Boomer Space


Diskuse ke článku : DEF LEPPARD - High´N´Dry
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
13.04.2016 14:02

Tak origo CD mám asi pětkrát víc a furt je dokupuju, i když u mnohých jde vyloženě o doplnění diskografie a zařazení do poličky po třech posleších, stejně dneska stojí okolo 180,-Kč. Existuje však stále dost věcí, co si pravidelně pouštim a vždy mne dobře naladí, a jsou to kolikrát i právě ty nejznámější kapely, normálně třeba Ride the Lightning nebo Master of Puppets mne stále dvakrát ročně rozjasní den, s alby Black Sabbath, Queensryche, Led zeppelin, starou klasikou od Faith No More, Judas Priest, Anthrax, Slayer, megadeth, Testament ...Depeche Mode, Bowie, The cure, U2, Iggy Pop,...taky nikdy nesáhnu vedle. Spíš mě leckdy dělá obtíže naladit se a fakt poslech nepodcenit u nově vzniklých věcí. Jsou ale samosebou taky věci, který už si asi jen tak nepustím, a přesto to jsou dobrý nahrávky ... obtížně si hledám cestu k takovým těm zatvrzelým hračičkovským věcem jako King Diamond, Manowar nebo Running Wild, ale je pravda, že jednou za dva roky mám pár dní, kdy si to projedu. :-)

 

Louža
13.04.2016 11:51

S dovolením trochu odkloním topic s tím co tady Imothep naznačil. Mám doma už fakt hodně CD (na to že jsem je začal nakupovat cca před 10ti lety). Stray a Imothep mají asi víc, ale i tak moje sbírka čítá tak 400, 500 kousků. Většinou hardrock (i když v poslední době i jazz, naposledy výborní Fragile Bliss Luboše Maliny a spol.) a všechny možný druhy metalu, většinou hlavně provařený klasiky. Ale když o tom tak přemýšlím, hodně z toho si držím z nostalgie a neposlouchám prakticky už vůbec, část jen občas pokud mám zrovna "období" té kapely. Často z toho přehrávám vlastně jen zlomek. V mém případě Black Sabbath období 1980 - 1994. Což je divný, protože to není zrovna to na čem jsem vyrůstal, nebo bych k nim nějak tíhnul. Ale časem mi tak nějak vyšlo, že tahle kapela má v tom období všechno ve správném poměru a nemusím vlastně už poslouchat ani nic jiného. Nálada je prostě vždycky. Otázka je : Máte to taky tak? A pokud ano, máte nějakou oblíbenou stálici, kterou si můžete pustit kdykoli?

 

Imothep
13.04.2016 11:18

Super!! Ackoliv mam od DL vsechno, tak uz jsem je dlouho neposlouchal. Tenhle serial me ale tak vtahl a navnadil, ze ta CD zitra nebo spis jeste dnes vytahnu z police a zacnu prehravat :o)

 

Daveyy13.04.2016 10:56

Ano album se mě do dnešních dní neoposlouchalo a naprosto souhlasím s recenzí. Pouze mám osobní pocit že následná Pyromania je přece jen tvrdší kousek.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist