Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Patrik
26.01.2016 08:39

Stray: Díky za vyčerpávající info. ;-)

 

Stray
15.01.2016 23:49

Patrik: Pokud ses ptal na čtenost a návštěvnost stránek. Tak po třech letech se věci maj asi takto. Po prvním roce jsem byl na 100 návštěvách denně, po druhém na 200 denně, nyní lze říci, že jsem na třech stovkách, i když probíhaj určité vlny. Ten nárůst je pomalý a velmi lineární. V pracovním týdnu se denní návštěvnost pohybuje zhruba mezi 270ti až 350ti IP adresami denně, když od toho odečteš těch zhruba patnáct-dvacet adres, které sem přijdou dvakrát, třikrát, čtyřikrát, občas přijde někdo ojedinělej jako Kropis, Valič nebo DarthArt klidně šestkrát, musíš od denní návštěvnosti odečíst zhruba 50. Takže příklad: 320 (denní návštěvnost) - 50 (těch pár adres co přijde víckrát než jednou) = 270 lidí denně, nejsem kecací server, takže lidi se za den zas až tolik nevrací (pokud se někdo vrátí do hodiny, možná i o trochu dýl od první návštěvy, nic se nepřičte), většina přijde skoukne, někdo možná čte, odchází. O víkendu je návštěvnost menší, tam se to ustaluje mezi 200 a 250 IP adresami denně, pokud budu rozdělovat na stálé návštěvníky, tak bych řekl, že denně (tím myslím opravdu každý den) nechodí víc než několik desítek, např. odhadem 60 stejných lidí každý den, pak je obrovská skupina těch, kteří chodí jednou za pár dní, několikrát týdně, ale ne každý den, a snad ještě větší skupina jsou Ti, kteří o webu ví, ale dorazí obhlídnout situaci méně než jednou týdně, a ještě čtvrtá skupina jsou ti, kteří se sem proklikaj náhodně, přes český google. Ze zahraničí - opravdu velmi, velmi malé procento a přeji si, aby to byli Češi pracující tam. Celkově bych to nyní viděl na průměrnou návštěvnost zhruba: 270 lidí denně, průměrný počet kliknutí je zhruba čtyřnásobný, tedy řekněme 1060 clicků denně. Ale kolik lidí ví o těchto stránkách a cíleně na ně chodí a to alespoň jednou za měsíc (nepočítám ony náhodné vstupy), to ti opravdu neřeknu, ale odhadoval bych to na počet, který není vyšší než 1500, ale zas není nižší než 900, tak si to nějak přeber. Třeba je to v tom posledním údaji trochu jinak, lepší. Tyhle stránky jsou (vzhledem k tomu že nejsou tolik zaměřený na interakci a diskuse) navštěvovaný vcelku dost. :-)

 

Louža
13.01.2016 13:55

Dovolím si při té příležitosti trochu té statistiky : Počet recenzí : 518,Počet koncertů : 71,Počet profilů : 96,Počet rozhovorů : 20,Počet asylum : 25,Článků celkem : 730,Smekám. Na jednoho člověka při zachování kvality velmi slušný výkon.

 

Louža
13.01.2016 13:51

Gratulujeme! :-)

 

Stray
13.01.2016 13:44

Crazy Diamond má dnes 3.výročí od zahájení provozu. :-)

 

Stray
11.01.2016 17:14

"Lidi většinou píšou jen když kritizujou"...no, hm, taky to někdy pozoruju, víš jak, já už hudbu poslouchám pár let přes čtvrt století, prakticky od mých čtrnácti a C.D. je důsledkem pouze hudebního nadšenectví, sběratelského, takže když si doma tak nějak poslouchám, proč bych k tomu i něco nenapsal? A když můžu pečovat o nějakou svou pisatelskou zahrádku, proč tedy ne? Vždyt mě to stojí jenom čtyři tisíce ročně a určitou část času, nicméně jeho "ztrátu" kompenzuju jinak, hodně si jej rozplánovávám, využívám k psaní všelijaké mezírky, kdekoliv, kdykoliv, dělám si třeba poznámky v tramvaji a pak to doma vychrlím, moc se neučastním netových diskusí a na jiné weby také moc nechodím, pravda jenom čas od času na ten mateřský metalopolis.net, kde taky čtu jenom někoho: (paradoxně toho s kým moc v lásce nemáme) Dalas, Marigold, dokonce se podle Marigolda orientuju na csfd.cz :-)) no a pak samozřejmě ten Rudi, ten mi přijde mainstreamově nejúnosnější, přívětivý, i když bych slovo jazz metal v recce na Bowieho užil jen při značné míře mozkové perverze. :-)

 

Patrik
11.01.2016 15:27

Víš jak, lidi většinou píšou jen když kritizujou. :-)Nevím kolik a jakých máš ohlasů na tehle web kromě diskusí a neznám tě osobně, takže nevím nakolik jsi seběvědomý a věříš si. Tak je potřeba tvé ego pošimrat, abys měl motivaci. :-)Postupem času se to u mě vytříbilo tak, že čtu jen tebe a občas metalopolis, ten jenom když potřebuju najít info k nějakým starším deskám.

 

Stray
09.01.2016 15:42

Patrik: Dík, zůstávám nohama na zemi. :-)

 

Bluejamie6508.01.2016 21:14

Tady je otázka, jak to album chápat. V době před vydáním a souběžně se zahájením prodeje Simmons v tisku a prohlášeních varoval, že album bude jiné, než lidé čekají (že by se bál zopakování neúspěchu The Elder?). Já jsem si k albu cestu našel, protože mi připomnělo mé úplně dětské hudební lásky, tzn. bublegum, hotrod a Chucka Berryho..- tzn. měl jsem pocit, jako by mi mi Kiss zahráli variace na mé dětské hity podobným způsobem jako to s hudbou přelomu čtyřicátých a padesátých let dělají ska kapely. A protože jsem v albu hledal celé dětství, nevadilo mi, že je dlouhé. A navíc jsem bral song Little Caesar jako odkaz na "Někdo to rád horké".

 

Patrik
08.01.2016 11:42

Opravdu u nás bezkonkurenční články. Díky moc za ně.

 


 

 

 

 

TOPlist