Boomer Space


Diskuse ke článku : CHRIS CORNELL - Higher Truth
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
30.06.2017 14:02

Imothep : pusť si prvních 10s Euphoria Morning a pardon, ne Elementu ale Remedy Lane a bude ti to jasný :-) Nevim, je to jen můj dohad, ale ty pěvecké rejstříky mi připadají strašně podobné, důrazy na poslední slabiky slov, střídání emocí. U Chrise chybí jen ty uječený fazety.

 

Imothep
30.06.2017 13:44

Louža: no ale to je prave chyba hazet Soundgarden do jednoho pytle s Nirvanou, jen proto, ze byli ze Seattle. Podobne jako Alice In Chains meli dost zretelne hard rockove zaklady. Ja osobne je jako typicke predstavitele grunge neberu a jakekoliv srovnavani s Nirvanou je uplne mimo. Nicmene ta informace o podobnosti, resp zdrojich D. Gildenlowa je vice nez zajimava, to si zkusim projit. To by me totiz ani omylem nenapadlo.

 

Louža
30.06.2017 11:50

V podstatě až s Higher Truth a to ještě ani ne tak kvůli hudbě ale spíš kvůli hlasu, protože mám rád Daniela Gildenlowa, který Chrise někde adoroval a když jsem ho zkoušel poslouchat, zjistil jsem, že je Daniel v podstatě Corenllova 100% kopírka i když hlas mají trochu jinej. Hlavně album Euphoria Morning je normální Gildenlow zpěvník, kde snad není nic co by Daniel nepoužil. Včetně úvodního kytarovýho motivu, kterej má Euphoria z 1999 a Element z roku 2000 totožný :-) A jak jsem tak koukal co všechno Daniel vlastně vykrad, začalo se mi to docela líbit. Ale Soundgarden nebo Audioslave jsem nikdy neposlouchal i když Soundgarden znám už od roku 95 kdy dělali soundtrack ke hře Road Rash :-) Grunge mě nikdy nebavil. Jakýkoli celý album Nirvany jsem neslyšel dodneška.

 

Stray
30.06.2017 11:28

Může bejt. Věřím, že je to dobré album, ale ty holt ses na rozdíl od Cornellových fans k jeho diskografii dostal až v posledních letech.

 

Louža
30.06.2017 11:26

No to víš dobře. Já to ale nechápu. Podle mě je to fakt dobře udělanej elektro pop. Dokonce občas s celkem monumentálními pasážemi. Já to před čase koupil někde po stovce a teď jak si Chris udělal definitivní reklamu se k tomu vrátil a fakt mě to chytlo. Určitě to není horší než Hihger Truth.

 

Stray
30.06.2017 11:15

Louža: Album Scream jsem do teď neslyšel, ale vím, že u fans neuspělo a to kvůli zjevným popovým ingrediencím a produkci Timbalanda, což byl v době vydání největší guru mainstreamového R´n´B, člověk co spíš dělal s Beyoncé atd., takže grungeři holt projevili zaťatost a odmítli nahrávku pochopit, naopak jí údajně brali za zradu a pošlapání minulosti.

 

Louža
30.06.2017 11:05

A proč vlastně tak strašně propadla předchozí sólovka Scream? Připadá mi že mrdnout s kytarou o zem a hnát to samplama je dobrej nápad. Navíc ta deska drží dobře pohromadě a jsou tam opravdu pěkný melodie a supráckej zpěv. Nic proti třeba Carry On, ale Scream mě teda pořád ještě baví skoro víc. Podle mě je fantastický, když umělec vydá čtyři úplně rozdílný alba... a Scream je fakt hodně rozdílný. Přitom tam je všechno.

 

Zetro
21.10.2015 14:55

Mne sa teda posledny Soungarden polovicka velmi pacila a koncertne som ich videl dva krat a nezdalo sa mi ,ze by to nejak velmi skripaloKazdopadne novemu Cornellovi davam tiez 70%

 


 

 

 

 

TOPlist