

Mauglí: Jo, Tvoje argumenty maj logiku. Já možná žil v domnění, že Bill je díky hříchům mládí ještě víc rozhozenej než Ozzy a že ta turné odvolával kvůli nějakým zdravotním problémům. Z toho vycházela moje obava, že by to sotva udýchal. Asi jsem to nějak pomotal :)

 

Mauglí
08.07.2016 09:46

To Stray: Poslední skvělou deskou BLACK SABBATH s Billem Wardem byla Born Again z r. 1983 :-))

 

Mauglí
08.07.2016 09:42

To DarthArt: A kde bereš tu jistotu, že by Ward koncerty určitě nezvládl, že nemá kondici a že by turné s ním bylo snad až parodií na B.S.? To, že to nebude úplně stejné jako v roce 1972 je všem jasné, ale vždyť to přece po nich ani nikdo nechce, teď v 70-ti po téměř 50-ti letech na scéně. Já naopak věřím tomu, že by si Bill určitě nechtěl trhnout ostudu a že by se svědomitě připravil, stejně jako v r. 2005, kdy mu také věřil málokdo a nakonec show s ním neměla chybu /Louža určitě potvrdí :-) /. Pokud by zbytek kapely seznal, že na to už nemá, spolupráce s ním tím pádem není možná a je potřeba vzít výkonného náhradníka, tak to pochopím a neřeknu ani popel. Jsem ten poslední, kdo by chtěl vidět za každou cenu, jak píšeš, ty čtyři ksichty pohromadě a nevadila by mu nedůstojná show s např. rozhozenou rytmikou. Ale nic takového z tábora B.S. nikdy nezaznělo a jediné, co prosáklo, byly ty tahanice o honoráře. Jinak tvým argumentům o zásluhách a budování značky rozumím, proto jsem psal, že se měli dohodnout na nějakém rozumném kompromisu, vždyť je to jejich poslední turné mapující éru s Ozzym z let 1970 - 1978 a tam přece Bill neodmyslitelně patří a stojím si za tím, že to pro svoje letité fanoušky měli udělat. Vždyť kolika legendám ze 70-týchto let se povedlo bombasticky se rozloučit v kompletní zakládající sestavě? Já si snad nevzpomínám na nikoho. Takovým borcům by podle mě v závěru kariéry více slušel patřičný nadhled a z té většinové strany asi i trochu velkorysosti, namísto toho co tam nakonec proběhlo.

 

Louža
08.07.2016 09:31

Mauglí : :-)) Nesnášim když mě někdo ubíjí vlastními agrumenty! Dobře. Dostals mě. S tim klukem z roku 2005 nemá cenu polemizovat :-) On to ví všechno nejlíp a když píše, že Bill je dobrej, tak byl asi dobrej. Na druhou stranu, pokud jsem s odstupem času zapomněl, že tam vůbec hrál, tak asi nebyl tak dobrej jak jsem si tenkrát myslel. Koukám že celej ten koncert je na youtube, tak to kdyžtak omrknu až bude čas.

 

Mauglí
07.07.2016 19:58

To Louža: http://metalopolis.net/art_concerts.asp?id=2244

 

Mauglí
07.07.2016 19:56

To Louža: Takže Bill Ward s B.S. v Praze 2005 podle tebe nehrál? Tak to si potom přečti znova tenhle report, napsal ho nějakej Louža :-))))

 

DarthArt
07.07.2016 15:07

Mauglí: Ale je mi líto, že se Ti nesplnil sen vidět je s Wardem. Já na koncertě nebyl, tak je mi to celkem jedno, ale Tobě jako fanouškovi bych to přál.

 

DarthArt
07.07.2016 15:04

A jestli se jelo fakt jen o prachy, tak bych řádově menší částku pro Warda viděl jako logickou věc. On od kapely odešel před třiceti lety, od té doby pro ni nedělá nic!!! Ostatní tři makaj, budujou značku, a tak jsou i benefity zákonitě jejich. Bill by tam s nima jen proto, aby fans viděli ty čtyři ksichty ještě jednou pohromadě. A to na rovný díl honoráře asi nestačí. Pokud by si teda Tony Iommi mohl vybrat, jestli poslední koncert udělá ve stylu "ty čtyři ksichty pohromadě" a nebo jestli vypálí nejnabušenější show na jakou nikdo nezapomene, asi by moc neváhal. Ale do jeho hlavy nevidíme...

 

DarthArt
07.07.2016 14:52

Mimochodem, víte, v čem spočíval fenomenální úspěch Ozzyho sólovek? Právě v tom, že se zuby nehty nedržel pomazaných "starců", ale že si k sobě bral mladý muzikanty, nadržený dobýt svět - Randy Rhoads, Lake Lee, Zakk Wylde. V tom to je. Kdy od Heaven and Hell zažili Black Sabbath takový úspěch jako Ozzy? Kapela byla celé ty roky skvělá, moje jedna z nejoblíbenějších, ale Ozzy je předjel s prstem v nose...

 

DarthArt
07.07.2016 14:48

Mauglí: To je právě iluze, že by každý chtěl vidět BS v původní sestavě. Každý by chtěl vidět původní sestavu v roce 1972, když válcovala celý svět, v roce 2016 by ale viděla Warda, který to nezvládá. Nic proti Billovi, někdo prostě vydrží v kondici do 70, někdo míň, to je normální, ale představa, že by dneska koncert BS v původním složení byl stejná bomba jako po Vol. 4, je prostě iluze. Já bych chtěl taky vidět nahatou Cindy Crawford naživo, ale v roce 85, kdy byla nejhezčí. Dneska by to taky celkem šlo, ale už bych z toho nebyl tak mimo.

 

DarthArt
07.07.2016 14:41

Imhotep: To mě taky napadlo, už když jsem to psal :)

 

Stray
07.07.2016 13:11

Osobně bych Warda také nepřeceňoval, abych řekl pravdu, tak jsem byl rád, že bubnoval mladší borec, co vypadal jako Ward v roce 1971. :-)Vždyť poslední skvělou deskou co ten chlap nabubnoval byla "Heaven and Hell" v roce 1980!

 

Louža
07.07.2016 13:08

A fakt to je jediný důvod, ty prachy? Protože si pamatuju, že jsem viděl Sabbaty v 98 na Slávii a už ani tam s nimi Ward nevystupoval. A pak ještě jednou ve sportovce někdy 2005 a ani tam nebyl. Přijde mi divný, že by se nemohli 15 let dohodnout na penězích. Tam musí bejt ještě něco dalšího... Slyšel toho chlapa někdo někde hrát v posledních 20ti letech naživo?

 

Imothep
07.07.2016 11:33

Mauglí: naprosty souhlas!

 

Mauglí
07.07.2016 10:18

Níže jsem v zápalu boje zapoměl příspěvek signifikovat :-) takže napravuji: Mauglí

 

07.07.2016 10:10

to DarthArt: S Beatles nebo Led Zeppelin bych situaci v B.S. určitě nesrovnával, protože Lennona s Harrisonem ani Bonhama už těžko někdo oživí, narozdíl od Billa Warda, který žije, hraje a hlavně měl zájem se rozlučkových turné zúčastnit. Z těch několika informací, které se ke mně donesly, to vypadá na nedohodu manažerů ohledně následného přerozdělení honorářů, kdy Wardovi byla nabídnuta až směšná částka oproti podílům zbývajících tří, na což nemohl přistoupit. Takže nikoliv nějaké úmrtí, ale nechutné tahanice o prachy zhatily jedinečnou možnost vidět naposledy B.S. v kompletní zakládající sestavě. A to mě na tom nepřestane štvát, protože si myslím, že takové legendy jako Osbourne, Iommi a Butler tohle vůbec nemají zapotřebí a už jen kvůli fanouškům se měli dohodnout na rozumném kompromisu. A jestliže by byl živý set s Billem, co do kvality provedení, o něco slabším, tak už jen ten samotný fakt, že slyší a vidí naživo kompletní BLACK SABBATH, by to u drtivé většiny fans spolehlivě převálcoval. Já osobně bych ani na vteřinu nezaváhal, co bych raději - jestli naposledy vidět tuto legendu z největších v tradiční a kompletní sestavě anebo jen doplněnou jakkoliv precizním, ale pořád jen náhradním hráčem. Za mě absolutně zbytečná kaňka na jinak parádním tour, ale hlavně to je promarněná příležitost rozloučit se se svou neuvěřitelnou kariérou ve velkém stylu hodném takového jména, jakým je BLACK SABBATH - příležitost, která byla asi opravdu tou poslední...

 

Imothep
07.07.2016 08:55

DarthArt: ale to je zas trochu osklive smyslet o Wardovi jako o zesnulem :o)

 

DarthArt
06.07.2016 22:46

Mauglí: Neúčasti Warda bych nelitoval, podle jeho stovek tisíc příchodů a odchodů za posledních deset let by ten koncert s ním byl spíš horší než lepší. Prostě koncert BS v původní sestavě nejde, stejně jako u LedZep nebo u Beatles.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist