Boomer Space


Diskuse ke článku : TESTAMENT - The Legacy
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Zetro
04.12.2015 21:35

Samozrejme,ze za 100% jak inac ,a nech sa bársktorý cucák rozdrapuje jak chce ,ze je pre neho kapela precenovana :),ja som to zazil ked to vyslo a zili sme s tym!Fakt prve dve dosky su legendarne!

 

romant
04.12.2015 14:32

Mě vždycky fascinovalo sólo v Over the Wall a pak nátěr Curse of the Legions of Death. Album vynikající, škoda horšího zvuku. 90%

 

rumcajs04.12.2015 10:08

Bez diskuse jedna z nejzásadnějších kapel žánru. Debutová deska je každopádně za 100%, New Order pak za 105 % :-). Vyjádřím se i ke zmiňovaným dalším albům, když už to byla zmíněna. The Low - pro mě neposlouchatelné album, které si netroufnu hodnotit. Demonic - absolutní pecka, která sice není na takové úrovni jako první dvě alba nebo The Gathering, ale stojí těsně za nimi, bok po boku s Dark Roots of Earth.Nicméně první dvě desky jsou absolutní skvosty světového thrashe a hudby vůbec.

 

Stray
04.12.2015 09:44

Tak to vypadá, že tu recenzi na "Low" budu muset napsat. :-) "Demonic" po mě vůbec nechtějte. S Mereszovým názorem vůbec nesouhlasím, ale je dobře, že ho napsal. :-) Tesťáč miluju, zvlášť po jejich koncertě v Plzni na Metalfestu letos v létě, jejich alba do 1992 mám moc rád a vlastně jsem se v rámci bydliště tehdy (1989) stal jakýmsi průkopníkem poslechovosti hudby Testament, ta kapela byla z počátku pro všechny Kreatory a Sodomity velkou neznámou.:-)

 

Valič
04.12.2015 07:42

100% První dvě alba byla vynikající, další tři se mi taky hodně líbí, ale moje hodnocení by se pohybovalo někde mezi 80 až 90 procenty. Z dalších desek bych 100% dal Low, The Gathering a možná ještě The Formation Of Damnation (Demonic a Dark Roots Of Earth za 80%). Chucka Billyho považuji za jednoho z nejlepších zpěváků v rámci žánru a tvorbu Testament za po všech stránkách kvalitnější než některé novější výplody (bývalých) "najväčších majstrov žánru" (nebudu jmenovat, Mustaine a Ulrich vědí, o kom mluvím). :-) Meresz: Tvůj názor si samozřejmě přečíst nemusím, ale už se bohužel stalo. :-(

 

Meresz
04.12.2015 01:18

Preceňovaná kapela, ktorá na najväčších majstrov žánru nikdy nemala. The Legacy je ešte celkom OK album, ale tie ďalšie už nestoja za veľa (ak to mám napísať slušne). Najbližšie až Low mi príde akceptovateľný. A na margo toho burácajúceho hlasu Chucka Billyho, jeho spev je to čo mi na albumoch Testament veľmi vadí a jeho hlas sa mi nepáči, na svojho predchodcu ktorý sa blysol v Exoduse vôbec nemá - ale to celý Testament :) Trochu kontroverzný názor, ale aj taký si prečítať musíte :)

 


 

 

 

 

TOPlist