Boomer Space


Diskuse ke článku : OVERKILL - Horrorscope
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
16.03.2016 23:04

100% Tohle album pro mě představuje naprostý vrchol jejich klasického období a líbí se mi dokonce o dost víc než jeho vychvalovaný předchůdce. Jen drobná připomínka k té "najazzlé instrumentálce". Z celku se vymaňuje pravděpodobně kvůli tomu, že se jedná o cover verzi (v době vydání hodně úspěšné) skladby od The Edgar Winter Group z roku 1972: https://www.youtube.com/watch?v=x1mV_5-bRPo

 

Stray
15.03.2016 15:26

Někdy ještě něco od OVERKILL bude (1993-97 a 2010), ale teď ne, na vymýšlení nových článků od OVERKILL teď zrovna není vhodná doba, potřebuju zveřejňovat něco jiného. Ale se zjištěním, že tady čtenářskou většinu fakt asi zajímaj o něco víc články o OVERKILL, KREATOR nebo ANTHRAX, než o MÖTLEY CRÜE, VAIN a TRIXTER, se musím ještě nějakou chvíli vyrovnávat. :-) Na druhou stranu mne těší každý zájem... P.S. je prokletí, nemít možnost si popovídat o určité hudbě z důvodu, že jí tady moc lidí neposlouchá a nesleduje. Zkrátka, dejte mi rok, možná rok a kousíček a já to tady s tím hair-metalem pokud možno doťuknu a pak už se budeme moct zabývat kompletací diskografie EXODUS, SACRED REICH a PRONG.

 

david.ch14.03.2016 19:30

Další desky nebudou? Následovalo sice slabší období, ale takové W.F.O. a The Killing Kind? Energické bomby a moje oblíbené.

 

Meresz
13.03.2016 14:48

Ďalšia klasika od Overkill, či bol tento album písaný s Gustafsonom ma nikdy nenapadlo, ale Horrorscope sa proste nadmieru vydaril. Perfektné gitarové riffy, super spev, opäť fantastický zvuk, no paráda proste. O to viac ma udivuje nepochopiteľná štýlová zmena na nasledujúcom "I Hear Black", kde horko ťažko nájdem dve-tri schopné pesničky.

 

Zetro
13.03.2016 11:22

Verim,ze tento material bol pisany aj s Bobbym Gustafsonom a dovolujem si tvrdit ,ze s jeho gitarou by mozno mala doska este zaujmavejsiu atmosferu.Je tu citit trosku priklon k vacsej povedzme "pesnickovosti" co ale nie je na skodu,pretoze Bliztov vokal ked dostane priestor vie ma riadne krasne mrazit v zádech.Posledne na dlho vynikajuce dielo tejto zaujmavej a zasadnej kapely. 100%

 


 

 

 

 

TOPlist