Boomer Space


Diskuse ke článku : HELLOWEEN - Master Of The Rings
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Araxes06.02.2016 02:34

Album sa my páči. Ale čo sa my najviac pri tomto albume páči sú tie reakcie ľudí ktorí tvrdia aký je to návrat ku keeprom. Pritom ale pri dôslednom vypočutí je to skôr návrat ku Pink Bubbles Go Ape akurát je to tvrdšie nahrane a plus samozrejme Derisov hlas tiež pôsobí rockovejšie / tvrdšie ale určite to nie je návrat ku Keeprom. Je zvláštne aké ľahké je niekedy ľudí presvedčiť na niečo čo tak nie je.

 

rumcajs21.05.2015 22:15

Souhlas. Deska je pecka, a Where the rain grows, Sole survivor, Why a Still we go jsou jedny z nej od Helloween vůbec a top songy v celém metalovém ranku.

 

Pekárek
20.05.2015 09:37

70% kvalitních Helloween, 30% kvalitních Pink Cream, skvělá věc - bez diskuse. Pestrost zůstala zachována, duch Helloween se vrátil. Kapelu nakopnul bezpochyby i Uli Kusch. Geniální personální tah Weikatha. Škoda jen, že se s Derisem spřátelil natolik, že ho teď už nedokáže vyhodit:)), čehož si však na druhou stranu cením. Kompozičně je na tom Deris navíc stále dobře.

 

Daveyy15.05.2015 22:28

Konečně zase Helloween tak jak jsem si ho oblíbil. Keeper duch s toho sálá a ve spojení s Pink Cream 69 je to zase další zásek který je dodnes zapamatovatelný. Andy Deris je u mě nejlepší náhrada co mohla být. Místo ego Kiskeho se dostal do kapely člověk který kapelu nakopl a díky za to!

 


 

 

 

 

TOPlist