Boomer Space


Diskuse ke článku : SLAYER - Diabolus In Musica
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

vseta25.07.2017 11:50

stray - hell awaits mám dokonce ještě radši než reign in blood , ale zase méně než ty progresivnější věci typu south of heaven a seasons in the abyss. jediné tři desky , které jsem zatím od slayer neslyšel v celku jsou world painted blood , repentless a už zmiňovanej God..., schválně si tu desku dnes poslechnu a uvidím co uslyším :-)

 

Stray
25.07.2017 11:07

vseta: No brutalisti, modernisti a marasťáci si myslí, že God Hates Us All je jedna z nejlepších desek Slayer, no a já si to zcela jistě nemyslím. :-) Mnohem radši mám Hell Awaits.

 

vseta25.07.2017 10:54

jooo takhle :-) jo a přepsal jsem se myslel jsem metalopolis :-) sám jsem god hates us all jako celek ještě neslyšel , tak jsem se chtěl jen ujistit zda o něco nepřicházím

 

Stray
25.07.2017 00:40

vseta: Na Metalshopu? Na ty stránky jsem v životě nezavítal. God Hates Us All je odporná, hnusná deska ve smyslu zhudebnění skutečně zlých vibrací, hodně brutální, surová, zvukově výborná, nápady? - je to spíš ta forma Slayer, kterou nemusím - tedy kdy Araya ze sebe chrlí kulometnou palbu slov a nedává moc prostor heroičtějším riffovým běhům. :-) Asi tak.

 

vseta25.07.2017 00:05

to stray - někde na metalshopu jsi následovníka (god hates us all) popsal jako odporný,hnusný. můžeš to nějak upřesnit? :-) myslíš zvukově nebo nápady?

 

Stray
14.12.2015 01:17

TESTAMENT - The Formation..., novinky THE WINERY DOGS, GRAVE a CHILDREN OF BODOM.

 

Norr
11.12.2015 09:04

A budou recky i na další alba? Stejný dotaz i k Testament.

 

DarthArt
05.12.2015 13:12

Jestli má nějaká kapela z mých oblíbených právo nosit titul "pán loutek", pak je to u mne určitě Slayer. Arayovci jakoby v devadesátých letech drželi v rukou tu pomyslnou marionetu, na provázkách měli loutku jménem DarthArt a svými fošnami ji házeli z jedné strany na druhou. Zfanatizovali se Seasons, hrozně zklamali s Divine, opětovně příšerně nabudili s Undisputed - to vám byl lidi příšernej nářez a krystalický zhmotnění agresivity (co by se asi v osmdesátých dělo, kdyby pankáči uměli hrát jako Slayer:). Takže jsem se na Diabolus in Musica zase těšil - Slayer jsou zpátky! Jenže! Geniální riffy zase pryč, inklinace k muzice typu KoRn (proboha, Slayer ne!), nevítaná změna kultovního loga na podivný paragrafy a podobné pí....., a hlavně - Reign, South a Seasons se zase nekoná! V tu dobu jsem kapelu definitivně odepsal a následující God si poslechl už jen z povinnosti. A tehdy mě zase přibili k zemi tou šílenou intenzivností a agresivitou. Aby Christ byla zase "deska do počtu", World velmi slušná intenzivka a Repentless zase "nic moc". Jak říkám, "páni loutek". S odstupem času i ty pro mě slabší desky nejsou špatný, ale jak někdo řekl, jsou už prostě "jenom dobrý".

 

Valič
29.11.2015 21:59

80% Deska se mi v době vydání celkem líbila a ani mi moc nevadilo, že se na ní Slayer trochu odchýlili od svého klasického stylu. Je ale pravda, že od té doby už jsem se k ní moc často nevracel. Recenze na Undisputed Attitude (taktéž 80%) by mi přišla celkem zbytečná hlavně kvůli tomu, že kromě tří skladeb obsahuje pouze cover verze. Desku jsem kdysi dost často poslouchal a v podstatě mě baví i teď. Další tvorbu kapely už jsem sledoval víceméně pouze ze setrvačnosti, novější alba určitě nejsou špatná (70% až 80%), ale pokud si dnes chci pustit něco od Slayer, v 99% případů sáhnu po některé z prvních pěti řadovek.

 

sulphur29.11.2015 17:58

tento album je pre mna tazka srdcovka, neuveritelne navrstvena nahravka a suhlasim, ze z bostaph ery najlepsia, a podla mna, hned za triom reign-south-seasons patri k vrcholu tvorby slayer. Jedina vytka, kingovu tupotu in the name of god mohli z albumu vyhodit a miesto nej dat fantasticku japonsku bonusovku unguarded instinct. V takejto podobe aj album pocuvam a v takejto podobe je u mna za 10 rovnych

 

Stray
29.11.2015 17:16

Undisputed Attitude jsem si soustředěně poprvé poslechl před rokem, když jsem si to CD koupil, abych měl od Slayer všechny. Nic pro mne neznamená. Díky za příspěvek a pochopení.

 

rumcajs29.11.2015 15:19

Strayi, přeskočeni Unisputed Attitude je celkem podraz. Ta deska si samostatnou recenzi jistě zaslouží.Zpátky k DiM. Ta deska je oříšek. Na jedné straně skvělý zvuk a novátorský přístup, na straně druhé poměrná část nevýrazných skladeb, které zůstanou tak nějak v půli cesty. Přičemž rozjezd je famózní a nabízí skvělou trashovou řezanici Bitter Peace, hymnus dle nejlepších tradic Slayer. S dalšími songy přichází čím dál více hardcoru a experimentování, což by mi nevadilo, kdyby některé nebyly charakterizovány výše zmíněnými nedostatky.Album jako celek mám ale rád, asi přede dvěma lety jsem k němu po letech zas našel cestu a je vlastně až do letoška posledním, které mám z diskografie Slayer rád a pravidelně si pouštím. Proto díky za letošní Repentless.Diabolus in Musica za mě 75 %.

 


 

 

 

 

TOPlist