Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

sicky
01.07.2019 07:26

Darthart: Nebyl čas, v pátek jsem byl na dalsim koncertě a pak odjel na dovcu.

 

Stray
29.06.2019 00:38

Autor buď psát chce a nebo ne. Člověk, pro kterého je to práce navíc, ať spíš nepíše.

 

DarthArt
28.06.2019 17:29

A když byl Sicky na těch Slayer ... nebude zpráva?

 

Kropis13.11.2015 18:26

Absolutně nejlepší věta letošního roku na crazydiamond: "V roce 2015 jsme na tom vlastně už tak špatně, že nás vynechávají na aktuálním turné i SLAYER."

 

Stray
12.11.2015 23:09

Disciple, Cast, Implode hráli určitě, Psycho-red ...si nejsem zas až tak jistej, přiznávám, ale píšu to hlavně z toho důvodu, že ten seriál alb SLAYER vlastně ani nemůžu napsat komplet, i kdybych hrozně chtěl, nehledě na to, že se mi alba po roce 2000 psát ani nechce (snad přijmete náhradu v několikadílném seriálku - pravděpodobně vánočním, věnovaném klenotům, opomíjeným!!!, německé thrash scény DEATHROW, ASSASSIN, LIVING DEATH a S.D.I.), já jsem totiž na tomhle mnichovském koncertě zjistil, že si totiž ty skladby, co jsou na novějších albech (kromě sloganu GOD HATES US ALL a ještě několika dalších jako právě Cast...) vlastně ani nepamatuju, nerozeznám je, což je v příkrém rozporu s věcmi od SLAYER, které poslouchám 25let, prvních pět-šest alb znám tisícinásobně víc, protože kdyby mě o půlnoci vzbudili, do několika sekund rozeznám Expendable Youth od Skeleton Of Society, Praise Of Death od Kill Again nebo Criminally Insane od Altar Of Sacrifice, ale co se děje třeba na albu Christ Illusion, prostě už dávno vůbec nevím, netuším, nepamatuji se, protože to album z roku 2006 jsem v životě slyšel tak čtyřikrát a to mám origo, kdežto Hell Awaits jsem slyšel dvěstěpadesátkrát. Pro mě je novodobá tvorba SLAYER hroznej kámen úrazu. :-)Seriál alb SLAYER napíšu po Diabolus In Musica, po tu desku jsem velmi pevný, pak už s příliš novým nepřišli. A hele, co si vůbec dovoluješ kiritizovat, ty víš co se hrálo v Mnichově? Tak ukaž...!:-) Já tomu reportu dal dnešní odpoledne od 13-17hod. a ty to takhle shodíš ze stolu... pokud se ti to tady nelíbí, choď do pYče, choď někam na MP. :-) o půlhodiny později vepsané P.S: Dodatečně přepsáno, When The Stillness Comes to byla, ne Cast The First Stone. Byla to ta předběžně vypuštěná věc z června, ježíš, to jsou hrozný mrdky ty nový (nové je, v jejich případě, i patnáct let staré) věci od SLAYER, všechno na jedno brdo.

 

Demonick12.11.2015 21:29

Vďaka za zaujímavý report. Chcel som isť do VIEDNE ale nevyšlo :( Inač:...takže pocity jisté roztrpčenosti při nějakých sedmi až devíti skladbách („Disciple“, „Cast The First Stone“, „Implode“, „Jihad“ nebo „Psychopathy Red“) - Cast, Jihad a Psychopathy chlapci vôbec ani nehrali :)

 


 

 

 

 

TOPlist