Boomer Space


Diskuse ke článku : FAITH NO MORE - Sol Invictus
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
05.12.2015 22:05

DarthArt: Jsem rád, že existujou lidi, který to tu aspoň trochu zajímá. :-) Jinak - nikdy v historii těchto stránek se nestalo, že všech posledních dvanáct příspěvků v diskusích je z dnešního data - tedy 5.12.2015, slušně nakládáte, jen tak dál. :-) Zítra lehce po poledni "Practice What You Preach".

 

DarthArt
05.12.2015 20:45

Stray: Díky, tak Tě rád slyším (čtu!). Poslední rok jsem byl v nějaký hibernaci. Ale CrazyDiamond jsem průběžně četl poctivě:) Taky jsem si vědom, že jsem sliboval, že pošlu k posouzení nějaký psaní a nic z toho nebylo. Ale půl roku jsem čekal na vrácení starejch fanzinů, který jsou nejlepším (jediným!) zdrojem informací z tý doby, a navíc jsem celý jaro a léto trávil psaním něčeho do práce a poslední co jsem chtěl dělat večer, bylo zas něco datlovat. Dneska zas musím psát nějaký texty, a protože se mi do toho nechce, říkal jsem si, zajdeš na chvíli ke starýmu dobrýmu Strayovi a počteš si o Slayer. A tak ten den příjemně utekl vzpomínkami na starej metal a odsouváním práce na zejtřek.

 

Stray
05.12.2015 18:28

DarthArt: Vítej po roce! :-) Koukám že ses rozjel. All: Ty tak trochu pivní ptákoviny, co tvořily sekci Pandemonium, jsem dočasně stáhnul, protože mi to začalo připadat nedořešený, neříkám že úplně pitomý, ale prostě ne moc dobrý. Neznamená to, že jsem to navždy odmázl, pořád to ve skladu mám, ale chce to více promakat.

 

DarthArt
05.12.2015 14:59

Nové desky FNM jsem se hodně bál. Hodně. Ve své době jsem oceňoval, že v nejlepším řekli dost a zůstali tak "na špici" dalších patnáct let. Nerozbředli do rutiny, která má profesionální základ, ale je čím dál víc zbytečná (vzpomeňme třeba na Slayer). Pak se najednou Fejti znovu objevili a odehráli nějaké koncerty (jestli povedené nebo ne, to je na každého uvážení, já ze záznamů na YouTube moc nadšený nebyl). Teď máme tedy i novou desku, a já říkám, že jde o vkusné a kvalitní retro - skladby dobrý (i když je člověk musí trochu naposlouchávat), atmosféra sice už ne úplně jako za mlada, ale hodně se blíží, přiměřená délka alba, to všechno sedí. Energie v tom už vzhledem k věku muzikantů tolik není, ale to nevadí, nikdo už nemohl čekat King For A Day II. Jenom nějak nevím, jestli nejsem tak spokojen proto, že se jsem se bál průseru, který se naštěstí nedostavil. Sice si musím přiznat, že kdyby Sol Invictus nevyšlo, zas tak moc by se nestalo a že si desku v budoucnu poslechnu asi spíš náhodou, ale úleva, že to Fejti nezprasili, je fakt velká. --- Druhá strana je ale živé hraní. Dodnes mě mrzí (zvlášť podle záznamů na YT), že jsem v devadesátkách nestihl některý z jejich pověstných výbušných koncertů natlakovaných energií. A to se už bohužel napravit nedá, protože současnej zadejchanej Mike Patton není zrovna to, co bych musel vidět. No jo, no.

 

Vladimír Ruml19.05.2015 12:51

Na první poslech jsem byl vyděšenej, co to je! Ale já tu kapelu prostě žeru a tak jsem nové album poslouchal znovu. A znovu. A znovu. A dnes můžu říct, že je hodně povedený. Jen člověk nesmí čekat další King for a Day..., nebo Angel dust. Je to úplně jiný a přitom pořád Fejti. Parádní album. Za mě 80%

 

Zetro
19.05.2015 11:15

Chce to viacej pozornych vypocuti a trosku nostalgie ,potom sa cloveku poradi dostat aj na 75%

 

cliffburtonhungry16.05.2015 02:19

Tak to já jsem nadšenej,u mě je to za 100% Album je naprosto geniální,každá skladba má své kouzlo.Patton vynikajicí ,zvuk famozní,typické album FNM a každým novým poslechem objevuju nové věci.Pro mě kandidát na album roku. Martin

 

Patrik
14.05.2015 08:29

Poslouchám, poslouchám a hledám aspoň stébélko, kterého se chytit. Vždyť to jsou Fejti! Nemůže to bejt tak nudný! Po cca desátým poslechu musím bohužel uznat, že je... Pár světlých momentů to velký jméno prostě nezachrání. Ke kompletní diskografii toto nepřidám.

 

Piha
13.05.2015 08:57

Taky jsem se do toho moc nedostal u mě 60%

 


 

 

 

 

TOPlist