Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
27.03.2022 21:46

Stray, Sagi: Tak, tak. Je fajn, že takovou hudbu dost lidí poslouchá, ale se mnou už počítat nemohou, už jsem se vybouřil.:-)

 

spajk
27.03.2022 20:31

Mám Gilesovu první solovku Pulse a ta se poslouchá velmi dobře.

 

Stray
27.03.2022 18:59

Asi mě to tehdy muselo nějak zasáhnout, odhaduji spíše tou měkčí polohou, nicméně recenze byla napsaná hodně dávno v dobách, kdy jsem tu víceméně psal jen já a potřeboval jsem hlavně rozpohybovat web, chrlit články, což sebou neslo nutnost dělat si názory i na něco, na co dneska (dalo by se říct) doslova peču (i když to tak není a i tak web zabere hrozně hrozně moc času) a co pokryje někdo jiný (což je skvělý). BTBAM bohužel nepokryl nikdo.:-)

 

Sagi
27.03.2022 18:05

Ok.respekt, i když si mně těmi 80procenty navnadil, že by Tě to mohlo zasáhnout silnějc :-)

 

Stray
27.03.2022 17:00

Sagi: Po pravdě, NIC. Nevím, co se tenkrát stalo, že mě Coma Eclipsis přistála před ksichtem a nevadila. BTBAM jsem pak už nesledoval, není to můj šálek kávy - prog kombinace mezi brutál metalovým extrémem a art rock náladovkou, změny temp a všemožné kotrmelce vlastně nějak nevyhledávám. Slyšel jsem až poslední loňskou řadovku a s Pekárkem jsme se v listopadu bavili o tom, zdali to případně napíšu já a nebo on, ale ani jeden z nás to nedotáhl. Nějak nás ten kočkopejskovskej výraz, kde lze míchat všechno se vším, nerajcuje. Asi to dobrá kapela bude, muzikanti výborný, ale nemám tam emoční zaháčkování - doma nemám ani jednu jejich nahrávku. Stačí to takhle?

 

Sagi
27.03.2022 13:38

To Stray:A o dalších nahrávkách "Between" si myslíš co? Za mně stale propracovavaji záležitostí zaznamenané na tomto kompletu,vyjma fosny "Automata 2",kterou zpestrili zvuky dechoveho big bandu či foukaci harmoniky...Celkově velká kvalita v rámci křížení stylů i časových úseků vývoje rockové hudby,inspiraci Dream Theater nezapřou,rozvíjejí ji a posouvají dál...

 


 

 

 

 

TOPlist