Boomer Space


Diskuse ke článku : DEATHROW - Raging Steel
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
08.04.2018 07:11

Ale že se tu začínaj objevovat pitomci, kteří mají potřebu svým prvním příspěvkem za každou cenu urážet a zesměšňovat, je neklamným důkazem návštěvnostního růstu stránek. Otázka je, zdali ten růst je dobře nebo špatně. Já na podobný typ jednání na tomhle webu nejsem zvyklej. Kdyby ho aspoň šlo vyzvat na trávník.:-)

 

Stray
08.04.2018 06:22

To byl nějakej fake.

 

Valič
08.04.2018 00:23

Stray: Takže jsem se s tím smolil vlastně zbytečně. :-(

Já sám sice na podobných thrash metalových vykopávkách pořád ještě dost ujíždím, ale skutečnost, že žiju na jedné planetě s člověkem, který považuje za svou nejoblíbenější kapelu Deathrow, mě celkem děsí. :-)

 

Stray
07.04.2018 23:39

Valič: Já ho prostě musel odmáznout, bohužel asi pár sekund před zveřejněním Tvého příspěvku, tyhle debily a provokatéry není třeba tolerovat, obušek a řezat.

 

Valič
07.04.2018 23:23

Deathrowlog: Nevím, odkud jste čerpal informace vy, pane kolego, ale já jsem při psaní svého komentáře vycházel z obsáhlého rozhovoru se dvěma zakládajícími členy kapely:

http://www.voicesfromthedarkside.de/Interviews/DEATHROW--6968.html?XTCsid=02e2ac5ef9b580b605a00c51ba24d741

Skupina sice vznikla už v roce 1984, nicméně tenkrát ještě pod názvem Samhain. První demokazetu Lord Of The Dead nahráli až v roce 1985 a jednalo se pouze o záznam ze zkušebny. Druhé, profesionálně nahrané demo Eternal Death vyšlo až o rok později.

V uvedeném rozhvoru Markus Hahn vysloveně uvádí: "In my opinion "Life Beyond" was a musical step back to the style of the first two LPs. That means that we used to play straight, powerful Thrash Metal once again...".

K rozpadu kapely se vyjadřuje následovně: "I don´t know exactly when we split up. We used to part ways with Noise, due to the fact that we had gotten too little support from them, furthermore they betrayed us. And exactly this happened to us again when we were operating under the sign of the WVR label. In the end we even sued them for having released the "Life Beyond" cover without our agreement. Finally we gave a fuck about the whole bullshit that was starting once again, we were exhausted and disappointed. In the end our split as a band was the music industry´s fault."

Já tam žádný větší rozpor s tím, co je uvedeno ve Strayově recenzi nebo v mém komentáři, opravdu nevidím.

 

stefanos10.06.2016 21:39

Za první album dám pazouru do ohně.

 

05.06.2016 20:01

Velmi dobre album nic ine sa mi od nich tak nepacilo 80%

 

Valič
03.06.2016 21:17

80% Nejedná se sice o nic převratného ani originálního, ale v rámci tehdejší německé scény patřili Deathrow určitě k těm lepším kapelám. Následující album Deception Ignored bývá sice hodně dobře hodnoceno fanoušky technického thrash metalu (také to je údajně jejich nejprodávanější deska), ale mě tahle poloha kapely už příliš neseděla. S odstupem času s ním nebyli moc spokojeni ani samotní členové Deathrow (tu změnu stylu měl tenkrát na svědomí nový kytarista Uwe Osterlehner) a na následující řadovce se chtěli vrátit spíš k přímočařejšímu pojetí metalu, ale výsledek bohužel příliš přesvědčivý nebyl a korunu tomu ještě nasadil krajně nepovedený obal (s těmi měli ostatně Deathrow problémy celou svou kariéru). Ještě bych zmínil, že první smlouvu kapele pomohl zajistit Mille Petrozza, kterému se jejich koncert líbil natolik, že demokazetu, kterou na něm dostal, pustil v Berlíně při nahrávání Endless Pain lidem z Noise Records a přesvědčil je o její kvalitě.

 


 

 

 

 

TOPlist