Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

vanda
21.08.2018 22:40

jak to? Vždyť Popelka normálně koncertuje. Kde jste slyšeli, že Cinderella už nehraje?
A jinak jo, taky bych ráda Toma někde tady.Jeho nevšední zjev mně fascinuje od dob narození skupiny. No, už je to taky pán v letech a vypadá teď trošku jako Indián.
Sluší mu to. Jo, ječák nemá úplně stejný, ale zato má ještě větší charisma, než v mládí.
Ale tady se ho asi nedočkáme. Jedině se zeptat přímo jeho.

 

rumcajs05.11.2015 23:56

Fanouškům Cinderelly bych doporučil, a zároveň i Strayovi k recenzi, sólovku kytaristy Popelky Jeffa LaBara One for the Road (2014). Osobně se mi líbí asi víc než sólovka od Toma.

 

spajk30.10.2015 19:27

Upřímně Ti závidím. Zřejmě tu není žádnej promotér specializovanej na tuhle hudbu, protože krom Crue, Little Caesar tu prakticky nikdo nevystupoval. Typickej příklad ted Winery Dogs v Olomouci. A metropole nic? Tahle kapela by přece musela zaplnit Incheba arenu nebo jak se ted jmenuje Malá sportovní.Na glam/sleaze/hair seriál se moc těším!

 

rumcajs30.10.2015 14:32

Já dokonce někde před časem četl dezinformaci, že jsou Cinderella, zpět, což se bohužel nepotvrdilo. I tak je ale Tomovo sólové turné téměř splněným snem pro Popelčiny fanoušky. I když mu to už neječí jak dříve, ten feeling tam prostě je a co je hlavní, songy z doby Cinderelly byly tak silné a kvalitní, že i v mírně odlišném podání pořád zní skvěle. Rád bych je slyšel naživo, ale do WERK Areny k nám Tom asi nepřijede :-). Snad někdy Ostrava...

 


 

 

 

 

TOPlist