Boomer Space


Diskuse ke článku : MOTÖRHEAD - Bad Magic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Fenris 13
11.08.2017 11:36

Tož tomu říkám správná pocta :-)

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2017/08/10/meet-the-brutally-violent-prehistoric-crocodile-named-for-motorheads-lemmy-kilmister/?utm_term=.155bffeb504b

 

vopatrny29.12.2015 18:46

Je to velice nestastne, chystal jsem se na neho v cervnu. Vynikajici kapela, asi konen kapely, bez nej.

 

DarthArt
29.12.2015 10:24

R.I.P. Lemmy prožil deset životů a ta sedmdesátka je v jeho případě zázrak! Ale i tak je to dnes smutný den.

 

Valič
29.12.2015 09:54

R.I.P. Lemmy! https://www.youtube.com/watch?v=L_VEdra0wUE

 

Valič
08.09.2015 19:51

Tak ty nedávné Lemmyho problémy prý byly způsobeny jakousi plicní infekcí a ještě je zhoršila nadmořská výška míst, kde Motorhead vystupovali. Teď už by snad měl být v pořádku a chystá se na koncert v St. Louis.

 

Meresz
03.09.2015 11:51

Ja sa tiež bojím, či to tempo vydrží do koncertu v Bratislave. Veľmi rád by som ho chcel vidieť, kým sa ešte dá. Tento album našťastie neodráža Lemmyho súčasný stav a šľape celkom pekne.

 

Kropis03.09.2015 09:13

Souhlas s Valičem, i mě to album příjemně překvapilo a nakonec mám objednaný i originál. Uvažuji i nad nějakou limitkou, páč tohle album asi bude poslední. Zrovna včera jsem koukal na nějaké youtube video, nevím jestli to bylo zrovna z Texasu, ale po 4. skladbě, resp. v půlce songu Metalopolis to Lemmy zabalil. Ani si nezvládl sundat sám baskytaru. Po nějakých pěti minutách se vrátil, kde se naprosto rozklepaným hlasem omlouval, že to nezvládne a pak jen zamával, ruka se mu třásla. No nevím, jestli by takhle měla končit legenda. Navíc na stránkách psali, že dnes koncert vynechá a zítra to jde zkusit zase, tohle tempo je pro něj vražedné. Jako strašně rád bych ho viděl v relativní formě v únoru, ale v tomhle stavu se spíš obávám, že se dočteme o Lemmyho úmrtí během turné v lepším případě někde v ústraní. Bad Magic živější než Aftershock, já dávám 80 %.

 

Valič
03.09.2015 08:49

90% Novinka mě opravdu hodně příjemně překvapila. Sice se jedná pouze o další typické album Motörhead, které v rámci jejich diskografie nijak nevybočuje, ale já jsem vzhledem k Lemmyho současným problémům očekával naprostou katastrofu. Nakonec jsem místo nezáživného unaveného alba s letargickým zpěvem dostal celkem zábavnou svižnou jízdu a ani ten Lemmy vůbec nezní špatně (což se bohužel nedá říct o některých jeho koncertních vystoupeních z poslední doby). Větší příklon k metalu mě celkem potěšil vzhledem k tomu, že preferuji spíš jejich drsnější alba (Ace Of Spades, Orgasmatron, Bastards, Sacrifice - nicméně v recenzi zmíněné 1916 mám taky hodně rád) a přiznávám, že jejich předchozí tři řadovky mě příliš nebavily. Smutné ovšem je, že podle posledních zpráv Lemmy přerušil koncert Motörhead v Texasu po několika skladbách (a nebylo to poprvé). Možná by bylo pro všechny lepší, kdyby zůstal už jen u studiových alb, případně u nějakých speciálních vystoupení a na klasická turné už se vykašlal. Věřím, že vzhledem k jeho věku a zdravotnímu stavu by mu to nikdo nevyčítal. Další možnost by byla najímat na koncerty baskytaristu, aby se Lemmy mohl soustředit pouze na zpěv.

 


 

 

 

 

TOPlist