Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Imothep
02.09.2016 10:58

Patrik: To byla nadsazka, kterou jsem chtel jen zduraznit, ze Paul a Gene byli proste vzdycky hodne "do kseftu", nema to nic spolecneho se zasti k zidum = zadnou takovou nemam :o)

 

Bluejamie65
30.08.2016 20:24

Neexistují nemonitorované a nesledované weby. To je jen iluze Nepřítel naslouchá a velký bratr sleduje.

 

spajk
30.08.2016 18:40

Nekrmte trolla.

 

Patrik
30.08.2016 16:04

Jako sorry, ale nešlo by to bez těch antisemitskejch podpásovek? Já chápu, že každej není jako ty, že bys těch blbejch pár dolarů nechal plavat, ale tohle je fakt hnus.

 

Imothep
30.08.2016 14:43

add Carnival of Souls: no ono to ani nebylo tak, ze se clenum Kiss zdalo skoda to nevydat. To album vzhledem k reunionu v maskach a obratu zpet vlastne nemelo nikdy spatrit svetlo sveta, jenze nejaky sikula to pustil do eteru a zacaly kolovat piratske kopie. No a to by samozrejme zidacky duo nevydychalo, aby z toho nekaplo par dolaru, takze spis proto bylo dodatecne oficialne vydano.

 

Bluejamie65
15.01.2016 18:39

Tím přinucením jsem myslel spíš okolnosti než osoby a to, že jsem album jen po poslechu v mp3 jaksi vnitřně nepřijal, v důsledku toho neznám ani texty, ani jsem si o něm nic nepřečetl. V důsledku té mým trucem vyprodukované neznalosti vznikla i ta má konspirační teorie, ale už to, že tomu říkám konspirační teorie znamená, že to zlehčuju a netrvám na tom, aby s tím i ostatní souhlasili.

 

Stray
15.01.2016 18:21

Hele víš, opravdu si nemyslím, že kapelu někdo nutil k natočení skladeb tak trochu odpovídajících dobovému nazvučení -> směr grunge. To album bylo nahráno už v průběhu roku 1995 a mělo vyjít v březnu 1996, jenže reunion, který odstartoval americkjou částí turné v maskách už právě někdy na jaře 1996 vše oddálil a díky tomu bylo Carnival of Souls odkládáno, jenže členům KISS se stále zdálo, že by byla škoda desku nezveřejnit kvůli změně situace (návrat k maskám a v původním složení) a tak jí vypustili až po zmíněných turné, v době kdy se dotáčelo Psycho Circus, potichu a bez větších reklam. Ale že s ní KISS nejsou spokojeni, se v té době nezdálo, naopak - za tím materiál si stáli, určitě tedy Kulick i Simmons.

 

Bluejamie6515.01.2016 17:14

Asi je pravda, že jsem zanevřel po pár posleších, ale myslím, že Carnival of souls je kvadratura kruhu. Tzn. představoval jsem si to tak, že bylo těžké přinutit Kiss k tomu, aby usilovali o grungeový výraz a zvuk, tzn. přestože nakonec přece jen použili devadesátkově znuděný přístup, pro grungery to určitě bylo příliš cítit po sedmdesátkách a tím pádem těžko přijatelné a tradiční fanoušci tím byli příliš překvapeni, ve výsledku se pak album prodávalo blbě. Chvíli jsem tehdy také uvažoval o konspiraci tohoto druhu. Bylo nutné to udělat z toho důvodu, aby lidé, kteří si zvykli na Erica Singera, nehatili nějakými námitkami chystaný dinosauří reunion Kiss.

 


 

 

 

 

TOPlist