Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie6525.12.2015 00:24

Bude třeba dávat pozor a nepřepálit tempo:-)

 

Stray
23.12.2015 23:09

Jasný, čas je asi největší problém. Já si zde alespoň vytrénoval nějakej svůj osobní řád, disciplínou, se kterou ty články tvořím (např. když je víc času, píšu dost dopředu, když není, nepíšu třeba tři týdny a čerpám z předběžně vytvořeného - třeba v prosinci jsem toho opravdu moc nenapsal), akorát se v souvislosti s těmy glam-metalovými profily obávám (jestli se to tak dá říct, od někoho kdo se velmi nerad obává), že to bude projekt, kterej mne doslova požere zevnitř. :-)

 

Bluejamie6523.12.2015 19:31

V tom případě teda znova velký dík, za úvodník i za už napsané i budoucí profily, dám se do čtení a tam, kde to půjde přihodím nějaký názor do diskuse. Snad ještě návrh - na závěr by mohl být nějaký shrnující epilog (stylově podobný tomuto úvodníku) týkající se osmdesátkového rocku z těch mnohými novináři rádobychytře zesměšňovaných podžánrů, poukazující nebo dokazující jejich zajímavost a opodstatněnost právě s odkazem na kvality zde profilovaných skupin. V diskusích jsem se o podobné pokoušel vícekrát, ale většinou jsem narážel hlavou do zdi (http://kamil-tom.webnode.cz/news/glam-metal-is-alive-and-well/).

 

Stray
23.12.2015 18:41

Jde o úvodník k mnohaletemu projektu profilu padesáti glam metalovych kapel.

 

23.12.2015 13:49

Díky za výborný článek, četl jsem s velkou chutí. Asi je svatosvatá pravda, že každý by mohl poznamenat "ne se vším nutně souhlasím" a mít nějakou připomínku, ta moje by se týkala toho, že bych mírnil stopy despektu ke Sweet, kteří mají na svém kontě víc než jen jedno skutečně dobré album, ale to jsou všechno jen muchy, které připomínají patologičtí puntičkáři stejného typu jako já. Zajímalo by mě, jestli bude kromě víceméně sedmdesátkových inspiračních zdrojů ještě nějaký další pokračování o samotném osmdesátkovém americkém metalu. Nabuzen posměšným postojem novinářů, který se objevil na konci první poloviny devadesátých let a jakousi setrvačností přetrvává i dnes jsem se před pár lety pokusil donkichotsky hájit smysluplsnost a opodstatněnost glam metalu a hairmetalu osmdesátých let(GLAM METAL IS ALIVE AND WELL) alespoň v diskusích a na svých stránkách. Moje snaha byla samozřejmě odsouzena k nezdaru už jen proto, že trpím akutním až absolutním nedostatkem času a nemůžu se něčemu takovému věnovat dlouhodobe. Proto jsem moc rád, že vám se DAŘÍ!!!

 

rumcajs10.12.2015 14:33

Super článek. Ne se vším nutně souhlasím, ale jde jen skutečně o malé subjektivní drobnosti (např. Razamanaz je z mého pohledu výrazně tvrdší než Hair of the Dog :-) ). Jinak faktograficky bez výhrad. Vím, že si Strayi zmiňoval, že parodické kapely nebudou, takže asi ani Spinal Tap, že?

 

DarthArt
07.12.2015 09:52

To má celem logiku. Ale ostatním doporučuje ke shlédnutí, je to neuvěřitelný.

 

Stray
06.12.2015 21:21

Parodickým záležitostem a kapelám co se akorát vezly a jely bez osobitého ksichtu, se ani v tomto oboru moc věnovat nebudu.

 

DarthArt
05.12.2015 22:56

Bude taky Nitro a jejich šílený kytarista Michael Angelo Batio? Klip Freight Train Comin´ je zjevení...

 

Stray
30.11.2015 14:47

Výsledná soupiska sólo umělců a kapel, které se budou alespoň částečně týkat seriálu: Lee Aaron, BANG TANGO, BLACK´N´BLUE, BON JOVI (jen 1984-92), BRITNY FOX, BULLETBOYS, CINDERELLA, ALICE COOPER (jen období 1986-94), DOGS D´AMOUR, DOKKEN, ENUFF ZNUFF, EXTREME (2.díly), FASTER PUSSYCAT, FIREHOUSE, Lita Ford, GREAT WHITE, GUNS N´ROSES (recenze alb už zveřejněny), HANOI ROCKS (2.díly), Johnny Crash, KEEL, KING KOBRA, KISS (6.dílů hned na úvod), KIX, L.A.GUNS, LEATHERWOLF, LIZZY BORDEN, LOVE/HATE, Michael Monroe, MÖTLEY CRÜE (4.díly), MR.BIG, NYMPHS, POISON, PRETTY BOY FLOYD, QUIET RIOT, QUIREBOYS, RATT, David Lee Roth, SEA HAGS, SHOTGUN MESSIAH, SKID ROW, SLAUGHTER, STRYPER, STEELHEART, TESLA, TIGERTAILZ, TWISTED SISTER, VAIN, VAN HALEN (2.díly), VINNIE VINCENT INVASION, VIXEN, WHITE LION, WARRANT, W.A.S.P. (2.díly), WHITESNAKE (3.díly), WINGER, ZODIAC MINDWARP.

 


 

 

 

 

TOPlist