Boomer Space


Diskuse ke článku : HELLOWEEN - Chameleon
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
17.07.2020 19:26

V době vydání mi deska nešla moc pod fousy, ale uzrála s časem... s věkem, a dnes ji bez mrknutí oka dám 80-90%! Windmill absolutně pohodový song, a souhlasím s Horynou, že Revolution Now je "nejslabší" skladbou na desce.

 

Fenris 13
25.09.2017 09:45

Windmill je naopak super, kdeže Nagy :-)

Jo, Dark Ride je taky super, miluju hlavně Mr.Torture a titulní skladbu.

 

Stray
25.09.2017 09:34

Taky skladbu Windmill považuji za hnus, vždy mě tam Kiske hlasově připomínal Petera Nagyho. .-)

 

Imothep
25.09.2017 09:06

Chameleona mam rad, mam ho hned za Dark Ride(TOP, kterej teda trochu hyzdi ty dve Mikulasoviny od Wikatha). Nicmene Windmill je ohavnost, ktera patri nekam mezi Pomalace od nejmenovane tuzemske kapely :o)

 

Fenris 13
25.09.2017 08:47

Téměř bych souhlasil, mám Chameleona těsně za Jerichem a o příslovečný chlup před Keepery :-) Úžasné album od otevíráku First Time přes skvělý doják Windmill až po závěrečný opus I Believe a skvělé Longing. Zde není slabých míst.

 

orre23.09.2017 20:58

Neuvěřitelně brilantní nadčasová deska! Absolutní vrchol Helloween!

 

Araxes06.02.2016 02:21

Doba keď mýtus že Kiske to cele posral obiehal celím ( internetovým ) svetom je pomaly preč aj keď veľa ľudí si ešte stále mysli že len Kiske je ten zlý. Niekoľko ročne Kiskeho mlčanie napomáhalo tomu že Helloween v rozhovoroch s ľahkosťou zvalil bremeno viny na Kiskeho a bol pokoj. No každý pozorný človek si všimol že ako sa Kiske vrátil späť tak sa menila aj rétorika Helloween. Už nebol Chameleon katastrofa ktorú zavinil Kiske ale už to bol ako som v poslednom rozhovore počul Markusa vravieť veľmi zaujímavý album ktorý vyplnil pestrú škálu albumov od Hels. No a samozrejme zmizlo aj jednoznačne hádzanie viny na Kiskeho a to dokonca aj z úst Weikatha ktorý tvrdiť tak ako aj Kiske že proste už celkovo dohromady nefungovaly ako kapela že chceli skúsiť niečo na spôsob Queen že jeho skladby boli viac ovplyvnene Beatles a Kiskeho zase Elvisom a proste už neskladaly spolu ale každý sám. Číže každý rozumný a nezaťažený ANTI KISKE pochopí že v skutočnosti naozaj hlavný problém bola nespolu praca a nefungovanie ako kapela. Ale Kiske nikoho nenútil robiť niečo čo nechcel. Ostatne nevidím dôvod k tomu aby bol Weikath keby to tak v skutočnosti vtedy bolo že ho Kiske nútil teraz bol ticho a neozval sa že čo to ten Kiske tára že nikdy som nikoho nenútil niečo písať keď ma nútil. A to Weikath teda s takým niečím by nemal problém už urážal aj horšie.Čo sa týka albumu môže si kto chce čo chce hovoriť ale stále tu ostane pravdou že to je skvelý album. Keby tam nebolo Helloween ale iná Rocková kapela tak je album prijatý ako svieži rockovy materiál. Ale keď sa niekto neprenesie cez to že to nahral Helloween tak neni šance aby to prijal lebo to stále bude počúvať stým že preboha toto je Helloween ? Tu nejde o žiadnu vedu a nikto sa nehrá na intelektuála ako sa snaží naznačiť Daveyy to sú reči ktoré s muzikou nemajú nič spoločne.

 

Pekárek
20.05.2015 09:18

Ale hovno:). Koho dnes zajímá, že se někomu líbí, nebo nelíbí Chameleon:). Vůbec bych to takhle už nestavěl. Pestrá experimentální deska. Tvůrčí vklad je myslím rovnocenný jak ze strany Kiskeho, tak Weikatha a Grapowa, jednoduše řečeno - jeli v tom všichni:)Podle mne mají Helloween k této poloze blíže než si myslíš i dnes, ale prostě už od té doby tolik neriskují (v poslední době minimálně) - prostě hrají už "jen" metal. Minimálně do Dark Ride jsou však stále ještě nejprogresivnější široko daleko:).

 

Daveyy14.05.2015 23:56

Připadá mě jakoby Chameleon byl určité intelektuální Stigma. Pokud budeš tvrdit že je super tak jsi pan někdo. Ten kdo chápe nepochopitelné a uchopí neuchopitelné... Proboha kromě několika zarytých pseudo heavy intelektuálů (bez urážky)je toto solovka M. Kiskeho který dočista zblbnul vlastní slávou a dokázal téměř svou osobou rozložit kapelu! A to že se Kiske ještě dalších více než dvacet let stále nemůže najít a vrací se pokorně ke Keeper stylu mě asi dává za pravdu. Omlouvám se ale jsem na chvalozpěvy tohoto paskvilu alergický :-)

 


 

 

 

 

TOPlist